• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocammm :((

Küslüğü ben de sevmem, barışssalar daha güzel tabi ama, evime gelmesinler deyip kestirip atmamış belli ki görünce bir laf edilir kavga gürültü çıkar gibi düşünüyor. Bu durumda sizin ağırlamanız onun da akrabasında kalmasında bir sıkıntı yok. Evime gelmesinler deseydi siz o zaman zor durumda kalırdınız, büyüten yetiştiren ailenize karşı. Ama eşiniz arada kırgınlık varsa ve bir de o haklı demişsiniz, illaki hizmet hürmet etmek zorunda değil. Büyüklük ben de kalsın diyebilirdi, dememiş. Kin tutmak iyi değil ama, eşinize de zaman verin inşallah zamanla düzelir aradaki kırgınlıklar. Bence eşiniz ve ailenizi de karşı karşıya getirmeyin hatta mesafeli olmaları sizin huzurunuz için daha iyi olabilir. Bir de intikam alayım, onun tarafını da eve kabul etmeyeyim düşüncesi çok yanlış. Karşıdaki hatalı diye biz de hata yapmak zorunda değiliz. Siz iyi olun ki o hatası varsa utansın.

Eşiniz ve aileniz arasındaki problemi yukarıdaki mesajınızda yazmışsınız. Eski konularınızda bulana kadar çok uğraştım, keşke konunun başına kopyalasaydınız.

Eşiniz haklı. Babanız onun ölmüş annesine bile küfretmiş. Niye? Çünkü eşiniz sizin yalanınızı yakalamış ama aileniz sizi savunmuş, o da sizin yalan söylemenize ve siz suçlu olduğunuz halde anne ve babanızın sizi savunmasına kızıp sizden boşanacağını söylemiş. Bunun üzerine o küfürleri yiyiyor. Babanızı dava etmediğine şükredin.

Anneniz de bu durumda babanızın yanında yer almış sanırım. Eğer aileniz gelip, çok ciddi özür dilemedilerse, eşiniz onlarla aynı evde kalmak istememekte haklı.
Kopyalamayi bilmiyrm k bakmayin tamm o da hakli ama su an ne olursa olsun evine gelen bi misafir var daha esnek davranabilirdi benim icin

Ara anne kocam şehir dışında, iş için gitti. bende yalnız kaldım 2 gün erken gelin hem gezeriz hasret gideririz deyin şüphelenmezler belki o zaman.
Ne cahenneme gidecekse gitsin koanızda.
Eski konularımızı bilmiyorum bu arada ama ne olursa olsun böyle yapın bence
Ama kavga zaten mevcut annem biliyo esim ikisine kirgin gorusmek istemedigini desemde kanmaz

Konu sahibinin bahsetmediği detayları özet geçeyim:

1) Konu sahibi eşine yalan söylemiş. Eşi çok kızmışken, konu sahibinin ailesi haksız olmasına rağmen kızlarını savunmuşlar. Eşi de daha çok sinirlenmiş ve o sinirle boşanacağını söylemiş. Konu sahibinin babası da adamın ölmüş annesine kadar küfretmiş. Konu sahibinin annesi de eşinin yanında yer almış. Olay bu.

2) Yukarıda bir arkadaş da konu sahibinin eşini abisinin tokatladığını yazmış.

3) Bu arada konu sahibi görümceleriyle görüşmüyor ve evinden içeri girmelerini yasaklamış.
Maşallah!
Hanım bizi de bu tarafta günaha sokuyor.
Ben mecbur muyum geçmiş konulara bakmaya!
Adam gibi kendi hatalarını da yazaydı ya!
Valla şu durumda eşin ne yapsa haklı ki yine gelmesinler dememiş.

Konu sahibinin ailesinin yaptıklarının binde biri kendine yapılsaydı değil aileyle görüşmemek eve sokulmaz, çocuk gösterilmez hatta kurşuna bile dizilirdi.
Yahu baştan sona haksızsınız. Görümceler evinize bile giremezken ailenizin o eve girebilmesi bile bir lütuftur . Ben olsam yanıma yöreme sokmam ailenizi. Çünkü edep nedir bilmiyorlar. Küfür, şiddet ne ararsanız mevcut. Zaten sizde mal kaçırmak için evi ailenize vermiştiniz.
Kocanıza cidden üzülüyorum.

Küslüğü ben de sevmem, barışssalar daha güzel tabi ama, evime gelmesinler deyip kestirip atmamış belli ki görünce bir laf edilir kavga gürültü çıkar gibi düşünüyor. Bu durumda sizin ağırlamanız onun da akrabasında kalmasında bir sıkıntı yok. Evime gelmesinler deseydi siz o zaman zor durumda kalırdınız, büyüten yetiştiren ailenize karşı. Ama eşiniz arada kırgınlık varsa ve bir de o haklı demişsiniz, illaki hizmet hürmet etmek zorunda değil. Büyüklük ben de kalsın diyebilirdi, dememiş. Kin tutmak iyi değil ama, eşinize de zaman verin inşallah zamanla düzelir aradaki kırgınlıklar. Bence eşiniz ve ailenizi de karşı karşıya getirmeyin hatta mesafeli olmaları sizin huzurunuz için daha iyi olabilir. Bir de intikam alayım, onun tarafını da eve kabul etmeyeyim düşüncesi çok yanlış. Karşıdaki hatalı diye biz de hata yapmak zorunda değiliz. Siz iyi olun ki o hatası varsa utansın.
Utanmaz ki hakli oldugunu savunuyor tutumununda dogru oldugunu saniyo

