kocamm

biz evlendiğimizde kocalarımızın annesi sanıyoruz kendimizi kimse inkar etmesin.
eve erken gel
yanlış yapıyorsun
öyle olmaz
bunu yapacaksın
benimle ilgilen
evlisin sen bekarlarla takılma
falancanın kocası şöyle yapmış

bunları yapmasak her şey çok güzel aslında. koskoca adamları yönlendirmeye, istediğimiz kalıba sokmaya çalışıyoruz bence
Ne alaka anne zannetmeyle , o zaman herkes serbest bıraksın kocaların canı ne zaman isterse o zaman eve gelsin, canları ne istiyorlarsa yapsınlar bizde kukla gibi oturalım bence çok yanlış düşünyrsn arkadaşım,

dinlemeyince daha kötü oluyor değil mi ☹
çözemedim birinin akıl vermesi lazım ona çok sevdiği örnek aldığı birinin
[/QUOTE annesi ve babası dışında kimseyi dinlemez onlar da bana karşı böyle bir şey yapmazlar dayımın düğününe gitmek istedim annesi gitmeyin bosver huzursuz olacağımıza evde otur dedi

5aeab24d41c24ac8be79cd1234fc5b2b.webp
5aeab24d41c24ac8be79cd1234fc5b2b.webp

Ne alaka anne zannetmeyle , o zaman herkes serbest bıraksın kocaların canı ne zaman isterse o zaman eve gelsin, canları ne istiyorlarsa yapsınlar bizde kukla gibi oturalım bence çok yanlış düşünyrsn arkadaşım,
siz niye kukla gibi oturasınız siz de canınızın istediği yapın.
ben yapıyorum mesela şu dakika dışarı çıkıyorum ben hayatım deyip çıkarım gece dönerim istediğim saatte kiminle nerede olduğumu söylemem yeterli.
kurslara da yazılırım
etkinliklere de giderim.

Bennn 🙋🏻‍♀️ biz eşimle hiç bir konuda anlaşamazdk. hep o hakli, hep o doğru, hep onun istedikleri olacak. İnanki 2 gün iyiysek haftalarca kötüydük.kendi istediğini yapardı mesela gezerdi tozardi gitme derdim yine giderdi.hiç takılmazdm anlayacağn.benimle vakit geçirse yine sesim çıkmazdı. alip bir yerede gidemezdim beyfendiyi doğru düzgün. eve kedi almak isterdim onu bile istemezdi 😭😭
Daha öncesinden 2 kere evi terketmişliğim var. Ama bir şekilde barışıyorduk.ama hareketlerinde bir değişme olmuyordu. 6. Senemiz dolunca ben artk baktmki olacak gibi değil , bu sefer kararlı bir şekilde pılımı pırtımı topladm evi terkettim. Eşimde anlamş olacakki baya tutuştu. beni geri getirmek için baya uğraştı. bu son şansım olsun birşey kaybetmezsin. birdaha bu duruma gelirsek terket hiç karışmıcam falan filan 😅 o gün bu gündür baya düzeldi. en azından idare edebiliyorum.birileri kulağini mi çekti yoksa dank mı etti bilmem.şuan 9 yillik evliyiz.hep kendi gelir şuraya gidelim buraya gidelim diye.alıştı da baya benimle gezmeye 😅 ben gitme dediğim zamanda bir yere, gitmiyor yada erken dönüyor. bu şekilde memnunum açıkcası.gerçi bende biraz geri çektim kendimi üstüne fazla düşmüyorum artk.dışarı çıktığımz zaman flan kavga çıkartmadan güzel vakit geçirmeye çalişiyorum.belki onun da faydası olmuştur.öyle öyle yoluna girdi herşey. kedim de olduuuuu 😍😍

5 yıldır böylemi bu adam ,yoksa son zamanlardamı değişti ,yoksa yıllar geçtikçe sizdeki tahammül mü azaldı ,genel itibariyle bir insanı değiştirmek öyle kolay bir şey değil ,sadece hatalarını kabullenip ,düzelme eğilimi olan bir yapısı varsa şayet ciddi ciddi hoşlanmadığınız özelliklerini söyleyip ,düzeltmesini isteyebilirsiniz ,fakat ilişkinin temelinde hep verici olduysanız pekte işe yaramaz ,şuanki çabalarınız

var ben.
birinci ailesi ikinci kuzenleri üçüncü arkadaşları dördüncü ben oldum yeni evlendiğimizde.
adama bir rahatlık geldi
kaybetme korkusu yoktu.

kavga etmekten yoruldum kavga etmemeye ve onu hayatımdan uzaklaştırmaya başladım
ne zaman ki onu hayatımın merkezinde tutmadım onun yaptığı gibi, fedakarlıktan vazgeçtim ve aramız mükemmel oldu.
onunla çıkmadım arkadaşlarımla çıktım planlar yaptım gece yarıları eve geldim ona sormadan kararlar aldım (onu olumsuz etkileyecek şekilde değil) bunları yaparken de yine de ona güler yüzümü eksik etmedim. küs olmadım.
düzelttik.
Valla mi . Bunu nasıl yaptınız? Yanı o dediklerin yetmiyor düzelmiyor. Benimde eşim öyle . Sizin hayat sıralamanız gibi oldum bende 4. Oldum . Hele hele annesi kızkardeşi bende daha önemli. Sırf onlar yüzünden kavga ediyoruz.arkadaslarima vakit ayirsam bile , adam bazen umrunda bile olmuyor. Nasıl duzeltecgimi bilemiyorum . Eşim için ailesi en on planda

siz niye kukla gibi oturasınız siz de canınızın istediği yapın.
ben yapıyorum mesela şu dakika dışarı çıkıyorum ben hayatım deyip çıkarım gece dönerim istediğim saatte kiminle nerede olduğumu söylemem yeterli.
kurslara da yazılırım
etkinliklere de giderim.
Gerçekten ese bağlı bazı şeyler, tebrik ederim sizi de eşinizi de, karşılıklı sevgi saygı çok önemli, bizim buralarda kafamıza göre dışarı cıksak ertesi gün babamızın evine giderdik herhalde:) inanın sorumluluk sahibi kocalar çok az

var ben.
birinci ailesi ikinci kuzenleri üçüncü arkadaşları dördüncü ben oldum yeni evlendiğimizde.
adama bir rahatlık geldi
kaybetme korkusu yoktu.

