Kocamla sorunlarım varr ne yapmalıyımm

Semra-e post: 45039180 .!.:
Eski sevgili
Eski sevgilisiyle çok sık goruşmuyor ama beni onla kıyasladığı çok oldu. Ben umursamıyorum onu sorun etmiyorum evin içinde biraz da olsa huzurum olsun birazda benle ilgilensin bide şu ilişki sorununu çözsek tamam gerisi boş benim için kolay kolay takmam kafaya yoruldum çünkü acaba onla mı bugün bu kadar ne konuştu acaba vs. Gibi düşünmek yordu beni onla konuştuğunda mutlu oluyor ama sonuçda sadece tlde yanında olan benim bide o kadar konuşmasına rağmen hiç seni özledim yada seviyorum dediğini duymadım onu çok istese duramaz bence i...

Yok o kadar yakın değil ler o da evli çünkü kıskanç değilim ama yalnızım gün boyu kizimla beraberm sikiliyorum yoruluyorum benle konuşmasını sarılmasını istiyorum rahatlatiyo iyi geliyor ama onun bu kadar uzak durması zoruma gidiyor

ihtimaller;
1-kocan eğlenecek kadınlarla eğlenip, evlendiği kadını evde hizmetçi ve ana olarak tutuyor. toplumda koca ve baba olarak yer almayı tercih etmiş.
2- kocanın ailesi belki evlenince durulur, eve bağlanır deyip bir de 18 lik hayat cahilini eş olarak almışlar, çocuk da yaptırmışlar. gencecik kızı yakmışlar.
3- sen toplumda evlilik gibi yüce bir mertebeye, kocaya sahip olduğun için mutlusun belki. ilerde eşin yaşlanıp yüzüne bakılmaz olunca, sen de eşimi kimseye yar etmedim diye övüneceksin. belki de o günlerin gelmesini bekliyorsun.
4- eşin çoktan seni boşayacak da sen boşanmamak için yalvarıyor olmalısın ya da eski sevgilisinin boşanmasını bekliyor. boşansa koşa koşa ona gidecek.
5- gece hayatına ve kadınlara düşkün adam cinsel hayatı es geçmez, seninle değil başkalarıyla cinsel ihtiyacını gideriyor. sana da iki lokma, bir hırka verdim sus diyor. bunu anlamıyor olamazsın.

Allah yardımcın olsun.

Uyurken kafasina piknik tupuyle vur. :KK70:
Tovbe estagfurullah. Ne gicik bir esin var. Nasil dayaniyorsun bu adama. Ben olsam Allahin her gunu kavga ederim bu adamla. Bosanabiliyorsan bosan kardesim. Bosanamiyorsan da, masraf bahanesiyle olabildigince para tirtikla biriktir. Aslinda boyle okuzlerin parasini yiyip icip gezeceksin, keyfine bakacaksin. Tabi varsa parasi.

Malesef erkekler kadınlar kadar düşünceli değiller. Sen olaya duygusal yaklaşırsin ama erkek icin duygusallık en son planda dir (istisnalar var tabi). Bir bayanla erkeğin isteği aynı şey olamaz. Bende eşimden daha çok şey bekliyorum ama o yapmak istediğini yapıyor sadece.evlilik de sorun mutlaka olur ama sizin eşiniz in sorunları biraz fazla.dışarı hayati eski sevgili muhabbeti kabul edilemez bişey belli ki bu adam artk seni sevmiyor seven erkek bunu yapmaz. inşallah allahım sana en doğru yolu gösterir.

