- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
kocanız oğlak burcu olsa gerekbu söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum ama beni en ufak birseyde bile yönlendirmekten vazgeçmiyor çok sıkıldım artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocanız oğlak burcu olsa gerekbu söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum ama beni en ufak birseyde bile yönlendirmekten vazgeçmiyor çok sıkıldım artık
akrepp Bnde boğayımkocanız oğlak burcu olsa gerek
dinlemeyince daha kötü oluyor değil miakrepp Bnde boğayım
Ne alaka anne zannetmeyle , o zaman herkes serbest bıraksın kocaların canı ne zaman isterse o zaman eve gelsin, canları ne istiyorlarsa yapsınlar bizde kukla gibi oturalım bence çok yanlış düşünyrsn arkadaşım,biz evlendiğimizde kocalarımızın annesi sanıyoruz kendimizi kimse inkar etmesin.
eve erken gel
yanlış yapıyorsun
öyle olmaz
bunu yapacaksın
benimle ilgilen
evlisin sen bekarlarla takılma
falancanın kocası şöyle yapmış
bunları yapmasak her şey çok güzel aslında. koskoca adamları yönlendirmeye, istediğimiz kalıba sokmaya çalışıyoruz bence
dinlemeyince daha kötü oluyor değil mi ☹
çözemedim birinin akıl vermesi lazım ona çok sevdiği örnek aldığı birinin
[/QUOTE annesi ve babası dışında kimseyi dinlemez onlar da bana karşı böyle bir şey yapmazlar dayımın düğününe gitmek istedim annesi gitmeyin bosver huzursuz olacağımıza evde otur dedi
Ölmezler ama herkesin eşi de bir değil ortalık dağınık diye evde terör estiren de var yemek yapmadı diye trip atan dabiz kocalarımıza yemek yapmayınca açlıktan ölmeyecekler merak etmeyin bu benim hayat felsefem![]()
siz niye kukla gibi oturasınız siz de canınızın istediği yapın.Ne alaka anne zannetmeyle , o zaman herkes serbest bıraksın kocaların canı ne zaman isterse o zaman eve gelsin, canları ne istiyorlarsa yapsınlar bizde kukla gibi oturalım bence çok yanlış düşünyrsn arkadaşım,
Valla mi . Bunu nasıl yaptınız? Yanı o dediklerin yetmiyor düzelmiyor. Benimde eşim öyle . Sizin hayat sıralamanız gibi oldum bende 4. Oldum . Hele hele annesi kızkardeşi bende daha önemli. Sırf onlar yüzünden kavga ediyoruz.arkadaslarima vakit ayirsam bile , adam bazen umrunda bile olmuyor. Nasıl duzeltecgimi bilemiyorum . Eşim için ailesi en on plandavar ben.
birinci ailesi ikinci kuzenleri üçüncü arkadaşları dördüncü ben oldum yeni evlendiğimizde.
adama bir rahatlık geldi
kaybetme korkusu yoktu.
kavga etmekten yoruldum kavga etmemeye ve onu hayatımdan uzaklaştırmaya başladım
ne zaman ki onu hayatımın merkezinde tutmadım onun yaptığı gibi, fedakarlıktan vazgeçtim ve aramız mükemmel oldu.
onunla çıkmadım arkadaşlarımla çıktım planlar yaptım gece yarıları eve geldim ona sormadan kararlar aldım (onu olumsuz etkileyecek şekilde değil) bunları yaparken de yine de ona güler yüzümü eksik etmedim. küs olmadım.
düzelttik.
