Kocanın iş için farklı şehire gitmesi

Amacokreklamvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
1
1
36
Merhabalar, yeni evlendik eşimle haziranda 6 yıldır birlikteyiz. Kendisi mühendis ben öğretmen atama yok geçici işlerdeyim şimdilik. Malum bu hafta tatil evdeyim dinlenme modundayım. Şimdi sorun şu işinden ayrıldı yeni işi 2 hafta dısarda şehir dısında olması başta sordu bende iş bulmak cok zor diye kabul etme durumunda kaldım.. Ama çpkta içime sinmiyor bu iş ama ona kallırsa işinden çok memnun.. Maaşı iyi saatleri iyi gibü gibi. Ama yapamıyorum açık açık rest çektim olmuyor diye baya kötü tartıştık.. Ne olacak tavsiyeleriniz neler?

Oldukça zor bir durum, şahsen eşim bir kaç günlüğüne dahi bir yere gidince huzursuz oluyorum. Başta kabul ettiğiniz şu an yapacak pek birşey yok gibi. Peki sürekli mi böyle devam edecek, yoksa süreli mi?

Merhabalar, yeni evlendik eşimle haziranda 6 yıldır birlikteyiz. Kendisi mühendis ben öğretmen atama yok geçici işlerdeyim şimdilik. Malum bu hafta tatil evdeyim dinlenme modundayım. Şimdi sorun şu işinden ayrıldı yeni işi 2 hafta dısarda şehir dısında olması başta sordu bende iş bulmak cok zor diye kabul etme durumunda kaldım.. Ama çpkta içime sinmiyor bu iş ama ona kallırsa işinden çok memnun.. Maaşı iyi saatleri iyi gibü gibi. Ama yapamıyorum açık açık rest çektim olmuyor diye baya kötü tartıştık.. Ne olacak tavsiyeleriniz neler?
Zor ama kabul edilemez degil. Birlikte olmak istiyorsaniz,, er ya da gec ayni sehirde is bulunur, bu kadar telaslanip moral bozmayin

Başta kabul edip sonra rest çekmekle hatalı duruma düşmüşsünüz. Yakın bi şehir mi gideceği yer?geliş gidiş yapabileceği bir mesafeye ayrı kalmayın birbirinizden

Ben eşimsin duramam ama tabi herkez farklı

Bu devirde is bulduysan opup basina koymali.uzakligi yakinligi idare edilebilir asilmayacak bi sorun degil biraz fedakarlik yetecektir.

Şu anda mevcutta çalıştığınız bir iş var mı?
Kuzenimin eşi de mühendis, kısa veya uzun zmaanlı bir çok farklı ile gitti eşi, bazılarında eşyalı kiralık daire tutup kuzenim de gitti. Demem o ki siz de öyle yapın.

valla insan güvense bilseki gözü dışarda olmucak edebiyle işine gidip gelecek o zaman bişey demez iki haftanın keyfini çıkarır :KK71:

Ben başta kabul etmemistim sonradan böyle oldu. Sadece haftasonlari görebiliyorum kocamı. Sürekli farklı şehirlerde olduğu için de bulunduğu yere taşınmak gibi bir lüksüm yok. Ekmek parası yapacak bir şey yok. Heyecanı diri tutuyor bu durum iyi tarafı. Kpss çalışıyorum, inşallah atanirsam o da gittiğim şehirde sabit iş bulur ben çalışıyor olacağım için de bulana kadar işsiz kalması problem olmaz diye düşünüyorum. Ama şu durumda işsiz kalması çok zor olur malum işsizlik var zaten.

İş için gidiyor sonuçta neden içinize sinmeyen bir durum var ki eşinize karşı bir güven sorununuz mu var?

Güvensizlik değil ama maddi olarak zorlanmayacaksanız ben olsam kabul etmezdim. Nedeni de evlilik bu, ev arkadaşlığı değil. Bütün gün ayrı olsanızda aynı yastığa baş koymak farklı birşey.

Eğer içinize sinmiyorduysa en baştan kabul etmemeniz gerekirdi. Rest çektim demişsiniz orasını biraz daha açar mısınız?

Keşke baştan kabul etmeseydinz. Artık sakin sakin işleme vakti kalmış geriye. Restte ise yaramamış. Yavas yavaş belki kabul ettirirsiniz.
Eşiniz neden çok tepki verdi bu hoşnutsuzlugunuza

Back
X