Ben tarafından denendi kısa bir süre oluyor evetSonraki günün yemek malzemesini önceden aldır hep. Ona bahane şansı vermeden önce “Başım ağrıyor, belim ağrıyor, bacağım ağrıyor vb.” diyerek bir şeyleri yapmasını iste. Düzelmiyorsa bir cinnet geçir, belki bir süre faydası olur bu cinnetin.
Merkeze uzak mı oturuyorsunuz ki neden onu bekliyorsunuz ki almak icinArkadaslar merhaba oncelikle. Ben 4 yillik evliyim. 2 yasinda kizim var ve 3aylikta hamileyim. Esim cok sorumsuz. Pazara gidelim diyorum sevmiyorum diyor. Cocukla ilgilen diyorum migrenim tuttu diyor. Bana yardim et biraz diyorum cok yorgunum diyor. Bunun gibi daha cok ornek var. Ama bazen o kadar anlayisli oluyo ki .hadi evi toplayalim diyor. Iste yorgunluk probleni degil. Degisken bir kisilik yapisi var. Artik nadil davrancagimi bilemiyorum mesela suan saat 10 ve yemegimi yapmam icin onu bekliyorum biber almasini. Ise gitmeden ince al dedim basim agrio dedi. Gitmedi. Isten gelirkn alcakmis. Hamile hamile onu bekliyorum yemek yemek icin. Bir oneriniz var mi?
Bu cinnei bende gecirmek istiyorum yaa . Ben neden yapamiyorum?Sonraki günün yemek malzemesini önceden aldır hep. Ona bahane şansı vermeden önce “Başım ağrıyor, belim ağrıyor, bacağım ağrıyor vb.” diyerek bir şeyleri yapmasını iste. Düzelmiyorsa bir cinnet geçir, belki bir süre faydası olur bu cinnetin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?