Kocamla sorunlarım varr ne yapmalıyımm

Ah Be güzelim daha çok gencmissin,böyle koca yolu bekleyip sarilacak mi diye düşünerek ömür mu geçer. Sen şimdi ayrılmak istemiyorsun hakkı nedenlerin de vardır ama bi gün belki o ayrılmak isteyecek. O yüzden sende onu takma kendini geliştirecek uğraşlar bul kendine kurslara git .kendine cocugunla bi dünya kur .Tabi bunlari söylemek kolay yapmak çok zor ama bi insana mecbur yaşamak daha da zor

Sevmiyor o zaman lafa bak Yedigün önünde yemediğin arkanda ne demek insanın zoruna gider senle konuşmuyor ailesinin yanında bülbül gibi maşallah ya gitsin ailesiyle yaşasın ozaman boşanmak olmaz diyosun da böyle ömür geçer mi sence?

çok üzüldüm açıkçası.sonuçta beklediğiniz şey sadece sevgi,ilgi.bunu vermek neden zor gelir? karşınıza alıp konuşun derdi nedir? peki ev içinde kızınıza size nasıl davranıyor?beraber bir şeyler yapmıyor musunuz? hep suratı asık ,sessiz değildir sanırım?

ben genelde koltukta uyumaya alısık bir insanım.. O rahatlıgı anlarım da Eşim Benı kaldırıp yatağıma yatırır.. Ve benım uykum bölündüğü halde onla birlikte gider yatağa yatarım..Sizin aranızda bence baska sorunlar var.Bu koltukta uyuma alıskanlıgı baska bısey.. Size böyle söylemesi başka..

Hanımlar, 2 yıllık evliyim ve bi kızım var, kocam hâla benden ayrı yatıyor ve ne zaman benim zorumla yatağa yatsa sırtını dönüyor. Kızım olana kadar o koltukta uyumasına rağmen ben gider yanına sokulurdum, hamile kaldıktan sonra yapmadım şimdi de yapmıyprum ve evin içinde iki uabancı gibiyiz. Bana hiç sarılmaz konuşmaz gulmez cevap vermez karışmaz ama annesigile gittiğimizde çenesi hiç kapanmaz nerde yanlış yapıyorum acaba. O uyurken gidip onu zorla kaldırmak onun yanına sokulmak o sırtını donmuşken benim ona sarılmam zoruma gidiyor her yolu denedim her kılığa girdim ve en sonunda bende vazgeçtim 2 aydır aynı evin içindw ayrı gibiyiz boşamak da kolay değilki çekip gitsem ne yapsam bilemiyorum. Sorduğum zaman yediğin onunde yemediğin arkanda bu kadarına da katlan diyorr... İyice kafayı yedim
Ne demek ya "yediğin önünde yemediğin arkanda"sadece yeme içme içinmi evlendin sanki babanın evinde aç geziyordun. .
Şefkat ilgi ve sevgi beklemek herkesin hakkı
Benim bir köpeğim var onunda yediği içtiği önünde ama hergün başını oksamazsam bunalıma giriyor..
Her canlı ister sevgi ve şefkat. .sen insansın düşün. .ya konuş onunla değişsin yada çok daha geç olmadan ayril

Bence bu adam ailesinin zoruyla ewlendi kesin ailesi demistir yasin kac ewlen artik falan. esinde of tm bulun birini ewlenicem gibi bisey olmus sizinki. isteyerek ewlenseydi ve sevseydi bi yerde azda olsa bi ilgisi olurdu size karşı. Allah sabır versin. bosanamamda diyosun gencsinde artı kendinde suc arama suc tamamen esinin allah ıslah etsin.
Aynen öyle olmuş ailesi ve akrabaları ısrar edinc ie bu( buldunuzda evlenmedim mi) demiş

Soyle dusunuyorum iki secenek ya sevmiyor ya da eskiden kavuşamadığı sevgilisi var da hala onu düşünüyor yanına gelmek istemiyor. Bu benim düşüncem öyle insanlar da var. Sorun neyse eşini karşına al konuş.
Eski sevgilisini anlatır bana unutamadığı herşeyden belli. Anasına gelin , evine hizmetçi, çoğuna ana olarak almış beni belli. Sözün bittiği yerdeyim bi karı kocanın arasında hiç mi muhabbet olmaz. Gorumcem bana bağırdığında ona hak verir eski sevgilisinin yerine koyuyo olabilir ilk başlar bana hiç yanaşnazdı sonra gece nin bir yarısı uyanır sevdiği ozlediğini soylerdi, içim kararıyor anlattıkça ve been bunlara rağmen onu seviyorum ne yazıkki çok seviyorum katlanıcam diyorum yeterki canı sağolsun kızım için hep dayanıcam ve benim mutlu olmamı istemeyenler için hep gulcem

