- Emoji Skoru
- -2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kullanici21
-
Nasıl huzurlu olurum.
Çözümü belli aslında. Bazı evlilikler ve bazı insanlar ömrü tüketmek için var sanki. Tükenmemek için yolları ayıracaksınız. Bunu klavye üzerinden söylemek çok kolay elbette. Önemli olan sizin cesaretiniz ve duygu durumunuz. Allah kolaylık versin inşallahMerhabalar, ben sizlerin fikrini almak istedim. Siz nasıl hallediyorsunuz. Neler yapıyorsunuz.
Kocamla sürekli kavga ediyoruz, her ne konu olursa olsun. Anlayış yok, sabır yok, sadece kendimizi savunma oluyor artık. Bir şey konuşamamaktan yoruldum artık. Duygularımı anlatmaya çalışsam dahi sadece savunmaya geçiyor. Ben konuşmaya bir ara verip uzaklaşmaya çalıştığımda da 5 dk geçmiyor yanıma gelip beni tahrik ediyor. Bu sefer benim şartellerim atıyor. Sonra beni sinir hastası görüyor. Ben napıcam bilmiyorum. Nasıl huzurlu olurum.
Kaç yaşında evlendiniz? Görücü usulümüydü? Görünen o ki hiç tanımadan evlenmişsiniz. Anlaşamıyorsunuz çok açık. Çocuk için çok çok erken davranmışsınız.Merhabalar, ben sizlerin fikrini almak istedim. Siz nasıl hallediyorsunuz. Neler yapıyorsunuz.
Kocamla sürekli kavga ediyoruz, her ne konu olursa olsun. Anlayış yok, sabır yok, sadece kendimizi savunma oluyor artık. Bir şey konuşamamaktan yoruldum artık. Duygularımı anlatmaya çalışsam dahi sadece savunmaya geçiyor. Ben konuşmaya bir ara verip uzaklaşmaya çalıştığımda da 5 dk geçmiyor yanıma gelip beni tahrik ediyor. Bu sefer benim şartellerim atıyor. Sonra beni sinir hastası görüyor. Ben napıcam bilmiyorum. Nasıl huzurlu olurum. Boşanmak çok basit bir şey ama bir oğlumuz var 20 aylık. Ben boşanmak istemiyorum sorunlarımızı halledelim istiyorum.
Papatya iç bol bol.. Nasıl huzurlu olurum. Boşanmak çok basit bir şey ama bir oğlumuz var 20 aylık. Ben boşanmak istemiyorum sorunlarımızı halledelim istiyorum.
Çözümü belli aslında. Bazı evlilikler ve bazı insanlar ömrü tüketmek için var sanki. Tükenmemek için yolları ayıracaksınız. Bunu klavye üzerinden söylemek çok kolay elbette. Önemli olan sizin cesaretiniz ve duygu durumunuz. Allah kolaylık versin inşal
Gençiz ikimizde, görücü usulü değil ama evet erken davrandık, herşey için.Kaç yaşında evlendiniz? Görücü usulümüydü? Görünen o ki hiç tanımadan evlenmişsiniz. Anlaşamıyorsunuz çok açık. Çocuk için çok çok erken davranmışsınız.
Bir süre hiç konuşmayın. Tahriklerine kapılmayın. Görmezden gelin belki ben napıyorum diye kendine sorar.
Teşekkür ederimPapatya iç bol bol.
Çocuk içinde mi erken davrandınız?Gençiz ikimizde, görücü usulü değil ama evet erken davrandık, herşey için.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Bu kelimeyi böyle yazan kadınların kocalarından şiddet görme sıklığının toplumun kalanına göre daha fazla olduğunu gösteren bir bilimsel çalışmaya başlıyorumşartellerim atıyor.
Ben sizden azar işiteyim diye açmadım konuyu. Yardımcı olacaksanız fikir almak isterim.Birbirinizi yemek için mi evlendiniz? Bu ne biçim yaşam tarzı, bu nasıl evlilik ?
Allah bilir, evlenir evlenmez talandan mal kaçırır gibi de çocuk yapmışsınızdır.
Evet maalesef öyle oldu yapıldı baştan böyle. Ama benim sizden istediğim yorum değil düzelebilmek için öneri ve fikir. Ben zaten biliyorum neyin içinde olduğumu.Yaşlar 25 altındaysa malesef olgunlaşmadan evlilik gibi ağır bir sorumluluğun altına girmişsiniz.
Benim gözümde daha çocuksunuz ama büyümeden evlenmiş bi de çocuk yapmışsınız.
Buraya konu açtıysanız duyacağınız herşeye açık olmalısınız. Bilmem kaç milyonluk forum neticede.Ben sizden azar işiteyim diye açmadım konuyu. Yardımcı olacaksanız fikir almak isterim.
Siz boşanmak istemiyorsunuz ama adamın böyle bir derdi yok,sürekli kavga ve tahrik var demek ki bir şey düzelsin istemiyor, eminim çift terapisi deseniz sen git anormal olan sensin der,eeee olmazı oldurma çabası neden??! Evlenmek ne kadar doğalsa olmuyorsa ayrılmakta o kadar doğal . Zamanınızı düzelmeyecek bir adama harcamak yerine kendi düzeninizi oturtmaya harcayın.....Merhabalar, ben sizlerin fikrini almak istedim. Siz nasıl hallediyorsunuz. Neler yapıyorsunuz.
Kocamla sürekli kavga ediyoruz, her ne konu olursa olsun. Anlayış yok, sabır yok, sadece kendimizi savunma oluyor artık. Bir şey konuşamamaktan yoruldum artık. Duygularımı anlatmaya çalışsam dahi sadece savunmaya geçiyor. Ben konuşmaya bir ara verip uzaklaşmaya çalıştığımda da 5 dk geçmiyor yanıma gelip beni tahrik ediyor. Bu sefer benim şartellerim atıyor. Sonra beni sinir hastası görüyor. Ben napıcam bilmiyorum. Nasıl huzurlu olurum. Boşanmak çok basit bir şey ama bir oğlumuz var 20 aylık. Ben boşanmak istemiyorum sorunlarımızı halledelim istiyorum.