- 26 Haziran 2015
- 131
- 437
- 103
Suan tek sorunumuz kıskançlık değildaha küçüksünüz sandım. neyse,
kıskandıracak ne yapıyor ki? bu kadar kıskanıyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan tek sorunumuz kıskançlık değildaha küçüksünüz sandım. neyse,
kıskandıracak ne yapıyor ki? bu kadar kıskanıyorsunuz
tamam da kıskanmak için hiç sebebiniz yok mu?Suan tek sorunumuz kıskançlık değilama özetliyim ben kıskanıyorum ve bazen ileri gidip onu incitebiliyorum. Guvenmedigimİ sanıyor yani benim kullandığım kelimeler yüzünden. Ben burda içimi döküp rahatlayp sizlerden de tavsiye ve destek alıp kısaca gaza gelip karşısına daha sakin daha rahat cikmak istedim. Ama biraz önce yine darmadağın oldum
![]()
Öyle değil. Dişi sinek hesabitamam da kıskanmak için hiç sebebiniz yok mu?
durup dururken içinizden kıskanasınız mı geliyor?
Kendi kontrolünüzü sağlamalısınız. Zira eşinizi kıskanarak hiçbir şeyi de engelleyemezsiniz, eşiniz zamanla sıkılır, size olan tavrı ve bu konuya olan tepkisi zamanla sizi daha üzücü boyuta geçerÖyle değil. Dişi sinek hesabi
Ayyyy benim ruh halimmm resmennnİlk yılları diyosun yani. Düzelir diyosun. Bak mesela suan annemlerdeyim. Oda annesinin yanında. Ama suan bile bi şekilde yaptığı herseyi bilmek ve görmek istiyorum. Uyuyor olabilir ama ruyasında ne gördüğünu bile bilmek istiyorum. OFF kontrolcü olma isteği midir bu.![]()
Hoş geldin ruh halimize :/ evli misin ? Evliysen sende benim gibi şeyler yaşıyor musun ?Ayyyy benim ruh halimmm resmennn
Tam da senn yasadigini yasiyorum suan bende bi senelik evliyim ve suan esim iftar yemeginde acaba napiyo diye olecemmm birazdannHoş geldin ruh halimize :/ evli misin ? Evliysen sende benim gibi şeyler yaşıyor musun ?
Demekki bende bı tuhaflık yokmuş kıskançlık problemi yaşıyor musun veya nasil başa cikiyosun ?Tam da senn yasadigini yasiyorum suan bende bi senelik evliyim ve suan esim iftar yemeginde acaba napiyo diye olecemmm birazdann![]()
Yasiyorum tabi en delisinden hemde ama basa cikilmiyo tabiki sonuc kavga kendime engel olamiyorum bazenDemekki bende bı tuhaflık yokmuş kıskançlık problemi yaşıyor musun veya nasil başa cikiyosun ?
Benim Kocacığım melesef piç bi cekicilige sahip. Zaten benide böyle tavla di ya :) işte adamın her hareketine ses tonunà mimiklerine hala hasta oluyorum. Her gün yeniden Aşık olmak gibi. Ufff . Özledimmmmm . 2 gündür göremiyorum guzel gozlerini mutsuz ve üzgünümBen esime degilde arkadaslarina guvenmiyorum gozu en ufak bi yere kaysin yaygara cikiyo benden anlamiyorum pskolojim bozuk galiba yani esim ole ahim sahim cok yakisikli herkes hayran hayranda bakmiyo ama ne bilim ya
Kavga. Bizim işimizYasiyorum tabi en delisinden hemde ama basa cikilmiyo tabiki sonuc kavga kendime engel olamiyorum bazen
Ben Kocamà güveniyorum sonuna kadar. Ama ne biliyim dışarda çok fazla bekar var. Sinirim bozuluyor :/Ben esime degilde arkadaslarina guvenmiyorum gozu en ufak bi yere kaysin yaygara cikiyo benden anlamiyorum pskolojim bozuk galiba yani esim ole ahim sahim cok yakisikli herkes hayran hayranda bakmiyo ama ne bilim ya
Sen evden cikarma en iyisi bazen ben goruyorum bayanlarin yannda yakisikli erkekler ben olsam cikarmam diye bnmkide karizmadan yirtiyo valla ah bu erkeklerrrrKavga. Bizim işimiznapcan biz bu Kocalarla :)
Benleyken birsürü asılma yaşadı. Kim bilir ben yokken neler yapıyo o cadılar :/ gözbebeklerinde yaşamak isterdim diyorum bazen bana pis pis sırıtıyor. Belli hoşuna gidiyor :) kavga istemiyorum ama sonuç hep aynı. Bide ben biraz ileri gidiyorum o sinirle. İşte buna önerisi olan varsa ben denemeye hazırım :)Sen evden cikarma en iyisi bazen ben goruyorum bayanlarin yannda yakisikli erkekler ben olsam cikarmam diye bnmkide karizmadan yirtiyo valla ah bu erkeklerrrr
İltifat yağmuruna tutmuyorum zaten asla :) öyle yapmamam gerektiğini öğrendim :) ama doğru diyosun cidden . O BENİM . ÖNCE ALLAH SONRA BENİM :) evet bu güzel bi motivasyon olabilir.. ya kendimi kandiramam ki. Benim derdim Kocamla değil. Tek sorunum kavga olayı. Yani o An ağzımdan çıkanlara ben bile çok şaşırıyorum. Resmen çirkefleşiyorum ya. Gudubet oluyorum. Kavga anında yada kavganın en başında hatta herseyin en başında kendimi durdurabilmek istiyorum birazcık. Kavga edelim ama Kocam ona guvenmedigimi sanmasin. Onu da kıran bu oluyor. Tabi bi ton lafla beraber :/ ama O BENİM :)Adama sürekli cok yakışıklısın mimiklerin şöyle güzel sesin böyle güzel deme bence çünkü erkeklerin hemen totosu kalkıyo bide tek yapman gereken biraz kendine hakim olman kiskanabilirsin normal ama dozunda olmalı o senin her zaman senin bunu düşün ve kendini rahatlat başarabilirsinnnn
Kocamà hemde nasıl değer veriyorum. Keşke o da bunu bilse. Yani biliyor tabiki ama gördüğü hicbirsey. Hissettirebilmek de bi marifet. Ben hircinlik yapmaktan fırsat bulamıyorumTabiki senin ayrıca eşine çok değer veriyosun bu belli birazda kırmamaya çalış sinirlendiğin zaman içinden say söylemek istediklerini bi kağıda yaz daha sonra sinirin geçince yırt at güzel güzel anlat derdini