Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşik Olduğuna Emin Değilimm Aslinda Sadece Bi Kaç Msj Yakaladim Telefonunda Bunu Ona Sorduğumda Inkar Ettii Benim Uydurduğumu Söyledi Bu Durumda Napmam Gerekiyoo
Nasıl yani sen mesajları buldun,ona gösterdin o da inkar etti. Ben anlamadım arkadaşım var olan bir olayı inkar etmek hem de ispatlı,yazılmış,çizilmiş.. Nasıl inkar olduğunu anlamadım...:uhm::uhm:
Biraz karışık bir durum! Allah yardımcın olsun inşallah!!!
BEN MSJLARI OKUDUM AMA DAHA SONRA SORDUM TABİİ MSJLAR SİLİNMİŞTİ DOĞAL OLARAK ELİMDE KANITIM KALMADI
Büyük sözüme bin tövbe boşanırdım
Sorgusuz sualsiz![]()
BEN MSJLARI OKUDUM AMA DAHA SONRA SORDUM TABİİ MSJLAR SİLİNMİŞTİ DOĞAL OLARAK ELİMDE KANITIM KALMADI
Elimde kanıtım kalmadı ne demek anlayamadım. Eşine seni aldattığını kanıtlaman mı gerekiyor?Senin o mesajları görmen yeterli değil mi? Mesajların içeriği belliyse,onun seni ikna etmesi gerekiyor,senin onu ikna etmen değil. Bence kesin tavrını koy,bir an önce inkar etmeyi bırakıp adam gibi konuşmazsa onu terkedeceğini,seni aptal yerine koyamayacağını anlat.