Kocamla sorunlarım varr ne yapmalıyımm

Evliliğimin ilk baş larında çocuk duşunmedim ama ama baktım iş boşanmaya gidiyor o ayrı yattıkça gelip yanına ben sokuldum tahrik ettim sonra hamilelik sonrada kendi haline bıraktım

ee siz bile bile lades demişsiniz. bu düşünce bir çok insanda var 'çocuk olunca düzelir' ama malesef ki düzelmiyor. bu arkadaş böyle gelmiş böyle gider. çocuk da yanınıza kar kalır. görücü usulüyle mi evlendiniz?

Bir de bu zaman da hangi gelin kaynanasıyla beraberki hiç tartışmadan... Bu onun için iyi bi avantaj bırakırmı beni ki gidim defalarca kapıyı çarptım çıktım her seferinde tuttu geri dondurdu... Anlayamadığım ne yaparsam yapim hala aynı olması , iyi oldum, kotu pşsum, kavgacı oldum, duygusal oldum, çocuk gibi oldum, hanım hanımcık oldum Ve en sonunda onun için değilde kendim için kızım için yaşamaya eskisi gibi kendim olmaya karar verdim onu hiç umursamıyorum nereye kadar gider bilmem en çok alındığım ise bana sarılmaz yatmaz ikrn amca kızlarını kendi kız kardeşini sarılır oper şakalalır konuşur sohbet eder yanımda nasıl sarılır oper bi gorseniz kıskanmıyorum keşke benim abinde oyşe olsaydı ama kardeşine ve heleki ancasının kızlarına oyle davranıpta bana soğuk davranınca ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...

ee siz bile bile lades demişsiniz. bu düşünce bir çok insanda var 'çocuk olunca düzelir' ama malesef ki düzelmiyor. bu arkadaş böyle gelmiş böyle gider. çocuk da yanınıza kar kalır. görücü usulüyle mi evlendiniz?
Görucu usulü

Bir sebebi vardır mutlaka ..
Severek evlenmediniz mi? Ailesi nasıl sana karşı?
Sende onun gibi davransan seni farkeder mi? Biraz yollar çareler denemelisin
ZOr bir durum. Allah yardımcın olsun. Dua et hiç usanmadan. Ama bir büyüğünle paylaş bu konuyu yoksa içine ata ata sen de kötü olursun

Bir de bu zaman da hangi gelin kaynanasıyla beraberki hiç tartışmadan... Bu onun için iyi bi avantaj bırakırmı beni ki gidim defalarca kapıyı çarptım çıktım her seferinde tuttu geri dondurdu... Anlayamadığım ne yaparsam yapim hala aynı olması , iyi oldum, kotu pşsum, kavgacı oldum, duygusal oldum, çocuk gibi oldum, hanım hanımcık oldum Ve en sonunda onun için değilde kendim için kızım için yaşamaya eskisi gibi kendim olmaya karar verdim onu hiç umursamıyorum nereye kadar gider bilmem en çok alındığım ise bana sarılmaz yatmaz ikrn amca kızlarını kendi kız kardeşini sarılır oper şakalalır konuşur sohbet eder yanımda nasıl sarılır oper bi gorseniz kıskanmıyorum keşke benim abinde oyşe olsaydı ama kardeşine ve heleki ancasının kızlarına oyle davranıpta bana soğuk davranınca ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...

Şuna bak ya, onlara şapur şupur size birşey yok. İnan değmiyor insan bunun gibilerine..
Neyine güveniyor ki..
Acaba üzerinde birşey mi var bu adamın? ada gönlünde başka biri falan..

Allah yardımcınız olsun diğer cevaplarınızıda okudum. sıkmayın canınızı uzak durun sizde sokulmayın ne hali varsa görsün. anladığım kadarıyla yaş farkınız çok boşanma şansınız yok bunların hepsi zor şeyler. siz yalnız yaşıyor gibi düşünün üzülmeyin. Rabbim yardımcınız olsun

İnsan sevdigini opmek ister koklamak ister sarilmak ister. Sen donla gezince yaninda dolassa nolur dolasmasa nolur? Su akil veren kadinlara hayranim ya.

Demek ki böyle yaşamaktan mutlu oluyor. Sende kendi kafana göre takıl bence. Çok üzerinde durma cunku bır sorun yok bana göre

Ben evli değilim ama bir düşüncem var konu hakkında.

Neden evlenmiş sizinle? Daha önce bir kez daha bu platformda söyledim, sosyal hayatımda daa bunu savunurum. Seven insanın bakışından, bir "A" lafından anlarsınız sevdiğini.

"Öyle rahat ediyorum" çok ilginç bir yanıt. Tamam bazı insanlar sevgisini belli edemez ama iki yılda da sarılan, sevgi gösteren hep aynı taraf olunca insan çaresiz kalır.

Herkese soruyorum biri bana da bu erkeklerin derdinin ne olduğunu açıklayabilir mi? Gül gibi eşi, birde gül gibi çocuğu olan insanlar neden memnun değil de eşini bu derece sevgisiz bırakıyor?

Evlilik bir kumar işidir, lafını çok severim Anneciğim hep söyler. Başta ilgili, sevgili insanlar neden sonra değişir?
Allah yardımcınız olsun.

