Kocanin umursamazligi

alseri

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
254
63
323
36
Arkadaslar merhaba oncelikle. Ben 4 yillik evliyim. 2 yasinda kizim var ve 3aylikta hamileyim. Esim cok sorumsuz. Pazara gidelim diyorum sevmiyorum diyor. Cocukla ilgilen diyorum migrenim tuttu diyor. Bana yardim et biraz diyorum cok yorgunum diyor. Bunun gibi daha cok ornek var. Ama bazen o kadar anlayisli oluyo ki .hadi evi toplayalim diyor. Iste yorgunluk probleni degil. Degisken bir kisilik yapisi var. Artik nadil davrancagimi bilemiyorum mesela suan saat 10 ve yemegimi yapmam icin onu bekliyorum biber almasini. Ise gitmeden ince al dedim basim agrio dedi. Gitmedi. Isten gelirkn alcakmis. Hamile hamile onu bekliyorum yemek yemek icin. Bir oneriniz var mi?

Evin ihtiyaçlarını sadece sen karşılamak zorunda değilsin,yardım etmek zorunda.
Çocuğu da tek başına yapmadın ah migrenim diyip olayın içinden çıkamaz,sorumluluğunu almak zorunda.
Ama malesef eğer böyle alıştıysa zor olur düzelmesi.

baştan nasılsa hep öyle gider. keşke çocuk için bekleseydin.

Adam değişmez de.. çocuk olayı büyük cesaret olmuş. En zor koca tiolerinden biri. Törpülemeye çalışsanız da en kısa sürede özüne döner bunlar.

Ben tarafından denendi kısa bir süre oluyor evet

Merkeze uzak mı oturuyorsunuz ki neden onu bekliyorsunuz ki almak icin

Bu gibi durumlarda en güzeli ondan fazla beklentiye girmemek..
Sanırım şu fazla rahat canım isterse yaparım diyen sorumluluk duymayan biri eşin.Yapabildiğini yap yapamadığın işi bırak hamileyken strese girme boş yere.
İnsanları değiştirmeye çabalamak onları o şekilde kabul edip var olan duruma uyum sağlamaktan daha zordur..

Siz de bahane buluyorsunuz bence. Biber yoksa içinde biber olmayan bir yemek yapın. Yumurta kırın mesela ? Karnınızı doyurmak istiyorsanız çözüm bulursunuz.

Ayrıca alışverişi aylık, haflık şeklinde yapın. Şu lazım, bu lazım diye markete gitmeyin sürekli.

Çocuk ya da yardım konusuna girmeyeceğim. Elbette ki bakacak. Annelik, babalık başım ağrıyor demekle bitmiyor.

Bu cinnei bende gecirmek istiyorum yaa . Ben neden yapamiyorum?

O başım ağrıyor dediğinde sende yat herşeyi sal .
Yemeğini bibersiz yap .
Tadı tuzu olmasın . Akıllanır.

Yemek yapma dışarıdan söyle kendine
Gelip yemek sorarsa ah migrenim
Ah şu bulantılar dersin

Senin başın ağırınca çocukla ilgileniyorsun
O acıkınca bekletmeden yemeğini hazirliyorsun
Eşin tam bi sorumsuz
Ama benim anlamadığım biber için eşini niye bekliyorsun yakınında hiç mi market yok
Veya biber olmadan da başka yemek yapabilirsin

Siz biber alamıyor musunuz ki ?Pazar neyin yok mu ?..Bibersiz de olur yemek..Özel bir durum yoksa siz de farklı geldiniz bana

Sadece kendine yetecek kadar yenek yap. Sadece kendi çamaşırlarını yıka ütüle.

O ne yaparsa yapsın. Sen kendi kendine takıl

İnşallah bu saate kadar 2 yaşındaki çocuğunuzu da aç bırakmadınız ?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…