• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla mutsuzum

Evet artik kendi kendime bir cok soz aldim. Kavga yok aksam esim eve gelince is bulup calisacam esimde onay verdi. Belki boyle biraz duzelir biraeyler. Insan bazen birbirine fazla zaman ayirmayacak ki ozlesin. Degilmi :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir kadının kocasını kendisine tekrar takrar aşık etmesi ve onu mutlu edip isteklerini yaptırması herhalde dünyanın en kolay işi bunun yolları da belli zaten sadece biraz araştır ve bazı huylarından kurtul örnek alınganlık, kin tutma, inatlaşma gibi sonrası kocan senin emrinde [emoji6][emoji6][emoji2][emoji2]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

O kadar kolay degil canim. Eger bir erkegin icinde varsa kadinin yaptiklari iyilik olarak donuyo ama bazen hic ise yaramiyo. Benim esim saf ama bazen denedim o kurallari baktim pek ise yaramadi biraktim sonra. Aslinda esimi kandirmak kolay dedim ama denedim ya onuda denemistim ise yaramdi. Ben sohbet etmeye calistikca o hep sustu. Ben romantizim yapmak istedigimde hep bos cikti. Bende baktim bosuna cirpiniyom biraktim artik. Onun gibi yapiyorum simdi bakalim anliyacakmi neler cektigimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir kadının kocasını kendisine tekrar takrar aşık etmesi ve onu mutlu edip isteklerini yaptırması herhalde dünyanın en kolay işi bunun yolları da belli zaten sadece biraz araştır ve bazı huylarından kurtul örnek alınganlık, kin tutma, inatlaşma gibi sonrası kocan senin emrinde [emoji6][emoji6][emoji2][emoji2]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

neymiş o kurallar merak ettim..o kadar kolaymıymış?

Bu tür şeyler her erkekte işe yaramıyor maalesef..

Back
X