Kocammm

Melisaaam575757

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
255
65
28
31
Arkadaşlar eşimle daha bugün kvga ettik hep wp da cvrimici ve bn uyuz oluyorum ya iş gereği wp dayım diyo ama ben inanmıyorum bu kdr yoğun olduğuna ve de çapkın ztn .
Bugün de eve geldi teline bakım dedim geçiştirdi beni TM bkicktim teli çaldı bnde snirlendim kızdım fln daha yeni evlyz üstelik bir guluyo böyle hani bıyık altından fln sizce aldatıyo mu ya beni :(

Arkadaşlar eşimle daha bugün kvga ettik hep wp da cvrimici ve bn uyuz oluyorum ya iş gereği wp dayım diyo ama ben inanmıyorum bu kdr yoğun olduğuna ve de çapkın ztn .
Bugün de eve geldi teline bakım dedim geçiştirdi beni TM bkicktim teli çaldı bnde snirlendim kızdım fln daha yeni evlyz üstelik bir guluyo böyle hani bıyık altından fln sizce aldatıyo mu ya beni :KK43:
Çpkn oldğnu dşndğnz admla ndn evlndnz?

Bugün de eve geldi teline bakım dedim geçiştirdi beni TM bkicktim teli çaldı bnde snirlendim kızdım fln daha yeni evlyz üstelik bir guluyo böyle hani bıyık altından fln sizce aldatıyo mu ya beni :(
Valla cok suphedeysen whatsapp web var ya ordan esinin telefonunu bilgisayara yada kendi telefonuna bagla yarin bak 🤷🏻‍♀️

Konuyu yanlis yere aciyosunuz sürekli aile planlamasiyla ne alakasi var? Ayrica karsina oturup bir konussana acikca sor yani rahatla aldatiyosa napcan ayaklarina mi kapancan allah askina koy tekmeyi g.tne gitsin yine geldigi yere daha güzel bir hayatin olabilir anlayabiliyormusun? Adam senle iletisim kurmuyo bile daha nasil acikca anlatsin onuda bilmiyorum iletisim kopuklugu var bunun tek cözümü olayin üstüne gitmek cözümlemek cözüme kavusmuyorsa gecmis olsun söylemeden bosanma davasi acicaksin

Back
X