Kocanın başka bir kadını nasıl arzuladığını karısına anlatması

bengisuyum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
137
30
623
Merhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?

Trolsün sen galiba gerçek olamazsın

Curop mu

Troll değilseniz (ki olsanız daha iyiydi), evliliğiniz açık değilse ya da Konya ovası genişliğinde değilseniz önce o kocanin ağzına ıslak terlikle vurun, sonra da boşanın.

Ya da iş yerindeki yakışıklıların bir taraflarini avuclayasim geldi, erikleri de kütür kütürmüş masallah deyin, ağız burun kırılmadan atlatirsaniz dua edin.

Vay arkadaş. Bu sapıklar ne ara bu kadar çok türedi? Hayvan herif

Daha fazla ne görebilirim duyabilirim dediğimde siteye giriyorum yeni bir şok
yahu bu nedir ?

hangi kadının midesi kaldırır
sapık kocan farkında mısın ?
erkek adam aklında geçirse bile karısına gelip söylemeye utanır ar eder

bu herifin hem ar damarı patlamış , hemde sapık

tövbeler olsun .

Anlattıklarınız çok iğrenç, ilk kadınlar hakkında yorum yaptığında ağzının payını vermeliydiniz. Şu saatten sonra ne yaparsınız bilemem ama çok ciddi konuşmanız gereken bir konu bu. Resmen ırz düşmanı.

konu fake degil 3bucuk sene onceden de benzer konulari var bu kocayla

Ay Allah korusun bu tarz birisinden. Adam dediğin kendi eşiyle böyle muhabbet eder mi ya? Sapık demekten başka bir şey gelmiyor aklıma

Konuyu okumadım başlığa istinaden yazıyorum Ne cüretle başka kadını arzuladığını anlatıyor? Böyle gözü dışarda olan bir sapıkla yaşanmaz. Ben olsam tekmeyi koyardım.

Başka kızı düşünüp ismini söyleyip mastürbasyon yapmış bir de. Seneler önce boşanması lazımdı konu sahibinin. Bu ne iğrençlik ya !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…