- 31 Ağustos 2008
- 137
- 30
- 623
- Konu Sahibi bengisuyum
-
Trolsün sen galiba gerçek olamazsınMerhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
Ben de öyle düşündüm baktım hesap eski emin olamadım.Trolsün sen galiba gerçek olamazsın
Curop muMerhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
Vay arkadaş. Bu sapıklar ne ara bu kadar çok türedi? Hayvan herifMerhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
Anlattıklarınız çok iğrenç, ilk kadınlar hakkında yorum yaptığında ağzının payını vermeliydiniz. Şu saatten sonra ne yaparsınız bilemem ama çok ciddi konuşmanız gereken bir konu bu. Resmen ırz düşmanı.Merhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
Ay Allah korusun bu tarz birisinden. Adam dediğin kendi eşiyle böyle muhabbet eder mi ya? Sapık demekten başka bir şey gelmiyor aklımaMerhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
Konuyu okumadım başlığa istinaden yazıyorum Ne cüretle başka kadını arzuladığını anlatıyor? Böyle gözü dışarda olan bir sapıkla yaşanmaz. Ben olsam tekmeyi koyardım.Merhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
Başka kızı düşünüp ismini söyleyip mastürbasyon yapmış bir de.konu fake degil 3bucuk sene onceden de benzer konulari var bu kocayla
Merhaba bu konuları yakın arkadaşı ma anlatsam olmaz bende sizlere sormak istedim, geçtiğimiz Ramazan ayında son gün gece sahura kadar okurduk film izledik ilişkiye girdik güzel vakit geçirdik, gayet herşey normaldi, eşim 2.ciye boşalamadı bende belki artık gelmez daha yeni yaptık dedim, evet dedi, gelmeyebilir, sahurada az kaldığı için banyoya gittim, sonra sesler duydum, sessizce odaya girdim eşim mastürbasyon yapıyordu okey bunu bir nebze kabul ediyorum, ama bir kızın ismini söyleye söyleye yapıyordu bu işi, ahh..ahhh . Gibi gibi gayet zevkli düşünüyordu, ayrıca kızı tanıyorum, daha...
- Papatyasoluyor
- Yorumlar: 199
- Forum: Cinsellik +18
Başka kızı düşünüp ismini söyleyip mastürbasyon yapmış bir de.Seneler önce boşanması lazımdı konu sahibinin. Bu ne iğrençlik ya !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?