.yok benim annem yapmaz öle şey dedikodumu yapacakmı koc akadın vvs..innamadı kavga byüdü ve beni tartakladı ilk kez 12-13 haftalık hamileydim..öyle zoruma gittiki sevdiğim adam bumu diye kabullenemedim...sonrası ise dönem dönem hep aynı şeyler yaşandı
.doğuma bir ay kala şiddet gördüm
neyse 2 ay kadar hiç kavga bile etmedik nerdeyse.ama sonra bi gün sabah sa.çmasapan bi sebepten tartıştık iş kavgaya dönüştü ve bana tokat attı bende onu ittim kaçmak için tekrar tokat attı
eski konularınızdan alıntı yaptım. o kadar dayak yemişsiniz yetmemiş aldatılmışsınız. heralde üstüne bi de affedersiniz. oh mis. valla çok soğukkanlısınız yani doğuma bir ay kala dayak yemek koymadı da adamın başkasıyla mesajlaşması mı koydu?
evet.o koydu diğerleri hiç koymadı hepsini sevgiyle kucakladım.
Şu zırıl zırıl ağlamaları yok mu beni benden alıyor madem sizi çok seviyor o zaman ne diye oraya buraya sarkıyor bir amacı yokmuş ee sende yap o zaman bi dene bakalım neler olur şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz peki
Ne yapmayı düşünüyorsun?Ben bilmiyordum yazmışlar.Şiddet de görüyormuşsun.
terslenmenize gerek yokevet.o koydu diğerleri hiç koymadı hepsini sevgiyle kucakladım.
Şiddet olduğu yerde iş biter bence...
Siz zamanında dayak yemişsiniz... zaten aranızda ne saygı, ne değer, ne de sevgi var bu durumdan ötürü...
Başka bir kadın ile mesajlaşmasına pek te şaşırmamak gerek...
Yine susup oturacağınızı düşünüyorum...
Yine aldatıldıktan sonra ikinci bir şans verilebilir ben böyle düşünüyorum ama şiddet bam başka bir durum... nasıl affetiniz ? Nasıl kendinize bunu hak gördünüz ?
Anladım.Allah yaşatmasın tekrarını.Bu konuda burnunu sürtmek mi niyetin,yoksa bitirmeye yönelik mi adım atacaksın?yok o rapordan sonra en ufak birşeyş olmadı..gayet iyidi aramız şiddet vs yoktu ama hep bi soğukluk vardı hep bi mesafe..
yok terslenmedim.hayır affetmiycemterslenmenize gerek yok
hamileyken şiddeti bile affettiyseniz bunu da affedeksiniz nasıl olsa
eski konularınızdan alıntı yaptım. o kadar dayak yemişsiniz yetmemiş aldatılmışsınız. heralde üstüne bi de affedersiniz. oh mis. valla çok soğukkanlısınız yani doğuma bir ay kala dayak yemek koymadı da adamın başkasıyla mesajlaşması mı koydu?
amacım bitirmek.haftaya izin aldım şehir değişikliği yapıcamAnladım.Allah yaşatmasın tekrarını.Bu konuda burnunu sürtmek mi niyetin,yoksa bitirmeye yönelik mi adım atacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?