Sogumus yada gorunusun ona artik eskisi kadar guzel gelmiyor olabilir. Hoslandigi bi bayanda olabilir disarda aldatiyor demiyorum ama belkide gonlu bi baskasina kaydi.
Hanımlar, 2 yıllık evliyim ve bi kızım var, kocam hâla benden ayrı yatıyor ve ne zaman benim zorumla yatağa yatsa sırtını dönüyor. Kızım olana kadar o koltukta uyumasına rağmen ben gider yanına sokulurdum, hamile kaldıktan sonra yapmadım şimdi de yapmıyprum ve evin içinde iki uabancı gibiyiz. Bana hiç sarılmaz konuşmaz gulmez cevap vermez karışmaz ama annesigile gittiğimizde çenesi hiç kapanmaz nerde yanlış yapıyorum acaba. O uyurken gidip onu zorla kaldırmak onun yanına sokulmak o sırtını donmuşken benim ona sarılmam zoruma gidiyor her yolu denedim her kılığa girdim ve en sonunda bende vazgeçtim 2 aydır aynı evin içindw ayrı gibiyiz boşamak da kolay değilki çekip gitsem ne yapsam bilemiyorum. Sorduğum zaman yediğin onunde yemediğin arkanda bu kadarına da katlan diyorr... İyice kafayı yedim

bence siz de onu sevmiyorsunuz.. çok erken evlenip çocuk sahibi olmuşsunuz. kocanız 30 yaşıma geldim evleneyim çocuğum olsun modunda çok da sevmeden bir evlilik yapmış gibi.. olan size olmuş bu durumda çünkü sevgisizlik çok zor.. bence biraz kendinizi çekin, sadece parayla, evle barkla mutluluk olmuyor. sizi mutlu edecek olanın sevgisini göstermesi olduğunu kocanıza anlatın.. sizi yalnız ve sevgisiz hissettirdiğini, mutsuz ettiğini anlamalı..

Bu kadarına da katlan ne demekmiş ya aynı evde iki yabancı olarak yaşayıp hiç bişey paylaşmiycaksa niye evlenmiş. Allah kolaylik versin

konu sahibi daha öncede esi ile ayni konuyu acmisti bende bu tarz seyler soyledim tabi biraz daha acik yazdım bide her erkek aldatır falan yazdim aslında tabiki aldatmayanda var bi kac kisi beni topa tuttular vay genelleme yaptin diye inada uzattim ewt her erkek aldatır diye benim öyle yaznamin sebebide konu sahibi onca seye ramen bosanmak istemiyor akıl istiyor kendinde bişeyler dene fantaziler falan gibi seyler neyse gorunce aklima geldi yazdim.
Bende oyke bi aile varki boşanmak için canayet sebebi gerektiren bi durum olması gerek eşimi çok severler babam da eşim gibidir

Senin yapacagin tek sey boşanmak galiba bence seni sevmiyor onca zaman insan esine sarilmadan yatarmi ayri yatarmi sormussun neden diye yedigin onunde falan demis ne kadar dusuncesizlik ewlilik yemek icmek karnim doyuyo tamam demekmiymis allah sabirda veriyo sana onca zaman cekmissin. Merak ettim severekmi ewlendiniz
yok Görücü usulü ailem eşimi çok sevdi hala da çok sever

ilgisiz erkek yoktur başkalarıyla ilgilenen erkek vardır..

bu sözü hep sevmişimdir.
bu kadar mesafeyle cocuğu nasıl yaptınız?
Evliliğimin ilk baş larında çocuk duşunmedim ama ama baktım iş boşanmaya gidiyor o ayrı yattıkça gelip yanına ben sokuldum tahrik ettim sonra hamilelik sonrada kendi haline bıraktım

Hanımlar, 2 yıllık evliyim ve bi kızım var, kocam hâla benden ayrı yatıyor ve ne zaman benim zorumla yatağa yatsa sırtını dönüyor. Kızım olana kadar o koltukta uyumasına rağmen ben gider yanına sokulurdum, hamile kaldıktan sonra yapmadım şimdi de yapmıyprum ve evin içinde iki uabancı gibiyiz. Bana hiç sarılmaz konuşmaz gulmez cevap vermez karışmaz ama annesigile gittiğimizde çenesi hiç kapanmaz nerde yanlış yapıyorum acaba. O uyurken gidip onu zorla kaldırmak onun yanına sokulmak o sırtını donmuşken benim ona sarılmam zoruma gidiyor her yolu denedim her kılığa girdim ve en sonunda bende vazgeçtim 2 aydır aynı evin içindw ayrı gibiyiz boşamak da kolay değilki çekip gitsem ne yapsam bilemiyorum. Sorduğum zaman yediğin onunde yemediğin arkanda bu kadarına da katlan diyorr... İyice kafayı yedim

