- 1 Aralık 2020
- 5.686
- 60.755
- 498
- Konu Sahibi bengisuyum
-
Erkek üye olma olasılığı daha fazla gibi geldi bana. Hem başkasını hayal eden herifi savunmuş hem de hemen hemen tüm mesajları cinsellik bölümünde.aaaaa cok haklisin
o konuya epey yorum yazmis bosanmak kolay mi diye, bir de şu yorumunu gorunce ben konu sahibi sandim.Eki Görüntüle 3676911
Pavyon ne alaka? Sokak ya da başka bir şey deseniz okey de pavyon çok saçma bir örnek olmuşB bengisuyum yani su 3 sene onceki olayda icinizden birseyler kopmadi ama "curop" giyen hanimefendinin tshirtunun icine elini sokmak istedigini anlatinca kopup gitti.
Pes, ayrica o nasil bi isyeri ki kadinlar "curop" giyebiliyor, pavyon mu orasi?
Desti, hangi isyeri crop giyilmesine uygun olabilir Allah askina? Birde kurum diye anlatıyor sanki devlet dairesi, saskinligimin tezahuruydu pavyon vurgusu.Pavyon ne alaka? Sokak ya da başka bir şey deseniz okey de pavyon çok saçma bir örnek olmuş
Eşiniz çalışma arkadaşlarının poposuna memesine sapıkça bakıyor gelip size anlatıyor, sizde şakaya vuruyorsunuzEşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi
Ayrica eski mesajlarinda gayet ozenli bir yazi dili kullaniyor, o da dikkatimi cekti.Erkek üye olma olasılığı daha fazla gibi geldi bana. Hem başkasını hayal eden herifi savunmuş hem de hemen hemen tüm mesajları cinsellik bölümünde.
Eşinize neden kırıldınız ki? 2022 de iş arkadaşının adını haykırarak banyoda kendini tatmin eden kocayla ilgili açılan bir konuda konu sahibine yorum yapan bir üyeye "size göre boşanmak bu kadar kolay demek ki... Biraz empati yapın vb" demiştiniz.Merhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
Ya zaten saçma geldi bana da iş yerinde crop ama belki şirketlerin haftada bir serbest kıyafet günü oluyor orda da vardır diye düşündüm. Ama konu sahibinin kocası kadınlar çarşaf da giyse elini daldırmak isteyecek sapıklıkta orası kesin anamDesti, hangi isyeri crop giyilmesine uygun olabilir Allah askina? Birde kurum diye anlatıyor sanki devlet dairesi, saskinligimin tezahuruydu pavyon vurgusu.
Dusunuyorum, dusunuyorum crop giyilebilecek, egildiginde ici disi gozukecek kiyafetlerin rahatca giyilebilecegi bir yer aklima gelmiyor. Hangi isyerinin dress code'una crop uygun olabilir? Burasi yaz disizi plazasi mi yani yapmayın.
Yeni memelerinle bi crop giy gel bişi denicemİçinden sadece birşey koptuysa birşey olmaz öpsün geçer
Kocasi bu potansiyelde ise isin ucu cok farkli yerlere gider.bir bakmissiniz bu adam kadina grup sex teklifi yapiyorSiz de aynısını yapın. "Şu erkek çalışan çok yakışıklı, kaslı, eğildiğinde kalçası çok güzel görünüyor,elimi onun pantolonun içine sokasım geliyor" diye. Bunu da normal karşılar mı acaba pis sapık.
O konu farklı üyenin, ancak şu anki konu sahibinin o konuda tuhaf yorumları mevcut.konu fake degil 3bucuk sene onceden de benzer konulari var bu kocayla
Merhaba bu konuları yakın arkadaşı ma anlatsam olmaz bende sizlere sormak istedim, geçtiğimiz Ramazan ayında son gün gece sahura kadar okurduk film izledik ilişkiye girdik güzel vakit geçirdik, gayet herşey normaldi, eşim 2.ciye boşalamadı bende belki artık gelmez daha yeni yaptık dedim, evet dedi, gelmeyebilir, sahurada az kaldığı için banyoya gittim, sonra sesler duydum, sessizce odaya girdim eşim mastürbasyon yapıyordu okey bunu bir nebze kabul ediyorum, ama bir kızın ismini söyleye söyleye yapıyordu bu işi, ahh..ahhh . Gibi gibi gayet zevkli düşünüyordu, ayrıca kızı tanıyorum, daha...
- Papatyasoluyor
- Yorumlar: 199
- Forum: Cinsellik +18
Salondaki halının desenlerini inceliyorum şuanMerhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
Göz ucuyla baktığını farketsem gözünü oyarım sen neler diyorsun? Başka kadınları arzulayan adamla evli kalmanda ki amaç ne? Kendine saygın kalmaz.Merhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
Hiçbir şekilde davranma tencere kapasınız alagavat kocanla zaten senin düşüncen bu konularla ilgili tam da şu (çünkü daha önce başka kadının adını söyleyerek mast yapan adam konusunda yorumun buydu)Merhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?