Konu sahibinin ailesinin yaptıklarının binde biri kendine yapılsaydı değil aileyle görüşmemek eve sokulmaz, çocuk gösterilmez hatta kurşuna bile dizilirdi.
Yahu baştan sona haksızsınız. Görümceler evinize bile giremezken ailenizin o eve girebilmesi bile bir lütuftur . Ben olsam yanıma yöreme sokmam ailenizi. Çünkü edep nedir bilmiyorlar. Küfür, şiddet ne ararsanız mevcut. Zaten sizde mal kaçırmak için evi ailenize vermiştiniz.
Kocanıza cidden üzülüyorum.
Hakkatten boyle mi dusunuyosunz yok mu bana da hak verin bi yerime gecin ne olursa olsun biricik anneniz geliyo ve esiniz ben gelmem onlar gelsinler kalsinlar diyo naparsinz

Ben geçmiş konuları okumaya çalıştım benim hatam yüzünden oldu gibi biseyler demissin açık açık yazmamışsın mevzuyu da tam anlamadım.
Ama sen kendin kabul ediyorsun hatalı olduğunu zaten.
Adam kendince bi karar almış o da haklı belki kendince o adamı da bi dinlemek lazım.
Ayrıca annen baban gelemez dememiş ben evde olmam demiş bu bile bir saygıdır aslında.
Ama sen bi yazdigin mesajlara bak surekli çocuğunun babasına kocana beddualar ediyorsun deminden beri ayıp değil mi bu ?
Adamın başına gelecek bela zaten seni de bulur hayat arkadaşın o senin.
Bulmus o varya bela olarak hayatimda cocugum olmasa coktan bitmisti ama evladim iste. Cunku babasi onu sever ve cok ilgili bu da etken evladimin hakkina girmemek icin taman bana da iyi hostur ama iste kindar

Bulmus o varya bela olarak hayatimda cocugum olmasa coktan bitmisti ama evladim iste. Cunku babasi onu sever ve cok ilgili bu da etken evladimin hakkina girmemek icin taman bana da iyi hostur ama iste kindar
Kim kimin hayatında bela acaba siz muhakeme yeteneğinizi kaybetmişsiniz. Adam evine aileni sokmasa yeridir gelip hala burda benim hatırım için geçmiş gün hatırı için diyorsunuz. Siz görümcelerinizi eve sokmazken neden hak gözetmediniz? Bence evlat mevlat dinlemeyin de inin adamın üstünden yazıktır. Ailende de iyi yüz varmış yani hem adamın ölmüş anasından girip sülalesine küfredeceksin hem de evinde gidip yemek yiyeceksin.

Kim kimin hayatında bela acaba siz muhakeme yeteneğinizi kaybetmişsiniz. Adam evine aileni sokmasa yeridir gelip hala burda benim hatırım için geçmiş gün hatırı için diyorsunuz. Siz görümcelerinizi eve sokmazken neden hak gözetmediniz? Bence evlat mevlat dinlemeyin de inin adamın üstünden yazıktır. Ailende de iyi yüz varmış yani hem adamın ölmüş anasından girip sülalesine küfredeceksin hem de evinde gidip yemek yiyeceksin.
Ya siz yazmasaniz hakkatten tavisye nasihat falan degil asagilamaktan baska isiniz yok tanimadigin insanla bu sekil konusuysn yorum yapiyosan kirmadan yap

Hakkatten boyle mi dusunuyosunz yok mu bana da hak verin bi yerime gecin ne olursa olsun biricik anneniz geliyo ve esiniz ben gelmem onlar gelsinler kalsinlar diyo naparsinz

Kocan epey epey haklı.
Hatta ben olsam boşanırım.
yada buraya yazan kocanın yaşadıklarını yaşayan bir kadın olsa boşan derim.
O kadar haklı.
Adama beddualar sıralıyorsunuz.
Yok muhtaç olsun bilmem ne diye.
Sizi bugün bu duruma düşüren kendi işgüzarlığınız.
Üstüne de ailenizin terbiyesizliği.
Adam epey masum anlayacağınız.
Ama anlamayacaksınız o ayrı...

Kayinpederim pek sevmez ev gezmelerini kaynanam rahmetli gorumceleimle esim kavgali tabi bnde ben gorusmuyrm diyr kaynim da istanbulda ztn
eşini zorlama o senin biricik anan onun değil görüşmek zorunda da değil tıpkı senin olmadığın gibi... Adam seni zorlamiyorsa sende zorlama... herkesin anası kendine abartmayin...

Valla onu ben de anlamadım.
Birilerine küfür etsem değil ekmeğini yemek, sokaklarından geçmem.
Bunlar bir de kalmaya gelecek...

Kayinpederim pek sevmez ev gezmelerini kaynanam rahmetli gorumceleimle esim kavgali tabi bnde ben gorusmuyrm diyr kaynim da istanbulda ztn
eşini zorlama o senin biricik anan onun değil görüşmek zorunda da değil tıpkı senin olmadığın gibi... Adam seni zorlamiyorsa sende zorlama... herkesin anası kendine abartmayin...

Back
X