Adama bak ya !!''yediğin önünde yemediğin arkandaymış''
Niye annenizin evinden açmı gelmişsiniz?
Madem öyle evlenmeseydin neyin kafasını aşıyor eşiniz!!!
Sabır taşı olsa çatlar .
Evet boşanmak hiç kolay bir süreç değil katılıyorumda
Bu evde böyle ikiyabancı gibi daha fazla nekadar katlanacaksınız aşikar
Valla allah yardımcınız olsun derdin ne ?diye mutlaka sordunuz bu zamana kadar cevabı ne oldu acaba ?

Bende oyke bi aile varki boşanmak için canayet sebebi gerektiren bi durum olması gerek eşimi çok severler babam da eşim gibidir

Böyle bir babanız var olduğu için sizde sizi devamlı geri çeviren eşin yanına sokularak birde onu çocukla ödüllendirdiniz. :( :(

e cocuk yapmasaydin bari ailen sevse ne olur sen mutlu degilsin benim bi tanıdığımda aynı senin yaşadığın seyleri yasadi onunda esi cok ilgisiz ailesinin zoruyla bi gun iyi ise 1 ay kötü ne yaptiysa olmadi kadinin kendi aileside biliyo ama hala bosanmiyo. Kocasi yapsa ikinci cocugu yapacak ben anlam veremiyorum seni istemiyen adamin yaninda ne isin var ya bi ewde sevgi saygi sohbet sıcaklık olmazsa o ewlilik neye yarar esim isten gelince beni opmesin hemen bisey ararim altinda neden niye falan benimde esimin hataları oldu ama sonrasinda ilgisizlik yok ayri yatmak vs olmadi. Ben kizinca ayrı yatarim ama barisinca yine normale doneriz.

Bu kadarına da katlan ne demekmiş ya aynı evde iki yabancı olarak yaşayıp hiç bişey paylaşmiycaksa niye evlenmiş. Allah kolaylik versin
Amin kardeşim bi çozebilsem...
majları okudum ve biraz duşundum
Ve bi ihtimalle (baba ve koca olmak elaleme gosteriş amaçl)ı evlenmiş olmalı yada ailesi (eve alıisın yaş geldi geçiyor bi çovuğu Olsun) vs gibi yada ailesinin istemediği başka biriyle hala hayatıno durduruyor alışkın olan bir erkek aylarca ilişkiye girmeden nasıl durabilir ki. Mutşaka var bişeyler ama ipucu bulamıyorum, çok zeki iz bırakmıyor arkasında. Bide ateşle barut yan yana durmaz derler dokunmadan konuşmadan nasıl durabiliryor ki var mutlaka bişeyler, boşansam boşanamıyorum bi nevi burda rahatımda doğrusu kocamla huzurum yok ama kızım olalı onla vakit geçiriyorum kızomla yatıyorum ve gormezden geliyorum Ama çok zoruma gidiyor sorun bir değilki anlatim, ailesiyle evimiz dip dibe hergun kaynanamlarla beraberiz kocam beni sevmezken ilgi duyup ımursamazken hergun ailesine katlanmak hizmet etmek ozellikle de anne demek çok dokunuyor kocam için ha varım ha yoğum bi fark yok sadece onun kuralşarına uymak zorundayım. 30 yaşındaki adamın 18 lik kızo almasınon tek sebebi ise gozum açılmamış daha çoğu şeyi belmemiş ve çoğu şeye susucağımı bilçesidir sebeb bu baba olmak ve bi evi olması için ana baba dilinden kurtulması için adam kardeşini benden çok sever oper sarılır onun istediği bişeyi hemen yapar Aman bitmez ki Allah sabrımı buyuk versin inşallah

Back
X