kocamla yüzleştik...

Psikologlar sizi hasta olduğunuza inandırır bence güvendiğiniz Yakınlarınız size daha iyi gelecektir.ortada kurtulacak bi yuva kalmamış. Anladığım kadarıyla maddi olarak bi gücünüz var, manevi gücünüzü de Allah’a sığınıp oğlunuzdan ve yakınlarınızdan alacaksınız. Kolay olmayacak ama atlatacaksınız inşallah. Allah yardımcınız olsun güçlü olun güçlü kalın

yok o rapordan sonra en ufak birşeyş olmadı..gayet iyidi aramız şiddet vs yoktu ama hep bi soğukluk vardı hep bi mesafe..

Sizin evliliğiniz temelden sarsılmış zaten. Ben bu adamın aldatmasına hiç şaşırmadım.
Karısına el kaldıracak kadar değersiz gören erkek neden aldattığı için bu kadar ağlasın ki. Pişman olduğunu da sanmam. Timsah gözyaşları o.
Belki de kadın bitirdi bunu da bilmiyorsunuz..

Burada kaç konu açıldı kocam çok iyiydi bana karşı nasıl yaptı diye soran. Sizin sormanız, şaşırmanız yersiz. Ben bu tiplerden her şeyi beklerim..

1 kere vuran tekrar vuracaktır, 1 kere aldatan tekrar aldatacaktır. Maymun iştahlılık bir karakter çöküntüsüdür..

Bunu neye dayanarak söylediniz merak ettim.
Bu sözünüz dışında diğer her şeye katılıyorum ama bahsettiğiniz yakınlar aynı zamanda "yuvanı bunun için dağıtma" da diyebilir. Ortada yuva olduğunu, şiddetin aldatmanın her evlilikte olduğunu iddia ederler. "Biz neler çektik" diye sanki bir başkası da çekmesi normalmiş gibi konuşur da konuşurlar..

Yani o yakınlar aynı zamanda köstek de olabilirler. Kaldı ki insan denen varlığın bilinçaltının eğitimini gören bir uzmana değil de bir yakına güvenmek, tavsiye etmek ne derece doğru?

Isin zor gercekten siddet var aldatma var. Bu yaşadıklarıni sineye cekip devam edebilecek misin?

Yanlış mı anladım bilmiyorum ama o kadın sizi aradı mı? ben öyle okudum da. Eğer aradıysa ne dedi çok merak ettim..

İyi yapmış. Şiddet göstermiş afettmişsin bunu da affet. O da bu mantıkla yaptı zaten. Çünkü seni hiç sevmiyor. Adamı rahat bırak ara sıra gönlünü eğlendirsin.

O aglama kismindaki tiyatroya inanmadiniz umatim. Genelde yakalaninca hep agliyorlar. Ha bir de yeminler ediyorlar, orasi da hep ayni. Nedense aralarinda da yatakta yakalamayinca consellik de olmadi deniyor. Ne fatk eder ki akil kaydiktan sonra... aldatma aldatmadir.
Kadinlarin cogu siddet de dahil herseye yuvasi icin katlanir da aldatma olunca iste orada durur. Umarim siz de daha fazla devam etmezsiniz.
O el bir kere kalktiysa inam bir daha da inmiyor. O aldatma da bir kere yapilsiysa bir daha bir daha yapiliyor. Umarim bu pislik kirlenmis adami hayatinizdan cikarirsiniz.

Sadece bu konuyu okuyunca biraz süründür yaptığına iyice pişman olsun sonra bir şans verirsin diyecektim ama önceki şiddet konuları kafa karıştırıcı.
Onları kabul edip buna bu kadar tepki verme garip..
Ve şiddeti kabul ettiysen muhtemelen bunu da kabul edersin...
Bana göre şiddetin olduğu yerde sevgi yoktur...

Çok zor bir karar. Kendimi yerinize koyduğumda ne yapardım kestireniyorum. Bu erkekler aldatırken ilişkiyi tehlikeye attıklarını düşünmüyorlar. Kadın fark edip dönüp gidince yuvanın dağılma kararı kadından çıkmış gibi oluyor. Halbuki o yuvayı dağıtan o pisliği yapan erkek. Bir taraftan da inanmak istiyorsunuz bir seferlik bir kaçamak olduğuna. Bir taraftan da yediremiyorsunuz kendinize. Kabullenemiyorsunuz. Belliki evden gönderirken bile can yakmak korkutmak süründürmek için yaptınız. İyice pişman olsunda bir daha yapamasın diye. Yoksa çoktan açmıştımız davayı. Tekrar güvenmek çok zor. Her kavgada açılacak bu. Her telefon çaldığında şüphe uyandıracak. Her geç kaldığında her iş seyehatinde her arkadaş buluşmasında acaba mı diyeceksiniz. Bu atlatılır mı bilmiyorum. Zamanla düzeliyordur belki. Yada zamanla yıkılıyordur tamamen. Sizin için hayırlısı olsun. Zamana bırakın her şeyi tartıp öyle karar verin.

valla sakın donme ne olursa olsun sen onun itrfaf etmesini bile istiyosun anlamısın zaten kadınla konusmussun daha nee aldatan bi daha aldatır vuran 1 daha vurur bak bunu iyi belle burdaki konulardan ögrendigim tek seyy sakın effetme

evet.o koydu diğerleri hiç koymadı hepsini sevgiyle kucakladım.

Sevgiyle kucaklama cümlesi aklıma bir ara tv'lerde dönen bir haberi getirdi istemsizce güldüm. Eski konularını falan bilmiyorum ama insanın biraz kendine değer vermesi gerekiyor. Bazen önceliğiniz aşkınız sevginiz değilde kendiniz olun. Birde çocuk var diyorsunuz bu daha üzücü, Allah yardımcın olsun.

sevgiyle kucaklamak bu ara moda...

Zaten bence tvlerden alintı... o sevgiyle kucaklayan kadının karakteride malum keşke başka şeyler örnek alınsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…