Bence bu adam ailesinin zoruyla ewlendi kesin ailesi demistir yasin kac ewlen artik falan. esinde of tm bulun birini ewlenicem gibi bisey olmus sizinki. isteyerek ewlenseydi ve sevseydi bi yerde azda olsa bi ilgisi olurdu size karşı. Allah sabır versin. bosanamamda diyosun gencsinde artı kendinde suc arama suc tamamen esinin allah ıslah etsin.

Hanımlar, 2 yıllık evliyim ve bi kızım var, kocam hâla benden ayrı yatıyor ve ne zaman benim zorumla yatağa yatsa sırtını dönüyor. Kızım olana kadar o koltukta uyumasına rağmen ben gider yanına sokulurdum, hamile kaldıktan sonra yapmadım şimdi de yapmıyprum ve evin içinde iki uabancı gibiyiz. Bana hiç sarılmaz konuşmaz gulmez cevap vermez karışmaz ama annesigile gittiğimizde çenesi hiç kapanmaz nerde yanlış yapıyorum acaba. O uyurken gidip onu zorla kaldırmak onun yanına sokulmak o sırtını donmuşken benim ona sarılmam zoruma gidiyor her yolu denedim her kılığa girdim ve en sonunda bende vazgeçtim 2 aydır aynı evin içindw ayrı gibiyiz boşamak da kolay değilki çekip gitsem ne yapsam bilemiyorum. Sorduğum zaman yediğin onunde yemediğin arkanda bu kadarına da katlan diyorr... İyice kafayı yedim
sevmiyor demiyorumda evliliği yuvayı bir mutluluk kaynağı görmüyor.zorunluluk olarak görüyor o yüzden karnınız tok ruhunuz aç.kesin bu terapiste de gitmez. terapiste git desen ek iş yapar para kazanırım yada kahvede okey oynarım der. aynı benim herif :(

Evliliğimin ilk baş larında çocuk duşunmedim ama ama baktım iş boşanmaya gidiyor o ayrı yattıkça gelip yanına ben sokuldum tahrik ettim sonra hamilelik sonrada kendi haline bıraktım
İyi halt etmişsin... O çocuga hic acimadin mi? Cahillik boyle bir sey olsa gerek. Kendin mutlu olmadigin eve bir de masum zavalli bir bebek eklemek... Belli ki seni pek sevmiyor, belki de onceden sevdigi biri vardi unutamadi bilemeyiz tabi, sadece tahmin.

Amin kardeşim bi çozebilsem...
majları okudum ve biraz duşundum
Ve bi ihtimalle (baba ve koca olmak elaleme gosteriş amaçl)ı evlenmiş olmalı yada ailesi (eve alıisın yaş geldi geçiyor bi çovuğu Olsun) vs gibi yada ailesinin istemediği başka biriyle hala hayatıno durduruyor alışkın olan bir erkek aylarca ilişkiye girmeden nasıl durabilir ki. Mutşaka var bişeyler ama ipucu bulamıyorum, çok zeki iz bırakmıyor arkasında. Bide ateşle barut yan yana durmaz derler dokunmadan konuşmadan nasıl durabiliryor ki var mutlaka bişeyler, boşansam boşanamıyorum bi nevi burda rahatımda doğrusu kocamla huzurum yok ama kızım olalı onla vakit geçiriyorum kızomla yatıyorum ve gormezden geliyorum Ama çok zoruma gidiyor sorun bir değilki anlatim, ailesiyle evimiz dip dibe hergun kaynanamlarla beraberiz kocam beni sevmezken ilgi duyup ımursamazken hergun ailesine katlanmak hizmet etmek ozellikle de anne demek çok dokunuyor kocam için ha varım ha yoğum bi fark yok sadece onun kuralşarına uymak zorundayım. 30 yaşındaki adamın 18 lik kızo almasınon tek sebebi ise gozum açılmamış daha çoğu şeyi belmemiş ve çoğu şeye susucağımı bilçesidir sebeb bu baba olmak ve bi evi olması için ana baba dilinden kurtulması için adam kardeşini benden çok sever oper sarılır onun istediği bişeyi hemen yapar Aman bitmez ki Allah sabrımı buyuk versin inşallah
İkinci cocuk ister yakinda yaklasir bence yanina ;) zaten evliligin amaci cocuk olmuş.

Yok evliliğimizin en başından beri koltukta uyur hamile kalana kadar geldim ben yanına yattım hamile kalınca da umursamadım şimdide umursamamya çalışıyorum ama çok zoruma gidiyor. Ben bi yolunu bulup gonlunu hoş ettiğimde biraz umursar ama şimdi bende onu umursamayınca eski sevgililerini araçaya ve tekrar kendince eğlanmeye başladı
eski sevgililerini mi arıyor :KK57::KK57::KK57: sizin evlilik bitik be arkadaşım

Tum yorumlari okudum, bana sorarsaniz ortada evlilik de yok, duzelme veya senin istedigin gibi biri olma ihtimali de yok. Ancak 60 yasinda belki biraz degisir...

O zaman bana sadece maddi yardimin olacaksa neden benimle evlendin diye sor
Baska bir kadin olabilir

Soyle dusunuyorum iki secenek ya sevmiyor ya da eskiden kavuşamadığı sevgilisi var da hala onu düşünüyor yanına gelmek istemiyor. Bu benim düşüncem öyle insanlar da var. Sorun neyse eşini karşına al konuş.

Back
X