• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanın başka bir kadını nasıl arzuladığını karısına anlatması

Benim anlamadığım o böyle anlatınca hmm deyip susuyor musunuz aranızda nasıl bir olay dönüyor da artık avuçlayasım geldi gibi şeyler anlatmaya başlamış. Erkek bile erkeğe ofiste şu kızı avuçlamak istiyorum demez kaldı ki eşine rahat rahat diyecek

Merhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
eşinizin sapkınlıklarına gülmüşsünüz az bile yapmış.

Desti, hangi isyeri crop giyilmesine uygun olabilir Allah askina? Birde kurum diye anlatıyor sanki devlet dairesi, saskinligimin tezahuruydu pavyon vurgusu.

Dusunuyorum, dusunuyorum crop giyilebilecek, egildiginde ici disi gozukecek kiyafetlerin rahatca giyilebilecegi bir yer aklima gelmiyor. Hangi isyerinin dress code'una crop uygun olabilir? Burasi yaz disizi plazasi mi yani yapmayın.
Bizim kurumda bir kız var cropla geziyor, kimde de sesini çıkarmıyor. Geçen bir adama kıza “x hayırdır bu gün plaja gidiyor gibi giyinmemişsin” dedi. Kız kıkırdadı😀 . Hele bir etkinlikte saten uzun sırt ve göğüs dekoltesi olan elbise giymişti 🙃. Herşeyin yeri zamanı vardır, da o kızda yok

Benim eski eşim evliliğimizin ilk yılında bir kere " Ben seni arzulamıyorum ama başka kadınları arzuluyorum." Demişti. O zaman resti çekip boşanmalıydım. O kadar pişmanım ki..

Kendime yaptığım haksızlığın boyutu şu an boşanma aşamasında olmama rağmen hala beni rahatsız ediyor. Böyle laflar kırılma anı oluşturur. Ya rest çekip kaybetme korkusu vereceksin ya da hemen boşanacaksın.

Eğer böyle laflara tepki göstermezseniz karşınızdaki kişinin önce size saygısı gider. Sonra sizin kendinize saygınız gider. Bir ilişkide saygı giderse herşey gider. Eşinizin maalesef size saygısı bitmiş. Kendinize öz saygınız da gitmeye başlamış. Rest çekmezseniz çok üzüleceksiniz.

Bizim kurumda bir kız var cropla geziyor, kimde de sesini çıkarmıyor. Geçen bir adama kıza “x hayırdır bu gün plaja gidiyor gibi giyinmemişsin” dedi. Kız kıkırdadı😀 . Hele bir etkinlikte saten uzun sırt ve göğüs dekoltesi olan elbise giymişti 🙃. Herşeyin yeri zamanı vardır, da o kızda yok
Var boyle densizler ona lafim yok tabiki ama uygun mu? Tabiki degil. Mesela su an saten geceligi tunik gibi corap ustune giyme modasi var, bircok influencer sanki gecelik degilmiste tunikmis ve asiri şık birseymis gibi bunu pazarlayip duruyor. Gecen birtanesine yorum yazdim, aynisindan ceyizimde vardi diye o da diyor ki ne alakasi var, dm'den fotosunu attim bana satar misiniz diye soruyor. Saka gibi cidden.

Siz karı koca sapıksınız büyük ihtimal.. Yada erkek üyesiniz😡
Ben de öyle düşünüyordum birçok kişi gibi. Ama Mune abla kadın olduğunu söyledi...

Hanımlar zor ama lütfen sinirlerinize hakim olun, üye incelenecek ama bu üyelik bir kadına ait, en az 20 senelik evli bir kadın, karı-koca eğitimciler 18 yaşında 1 kızları var, bir de oğulları var ama onun yaşını bilmiyorum.

İnanılmaz 2 de çocukları varmış. Oysa ki yeni evlenmiş ama kocasını tanıyamamış bir kadın gibi yazmış olayı...
Bu sapık herifin öğretmen olduğunu duyunca çocuklar için endişelendim açıkçası. İlkokul mu lise öğretmeni mi branşı ne belirsiz. Fakat çevresinde hangi kadını görse gözleriyle yiyen tiplerden. 🤢

Bu sapık herifin öğretmen olduğunu duyunca çocuklar için endişelendim açıkçası. İlkokul mu lise öğretmeni mi branşı ne belirsiz. Fakat çevresinde hangi kadını görse gözleriyle yiyen tiplerden. 🤢
Aynen.. Öğrenciler için de sıkıntılı. Belli ki adam sağlıklı bir bakış açısına sahip değil. Cinsellik tutkusu takıntılı duygular içeriyor.

Bunlar Eğitimciyse🙄 ben hayatımda Crop giyen Öğretmen görmedim. Belli ki Meb'de Öğretmen değiller. Belki kurs benzeri yerlerde çalışıyorlar.

Merhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
Buraya kadar bir nebze inandırıcı gibiydi ama ciksss

Kocan sapığın teki.

Teşekkürler
Beni daha da üzdüğünün için
Üzülürsen üzül sen bütün bunları kabul etmiş hayatına devam etmiş bir kadınsın burdaki laflar koymaz sana. Bu arada sakın boşanma o sapık kocan daha da saldırmasın etrafa. Kimler öğretmen oluyor, çocuklar kimlere emanet ben artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah ıslah etsin.

Teşekkürler
Beni daha da üzdüğünün için
Bence troll değil çünkü içine nasıl öküz oturduğunu anlatmış erkek olsa anlamaz öyle anlatmaktan.Normal mi kocanız size böyle şeyler söylüyor mu diye sormanız zaten başlı başına olay.Başta neden alttan aldınız ben anlamadım.Ee tartışma falan yok mu adamın ağzına etmediniz mi içinizdeki öküzle ve yanınızdaki ile uyudunuz mu

Back
X