• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla yardıma çok ihityacımız var

gupse3232

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
277
144
48
Ağrı
eski konularımda çok sevimli konular olmadı hiç
konuşup içimi döküp bir tavsiye alamak istiyorum
Sorun eşim aşırı derecede kumar bağımlısı idaa oynuyor asla vazgeçmiyor korkunç kayıplar var ama bitmiyor çok merhametlidir iyidir kocam hakkaten kalp kırmayı sevemez ama bu illet onu yoldan çıkartıyor bildiğiniz bağımlıya dönüşüyor
2 doktora götürdüm ama pek fayda etmedi boşanma aşamasındayız yüzüstü bırakmakta istemiyorum
Beni bırakma yoksa kaybolurum asla kurtulamam diyo ama oynamadan yapamıyo napacağımı bilemedim
Boşansam ona acıyorum evliliğim için üzülüyorum devam etssem beni de bataklığa çekecek diye korkuyorum

Tedavinin işe yaraması için kişinin hastalığının farkında olması, kurtulmak istemesi ve iyileşeceğine/işe yarayacağına inanması gerekir. Sanırım bunlar eşinizde yok. Doktora gidip gelerek bu alışkanlığı yenemez. Destek olun kendini motive etmesi için.

Kumar dendiği an ben de herşey bitiyor. Kumarı bırakan pek görmedim bıraksa babam bırakırdı annem bir kabul etti bırakır dedi iki etti ama eve hacizler gelince bitirdi.. Çok yemin etti yalvardı bir daha olmaz diye ama ilk öğrendiğimizde de etmişti o yeminleri.. Bilmiyorum kumar oynuyorsa içim soğuyor hemen benim..

Allah yardimcin olsun. Bari tedavi olsun. Annemlerin orda bir adam karisini kumar borcuna satmisti.
Kumar böyle lanet bir sey işte. Rabbim kurtarsin..
Abbooowww o nasıl adammış öyle :KK57:

Arkadaşım,madem sizden ayrilmak istemiyor sizde ayrilmakla tehdit edin. birakmazsan ben seni birakacagim deyin. Belki de dediniz,etki etti mı?

İddaa çok fena bir batak.Çok masummuş gibi duruyor ama değil.
Bır ara ben de çok dadanmıstım.İnternet uzernden oynuyordum bayiye de gitmiyordum.Bır baktım ayda 100 lira gitmiş.Belki çok az bir meblağ görünebilir ama boşa giden para..He alışkanlık ama vazgeçilmez mi bal gibi de geçilir.Kumarın bağımlılık oldugunu düşünmüyorum tamamen zayıflık.Eroin ya da uyuşturucu değil krize girilsin.Zayıf eşiniz..Eve haciz maciz gelmeden dur demelisiniz.

Abbooowww o nasıl adammış öyle :KK57:

Arkadaşım,madem sizden ayrilmak istemiyor sizde ayrilmakla tehdit edin. birakmazsan ben seni birakacagim deyin. Belki de dediniz,etki etti mı?

Benim profil sayfama gel CathyLizzie ile konusmalarimiza bak. Ordan sana bir haber ettim ;-)

Bence eşinizi sevdiğiniz için mi yoksa ona acıdığınız için mi evliliği devam ettirmeyi düşündüğünüz önemli. Sırf acıdığınız içinse size de yazık. Evinize haram lokma girmesi mevzu burda, hele de çocuğunuz varsa.

Kendisi durumun vehametinin farkındaysa maaşını, varsa kredi kartını falan elinden alsanız çare olur mu acaba diye düşündüm.

Valla belki acı bir yorum ama aynen katılıyorum..
Enistem senelerce ablama yasatti bunun sıkıntısını. Hala da bazen ne idugu belirsiz borclari cikar. Is yaptim falan diyor ama yemiyoruz.
Yegenim tek cocuk onun bile ihtiyaclarini tam anlamiyla karsilayamadilar. Annemler yardimci oluyordu Allah'tan. Ve bu cocuk Galatasaray Lisesi'nde sbs Turkiye 1.si düşünün :))

Allah yardim etsin esine de sana da. Arkadas ortamini degisse keske.etrafinda da bu tarz ugraslari olan kisiler varfir muhakkak.kendisi yapmayim oynamayim dese bile,birileri.kolundan cekip goturur illa ki.

Enistem senelerce ablama yasatti bunun sıkıntısını. Hala da bazen ne idugu belirsiz borclari cikar. Is yaptim falan diyor ama yemiyoruz.
Yegenim tek cocuk onun bile ihtiyaclarini tam anlamiyla karsilayamadilar. Annemler yardimci oluyordu Allah'tan. Ve bu cocuk Galatasaray Lisesi'nde sbs Turkiye 1.si düşünün :))
Düşünmeme gerek yok aynılarını yaşadım yıllarca :) Ananemler yardım etti annem çalıştı ama olmadı olmadı daha da saldı kendini.. Kumar oynayan birinden hayır beklemem ben bu yüzden..

Babam çok bilinçli, eğitimli ve de kültürlü bir doktordur.
Annem 30 yıl babamın kumarı bırakması için onu bekledi, ona yardımcı oldu, onunla kavga etti, onu terk etti, onu tehdit etti, ona yalvardı, ona destek oldu.

30 yılın sonunda babamı boşayan annemin tek söylediği " Ömrüm boşa gitti" oldu.

Babam şimdi kendinden 25 yaş küçük birisiyle evlendi ve hala keyifli keyifli kumar oynuyor.
Olan annemin hayatına oldu.

"Eşim uyuşturucu bağımlısı" deyin, tedavisi var derim ama kumarın asla yok.

Yapacağınız en doğru karar çünkü kumar illeti bulaşıcı hastalık gibi derler kendini kaptıran iflah olmaz derler.

Düzeltmek gibi bir çabası yoksa size kötülüğü dokunmadan bosanin

yorumlarınız için teşekkür ederim
sıra ile cevap vereyim eşim eğitim iyi kültürlüdür. Oldukça insancıldır.ama bu idaa lanetini oynamadan bırakmıyor ne yollar denedim bırakması için tehdit ettim anneme gittim
Adamın elinde olan bir sey değil sanki başka birseye dönüşüyo
Evimide eşimi de çok seviyorum bitmesini istemiyorum Acımak değil bu :(
Allahım bu lanet şeyi hepinizin evinden uzak tutsun
Tedavi konusuna gelince doktorların çok da uzmanlaşabildikleri bi alan değil herhalde bugun gittiğimiz doktor baska bi doktor onerdi ben alamam sizi dedi

Back
X