kocani test et

esos_

ÖMRÜMÜN SAHİBİİİ
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
356
12
48
İstanbul
Kizlar derdim yok allaha şükür sadece su programı izleyeniniz varmi merak ediyorum yabancı kanalin programı.aldatilman ne kadar aci olduğunu kadinlarin gözlerinden görülüyorsadece paylaşmak istedim. (Testede fidelidade)

Son düzenleme:

şimdi izledim anlamadığım şey kadınlar planlayarak eşlerinin başına böyle bişi mi getiriyolar yani deniyolar mı reddedicek mi kabul edicek mi diye bosanır bu programa katılanlar yani

şimdi izledim anlamadığım şey kadınlar planlayarak eşlerinin başına böyle bişi mi getiriyolar yani deniyolar mı reddedicek mi kabul edicek mi diye bosanır bu programa katılanlar yani

Deniyorlar eşlerini.bi tanede geri çeviren erkek görmedim:)

özgüvenlerine hayran kaldım yani bile bile kocanı ver baska kadının eline cesaret ister sonucta o kadar insanın gözü önünde aldatılcaksın ne yapardım bilemiyorum kimse alamazdı eşimi elimden düşününce bile sinirlendim valla

Son düzenleme:
Huzur-u zor bulduk, kolay kaybetmeyelim dimi ama..

Işi gücü yok insanların.

Izlemedim de tahmin ettim.

Tek kadin değil erkeklerde eşlerini denetiyor.

neki bu linkini vereydin iyiydi:26:

test etmeye ne hacet herkesin aldatacağından adım kadar eminim

neki bu linkini vereydin iyiydi:26:

test etmeye ne hacet herkesin aldatacağından adım kadar eminim

Canim program olarak gösterildiği için sadece adini verdim.simdi hakkini yemiyelim program daki kizlarda afet:)erkekler napsin:)

Maalesef ki kadınlarda erkeklerden farklı değil

canım bu iğrençlikten başka bişy değil ki.yani kendi düşüncem ama kadının bi onuru ve gururu var allahın bize verdiği güzellik zariflik eslerimizin aslında onların gücü güvenide bizim allah kadının fıtratına bunu vermiş ne diyim arkadaslar allah yanlış yola sapanlara doğruyu göstersin.dünya gittikçe iğrençleşiyo sonumuz hayrola...

Son düzenleme:
Canim program olarak gösterildiği için sadece adini verdim.simdi hakkini yemiyelim program daki kizlarda afet:)erkekler napsin:)

canım kadının afet olabilir ama kadın güzel diye de adam atlamak zorunda değil ona bakarsan istatiksel olarak erkekler eşlerini eslerinden daha çirkin kadınlarla aldatıyomus.nefs meselesi bu erkek için de kadın için de gecerli.millet zevkine bakıyo sonrasını düşünen yok anlık yasanıyo hersey...malesef...

Gerçekten üzücü kadinlarin o halleri.emekleeini saygilarini sevgilerini verdiği eşlerinin 1dakikalik zevki için heba olusu ooof offf

Gerçekten üzücü kadinlarin o halleri.emekleeini saygilarini sevgilerini verdiği eşlerinin 1dakikalik zevki için heba olusu ooof offf

allah kimseye aldatılmayı yaşatmasın.ya basıma gelmedi ama düşününce bile içim içimi yiyo cok zor bişey ya geri dönüşü yok bi daha yani basıma böyle bişy gelse en yakınım bildiğim eşim cnımın parcası bu ihaneti yapsa hayatta baska kime güveneceğimi bilemem dünyam yıkılır...

Allah yasatmasin.dünyam basima yikilir simdi o kadınlar bidaha karsisina cikacak insana Nasil guvensinaffetse bile yine aldatilacaj supsesi icini kemirir dururbu program turkiyede olsa durum ayni olurmuydu acaba

hangı kanalda ,yenı mı baslamıs program

Allah yasatmasin.dünyam basima yikilir simdi o kadınlar bidaha karsisina cikacak insana Nasil guvensinaffetse bile yine aldatilacaj supsesi icini kemirir dururbu program turkiyede olsa durum ayni olurmuydu acaba

türkiyede olsaydı eğer açıkcası daha fena olurdu çünkü bu ülkede cinsellik daha kısıtlı ayıp kimse konusmaz etmez doğal bişey gibi bakılmıyo dinimiz bunu gerektiriyo zaten helal olamlı es olmalı.bu baskı yüzünden erkekler daha doyumsuz ve meraklı bence aldatan cok olurdu ama aldatmayan da olurdu tabi kadınlarda cok dusuk ihtimalle aldatan olurdu yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…