Gerçekten ese bağlı bazı şeyler, tebrik ederim sizi de eşinizi de, karşılıklı sevgi saygı çok önemli, bizim buralarda kafamıza göre dışarı cıksak ertesi gün babamızın evine giderdik herhalde:) inanın sorumluluk sahibi kocalar çok azsiz niye kukla gibi oturasınız siz de canınızın istediği yapın.
ben yapıyorum mesela şu dakika dışarı çıkıyorum ben hayatım deyip çıkarım gece dönerim istediğim saatte kiminle nerede olduğumu söylemem yeterli.
kurslara da yazılırım
etkinliklere de giderim.
var ben.
birinci ailesi ikinci kuzenleri üçüncü arkadaşları dördüncü ben oldum yeni evlendiğimizde.
adama bir rahatlık geldi
kaybetme korkusu yoktu.
kavga etmekten yoruldum kavga etmemeye ve onu hayatımdan uzaklaştırmaya başladım
ne zaman ki onu hayatımın merkezinde tutmadım onun yaptığı gibi, fedakarlıktan vazgeçtim ve aramız mükemmel oldu.
onunla çıkmadım arkadaşlarımla çıktım planlar yaptım gece yarıları eve geldim ona sormadan kararlar aldım (onu olumsuz etkileyecek şekilde değil) bunları yaparken de yine de ona güler yüzümü eksik etmedim. küs olmadım.
düzelttik.
Hayır :)merhaba kızlar yeni üyeyim. 5 yıllık evliyim kocamla hiç bir konuda anlaşamıyoruz her zaman kendi istediği yapiyo ben herşeye tamam dersem sorun yok itiraz edersem kavga ediyoruz büyük sorunlar çıkarıyo çok bunladim artik kocası böyle olupta dizeltebilen var mi aranız da
evet o güveni sağladık birbirimize çok şükür. aile yapısı da önemli babam bana daha küçükken araba kullanmayı öğretti mesela her yere istediğim saatte gittim. annem de insanlara zahmet etme her işini kendin gör diyerek yetiştirdi beni.Gerçekten ese bağlı bazı şeyler, tebrik ederim sizi de eşinizi de, karşılıklı sevgi saygı çok önemli, bizim buralarda kafamıza göre dışarı cıksak ertesi gün babamızın evine giderdik herhalde:) inanın sorumluluk sahibi kocalar çok az
zamanla kendiliğinden oturdu bilemiyorum.Valla mi . Bunu nasıl yaptınız? Yanı o dediklerin yetmiyor düzelmiyor. Benimde eşim öyle . Sizin hayat sıralamanız gibi oldum bende 4. Oldum . Hele hele annesi kızkardeşi bende daha önemli. Sırf onlar yüzünden kavga ediyoruz.arkadaslarima vakit ayirsam bile , adam bazen umrunda bile olmuyor. Nasıl duzeltecgimi bilemiyorum . Eşim için ailesi en on planda
alınacak gülecek giyilecek yerlere hep o karar veriyi aile olsun akraba olsun bi parka bile gitmek istesem canı isteyince yapiyoŞimdi canım benim dediğim oluyor onun dediği oluyor diye bir şey olmaz. Aileniz için en doğru olan neyse onun olması gerekiyor. Herkes düşüncesini savunup bir şekilde eşini ikna etmeli. Karşısındakide eğer haklılık varsa inada bindirmemeli.
Bir iki konuda örnek vermezseniz yazılanlar boşta kalır. Onun dediği oluyor belkide onun düşüncesi daha doğru. Bir kaç örnek yazar mısın nedir üstünde anlaşamadığınız?
çok haklısınız aslında son iki yılda bu kadar değişti ama temelinde dediginiz gibi ben çok uysal davrandım5 yıldır böylemi bu adam ,yoksa son zamanlardamı değişti ,yoksa yıllar geçtikçe sizdeki tahammül mü azaldı ,genel itibariyle bir insanı değiştirmek öyle kolay bir şey değil ,sadece hatalarını kabullenip ,düzelme eğilimi olan bir yapısı varsa şayet ciddi ciddi hoşlanmadığınız özelliklerini söyleyip ,düzeltmesini isteyebilirsiniz ,fakat ilişkinin temelinde hep verici olduysanız pekte işe yaramaz ,şuanki çabalarınız
Malesef ben =[ bana itaat etceksin kolemsin diyo ve sonuc hergun tartismavar boşandık düzeldi artık kavga etmiyoruz.