kavga etmekten yoruldum kavga etmemeye ve onu hayatımdan uzaklaştırmaya başladım
ne zaman ki onu hayatımın merkezinde tutmadım onun yaptığı gibi, fedakarlıktan vazgeçtim ve aramız mükemmel oldu.
onunla çıkmadım arkadaşlarımla çıktım planlar yaptım gece yarıları eve geldim ona sormadan kararlar aldım (onu olumsuz etkileyecek şekilde değil) bunları yaparken de yine de ona güler yüzümü eksik etmedim. küs olmadım.
düzelttik.

Arkadasim seni cani gönülden tebrik ediyorum. Allah mutluluğunu daim etsin

merhaba kızlar yeni üyeyim. 5 yıllık evliyim kocamla hiç bir konuda anlaşamıyoruz her zaman kendi istediği yapiyo ben herşeye tamam dersem sorun yok itiraz edersem kavga ediyoruz büyük sorunlar çıkarıyo çok bunladim artik kocası böyle olupta dizeltebilen var mi aranız da
Hayır :)

Gerçekten ese bağlı bazı şeyler, tebrik ederim sizi de eşinizi de, karşılıklı sevgi saygı çok önemli, bizim buralarda kafamıza göre dışarı cıksak ertesi gün babamızın evine giderdik herhalde:) inanın sorumluluk sahibi kocalar çok az
evet o güveni sağladık birbirimize çok şükür. aile yapısı da önemli babam bana daha küçükken araba kullanmayı öğretti mesela her yere istediğim saatte gittim. annem de insanlara zahmet etme her işini kendin gör diyerek yetiştirdi beni.
eşim de güvenince sıkıntı olmuyor çok şükür

Valla mi . Bunu nasıl yaptınız? Yanı o dediklerin yetmiyor düzelmiyor. Benimde eşim öyle . Sizin hayat sıralamanız gibi oldum bende 4. Oldum . Hele hele annesi kızkardeşi bende daha önemli. Sırf onlar yüzünden kavga ediyoruz.arkadaslarima vakit ayirsam bile , adam bazen umrunda bile olmuyor. Nasıl duzeltecgimi bilemiyorum . Eşim için ailesi en on planda
zamanla kendiliğinden oturdu bilemiyorum.
ama ben ona bir gece ağlayarak çocuğum olsun istiyorum çünkü biri beni karşılıksız sevsin ve hep bana ihtiyaç duysun istiyorum demiştim kavgaların birinde.
bu laf çok koymuş ona.
sonra zamanla ben de ona karşı beklentimi azalttım sevgimi değil ama empati kurmaya başladım belki boğuluyor belki her dakika benle olmak istemiyor bunun sevgiyle alakası yok belki diye diye ondan bir şey beklemedikçe daha da düzene girdi.
şimdi birlikte çocuk istiyoruz asla istemediği bir şeyi zorla yaptırmıyorum veya özel günleri unuttuğunda trip atmıyorum küsmüyorum moralimi bile bozmuyorum önemsemiyorum. ben bu şekilde davranınca vicdan yaptığını düşünüyorum çünkü artık o da beni kırmamaya başladı o da saygı duyuyor istemediğim şeyler için zorlamıyor.

Şimdi canım benim dediğim oluyor onun dediği oluyor diye bir şey olmaz. Aileniz için en doğru olan neyse onun olması gerekiyor. Herkes düşüncesini savunup bir şekilde eşini ikna etmeli. Karşısındakide eğer haklılık varsa inada bindirmemeli.

Bir iki konuda örnek vermezseniz yazılanlar boşta kalır. Onun dediği oluyor belkide onun düşüncesi daha doğru. Bir kaç örnek yazar mısın nedir üstünde anlaşamadığınız?
alınacak gülecek giyilecek yerlere hep o karar veriyi aile olsun akraba olsun bi parka bile gitmek istesem canı isteyince yapiyo

5 yıldır böylemi bu adam ,yoksa son zamanlardamı değişti ,yoksa yıllar geçtikçe sizdeki tahammül mü azaldı ,genel itibariyle bir insanı değiştirmek öyle kolay bir şey değil ,sadece hatalarını kabullenip ,düzelme eğilimi olan bir yapısı varsa şayet ciddi ciddi hoşlanmadığınız özelliklerini söyleyip ,düzeltmesini isteyebilirsiniz ,fakat ilişkinin temelinde hep verici olduysanız pekte işe yaramaz ,şuanki çabalarınız
çok haklısınız aslında son iki yılda bu kadar değişti ama temelinde dediginiz gibi ben çok uysal davrandım

İyilikten maraz doğarmis bunlar böle iki kaşığı varsa birini kircan
Birgün bi cinnet hali bi sinir krizi bahircan iki eşya kircan bak noluyooo

Back
X