Kizlar derdim yok allaha şükür sadece su programı izleyeniniz varmi merak ediyorum yabancı kanalin programı.aldatilman ne kadar aci olduğunu kadinlarin gözlerinden görülüyorsadece paylaşmak istedim. (Testede fidelidade)
şimdi izledim anlamadığım şey kadınlar planlayarak eşlerinin başına böyle bişi mi getiriyolar yani deniyolar mı reddedicek mi kabul edicek mi diye bosanır bu programa katılanlar yani
Huzur-u zor bulduk, kolay kaybetmeyelim dimi ama..
Huzur-u zor bulduk, kolay kaybetmeyelim dimi ama..
Işi gücü yok insanların.
Izlemedim de tahmin ettim.
özgüvenlerine hayran kaldım yani bile bile kocanı ver baska kadının eline cesaret ister sonucta o kadar insanın gözü önünde aldatılcaksın ne yapardım bilemiyorum kimse alamazdı eşimi elimden düşününce bile sinirlendim valla
Kizlar derdim yok allaha şükür sadece su programı izleyeniniz varmi merak ediyorum yabancı kanalin programı.aldatilman ne kadar aci olduğunu kadinlarin gözlerinden görülüyorsadece paylaşmak istedim. (Testede fidelidade)
Tek kadin değil erkeklerde eşlerini denetiyor.
ona bakmamıştım canım ama kadını kandrmak o kadar kolay değil :)
neki bu linkini vereydin iyiydi:26:
test etmeye ne hacet herkesin aldatacağından adım kadar eminim
Maalesef ki kadınlarda erkeklerden farklı değil
Canim program olarak gösterildiği için sadece adini verdim.simdi hakkini yemiyelim program daki kizlarda afet:)erkekler napsin:)
canım bu iğrençlikten başka bişy değil ki.yani kendi düşüncem ama kadının bi onuru ve gururu var allahın bize verdiği güzellik zariflik eslerimizin aslında onların gücü güvenide bizim allah kadının fıtratına bunu vermiş ne diyim arkadaslar allah yanlış yola sapanlara doğruyu göstersin.dünya gittikçe iğrençleşiyo sonumuz hayrola...
Gerçekten üzücü kadinlarin o halleri.emekleeini saygilarini sevgilerini verdiği eşlerinin 1dakikalik zevki için heba olusu ooof offf
canım kadının afet olabilir ama kadın güzel diye de adam atlamak zorunda değil ona bakarsan istatiksel olarak erkekler eşlerini eslerinden daha çirkin kadınlarla aldatıyomus.nefs meselesi bu erkek için de kadın için de gecerli.millet zevkine bakıyo sonrasını düşünen yok anlık yasanıyo hersey...malesef...
allah kimseye aldatılmayı yaşatmasın.ya basıma gelmedi ama düşününce bile içim içimi yiyo cok zor bişey ya geri dönüşü yok bi dahayani basıma böyle bişy gelse en yakınım bildiğim eşim cnımın parcası bu ihaneti yapsa hayatta baska kime güveneceğimi bilemem dünyam yıkılır...
Allah yasatmasin.dünyam basima yikilir simdi o kadınlar bidaha karsisina cikacak insana Nasil guvensinaffetse bile yine aldatilacaj supsesi icini kemirir durur bu program turkiyede olsa durum ayni olurmuydu acaba
hangı kanalda ,yenı mı baslamıs program
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?