çok üzüldüm açıkçası.sonuçta beklediğiniz şey sadece sevgi,ilgi.bunu vermek neden zor gelir? karşınıza alıp konuşun derdi nedir? peki ev içinde kızınıza size nasıl davranıyor?beraber bir şeyler yapmıyor musunuz? hep suratı asık ,sessiz değildir sanırım?
Hani bi insana çok gıcık olursun eşimde benimde hareketlerime öyle gulsem suç gulmesem suç konuşmasam suç konuşsamda suç eminim ki sorun bende değil çunku sevenim çok ve onca sevenlerğn ğçinde kocam ve gorumcem beğenmezler onların istediği beni hep aşağılamak... Seven insan olduğu gibi herşeyiyle sever benğm gibi...

Yok kolay kolay asmaz suratını falan kızımı çok sever ilgilenir oynatır, Bence butun sorun kaynanamlara yakın olmamız Onlarla bi kaç gun goruşmediğim zaman eşim bana karşı iyi ama onları gorduğu zaman benim ona onında bana hareketleri değişiyor tartışmakar falan. Biz hiç baş baş a bir yere gidemiyoruz ne zaman nereye gidelim desem onlarla hep beraver gidelim der bende beraber olmayı isterim ama her zaman değil Arada bide olsa beni severek isteyerek gerçekten içindn geidiğğ için bir yere goturmesini çok isterim... Gezmeyi sevmem ama kocamla zaman geçirneyi çok isterim Eşim bi pazar gunıu çalışmaz ve o bir gunde bile ya kaynanamlar bizde yada biz onlarda. Ve onların yanında kocam bana el gibi

Yok kolay kolay asmaz suratını falan kızımı çok sever ilgilenir oynatır, Bence butun sorun kaynanamlara yakın olmamız Onlarla bi kaç gun goruşmediğim zaman eşim bana karşı iyi ama onları gorduğu zaman benim ona onında bana hareketleri değişiyor tartışmakar falan. Biz hiç baş baş a bir yere gidemiyoruz ne zaman nereye gidelim desem onlarla hep beraver gidelim der bende beraber olmayı isterim ama her zaman değil Arada bide olsa beni severek isteyerek gerçekten içindn geidiğğ için bir yere goturmesini çok isterim... Gezmeyi sevmem ama kocamla zaman geçirneyi çok isterim Eşim bi pazar gunıu çalışmaz ve o bir gunde bile ya kaynanamlar bizde yada biz onlarda. Ve onların yanında kocam bana el gibi
aslında ne kadar yanlış değil mi? beraber vakit geçirmeniz aranızdaki bağı kuvvetlendirirdi. her pazar birlikte olmak zorunda değil ki.siz çocuğunuzu bir parka bir eğlence yerine götürün bence.

Esiniz cocuktan once de mi genellikle sizden ayri uyuyordu?
Cocuktan sonra hep mi ayri uyudunuz?

Eski sevgilisini anlatır bana unutamadığı herşeyden belli. Anasına gelin , evine hizmetçi, çoğuna ana olarak almış beni belli. Sözün bittiği yerdeyim bi karı kocanın arasında hiç mi muhabbet olmaz. Gorumcem bana bağırdığında ona hak verir eski sevgilisinin yerine koyuyo olabilir ilk başlar bana hiç yanaşnazdı sonra gece nin bir yarısı uyanır sevdiği ozlediğini soylerdi, içim kararıyor anlattıkça ve been bunlara rağmen onu seviyorum ne yazıkki çok seviyorum katlanıcam diyorum yeterki canı sağolsun kızım için hep dayanıcam ve benim mutlu olmamı istemeyenler için hep gulcem
En güzelini yapıyorsun da karşıdaki insan bunu yapmayınca daha zor oluyor. Eski sevgilisi düşünüyorsa bu evlilik yasanilmaz hale gelir hayatın üzüntü dolu zindanda hissedersin kendini. üzüldüm durumuna Allah yardim cin olsun

Back
X