- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
Semra-e post: 45039180 .!.:Eski sevgili
Eski sevgilisiyle çok sık goruşmuyor ama beni onla kıyasladığı çok oldu. Ben umursamıyorum onu sorun etmiyorum evin içinde biraz da olsa huzurum olsun birazda benle ilgilensin bide şu ilişki sorununu çözsek tamam gerisi boş benim için kolay kolay takmam kafaya yoruldum çünkü acaba onla mı bugün bu kadar ne konuştu acaba vs. Gibi düşünmek yordu beni onla konuştuğunda mutlu oluyor ama sonuçda sadece tlde yanında olan benim bide o kadar konuşmasına rağmen hiç seni özledim yada seviyorum dediğini duymadım onu çok istese duramaz bence i...
Yok o kadar yakın değil ler o da evli çünkü kıskanç değilim ama yalnızım gün boyu kizimla beraberm sikiliyorum yoruluyorum benle konuşmasını sarılmasını istiyorum rahatlatiyo iyi geliyor ama onun bu kadar uzak durması zoruma gidiyor
ihtimaller;
1-kocan eğlenecek kadınlarla eğlenip, evlendiği kadını evde hizmetçi ve ana olarak tutuyor. toplumda koca ve baba olarak yer almayı tercih etmiş.
2- kocanın ailesi belki evlenince durulur, eve bağlanır deyip bir de 18 lik hayat cahilini eş olarak almışlar, çocuk da yaptırmışlar. gencecik kızı yakmışlar.
3- sen toplumda evlilik gibi yüce bir mertebeye, kocaya sahip olduğun için mutlusun belki. ilerde eşin yaşlanıp yüzüne bakılmaz olunca, sen de eşimi kimseye yar etmedim diye övüneceksin. belki de o günlerin gelmesini bekliyorsun.
4- eşin çoktan seni boşayacak da sen boşanmamak için yalvarıyor olmalısın ya da eski sevgilisinin boşanmasını bekliyor. boşansa koşa koşa ona gidecek.
5- gece hayatına ve kadınlara düşkün adam cinsel hayatı es geçmez, seninle değil başkalarıyla cinsel ihtiyacını gideriyor. sana da iki lokma, bir hırka verdim sus diyor. bunu anlamıyor olamazsın.
Allah yardımcın olsun.