Esin fazla mi rahata alışık? Ya da genelde yalniz takıldığı icin acaba o aliskanliklarini mi sürdürüyor.Güua yoruluyormuş tamam yorgun olduğunda anlarım kızmam ama goz gore gore uykusu gelir koltuğa doner uyır ama yorgın olduğunda oturda yerde gözleri gider uuır kalır. Bu arada kocamla aramda 10 yaş var o iuan 30 yaşında ve bu zamana kadar tek başına televizyon karşısonda yada eğlence mekanlaronda sabahlamış
İçmeyi sabaha kadar eğlenmeyi çok severBizde esimle sarilarak uyuyamiyoruz, 5 dk sariliriz sonra sirayla birbirimize sirtinizi doneriz cunku o sirt ustu ben yuz ustu donmeden uyuyamiyoruz fln. Demem o ki belki gercekten rahat edemedigi icin sarilarak uyumak istemiyodur yine de yedigin onunde yemedigi ardinda daha ne istiyon fln tarzinda bir yaklasim hayat arkadasina yapilmaz fikrimce. Somurtarak, konusmadan, birseyler paylasmadan evlilik gecmez, omur gecmez zaten. Beklentilerini ve duygularini anlamasini sagla. Ister konus, ister onu ikna edebilecek birileri ile konus ama seni anlamasini sagla bence.
Birde disari hayati var derken?
önceki açtığım konuları incelerseni zkocamla ilgili olanlatı anlarsınız şiçdi aynı şeyleri uzınuzın yazmayımBelki adamın başka bir sıkıntısı vardır hiç sordunuz mu?birde evlendikten sınra sevgili gibi olmayı beklemeyin geçim derdi hayat mücadelesi işin içine girince bana sarılmadı beni öpmedi konuları çok önemli olmayabiliyor açıkcası,bence dizi sevmediğinden değil başka bir sorun vardır,o sarılmadı bende sarılmam o öpmedi bende öpmem olayına da girmeyin inatlaşınca daha çok birbirinizden soğursunuz.
E seni gorurmuyor mu eğlenmeye birliktede gidebilirsinizİçmeyi sabaha kadar eğlenmeyi çok sever
Kırmızı gecelikçiler gelir birazdan
0Eski sevgililerini mi ariyo ne konusuyo onlarlaYok evliliğimizin en başından beri koltukta uyur hamile kalana kadar geldim ben yanına yattım hamile kalınca da umursamadım şimdide umursamamya çalışıyorum ama çok zoruma gidiyor. Ben bi yolunu bulup gonlunu hoş ettiğimde biraz umursar ama şimdi bende onu umursamayınca eski sevgililerini araçaya ve tekrar kendince eğlanmeye başladı
önceki açtığım konuları incelerseni zkocamla ilgili olanlatı anlarsınız şiçdi aynı şeyleri uzınuzın yazmayım
Bu cümleyi okuyunca hayret ettim. Kendisi umursamazlığın dibine vurmuş. Siz umursamayınca böyle mi davranıyor? Sevgilileriyle konuşup eğleniyor mu gerçekten? Evli barklı adam hay RABBİM. Göz göre göre aldatıyor sizi ...şimdi bende onu umursamayınca eski sevgililerini araçaya ve tekrar kendince eğlanmeye başladı
konu sahibi daha öncede esi ile ayni konuyu acmisti bende bu tarz seyler soyledim tabi biraz daha acik yazdım bide her erkek aldatır falan yazdim aslında tabiki aldatmayanda var bi kac kisi beni topa tuttular vay genelleme yaptin diye inada uzattim ewt her erkek aldatır diye benim öyle yaznamin sebebide konu sahibi onca seye ramen bosanmak istemiyor akıl istiyor kendinde bişeyler dene fantaziler falan gibi seyler neyse gorunce aklima geldi yazdim.Başka sorunlar yoksa tek ihtimal kalıyor yani daha bakımlı daha cıvıl cıvıl daha konuşkan davranin onun yaninda bunun için bosanilmaz tabiki şiddet yok alkol yok hergun KV kahri yok bence kendiniz biraz hem iç hem dış olarak değişime gidin bunu gözüne sokar gobi değilde normalmis gibi yapin yapıp yapıp iki gün sonra bundan da Anlamıyorsun demeyin erkekler az öküz oluyorlar zamanla fark eder ama Allah YARDIMCINIZ olsun
Senin yapacagin tek sey boşanmak galiba bence seni sevmiyor onca zaman insan esine sarilmadan yatarmi ayri yatarmi sormussun neden diye yedigin onunde falan demis ne kadar dusuncesizlik ewlilik yemek icmek karnim doyuyo tamam demekmiymis allah sabirda veriyo sana onca zaman cekmissin. Merak ettim severekmi ewlendinizHanımlar, 2 yıllık evliyim ve bi kızım var, kocam hâla benden ayrı yatıyor ve ne zaman benim zorumla yatağa yatsa sırtını dönüyor. Kızım olana kadar o koltukta uyumasına rağmen ben gider yanına sokulurdum, hamile kaldıktan sonra yapmadım şimdi de yapmıyprum ve evin içinde iki uabancı gibiyiz. Bana hiç sarılmaz konuşmaz gulmez cevap vermez karışmaz ama annesigile gittiğimizde çenesi hiç kapanmaz nerde yanlış yapıyorum acaba. O uyurken gidip onu zorla kaldırmak onun yanına sokulmak o sırtını donmuşken benim ona sarılmam zoruma gidiyor her yolu denedim her kılığa girdim ve en sonunda bende vazgeçtim 2 aydır aynı evin içindw ayrı gibiyiz boşamak da kolay değilki çekip gitsem ne yapsam bilemiyorum. Sorduğum zaman yediğin onunde yemediğin arkanda bu kadarına da katlan diyorr... İyice kafayı yedim
Devamlı peşinde koşmaktan çok burnunun sürtülmesine ihtiyacı var bence onun ...Hanımlar, 2 yıllık evliyim ve bi kızım var, kocam hâla benden ayrı yatıyor ve ne zaman benim zorumla yatağa yatsa sırtını dönüyor. Kızım olana kadar o koltukta uyumasına rağmen ben gider yanına sokulurdum, hamile kaldıktan sonra yapmadım şimdi de yapmıyprum ve evin içinde iki uabancı gibiyiz. Bana hiç sarılmaz konuşmaz gulmez cevap vermez karışmaz ama annesigile gittiğimizde çenesi hiç kapanmaz nerde yanlış yapıyorum acaba. O uyurken gidip onu zorla kaldırmak onun yanına sokulmak o sırtını donmuşken benim ona sarılmam zoruma gidiyor her yolu denedim her kılığa girdim ve en sonunda bende vazgeçtim 2 aydır aynı evin içindw ayrı gibiyiz boşamak da kolay değilki çekip gitsem ne yapsam bilemiyorum. Sorduğum zaman yediğin onunde yemediğin arkanda bu kadarına da katlan diyorr... İyice kafayı yedim
Esin fazla mi rahata alışık? Ya da genelde yalniz takıldığı icin acaba o aliskanliklarini mi sürdürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?