Kocaniz Başkasina Aşik Olduysa Ve Siz Bunu Hissediyoorsaniz Naparsiniz ?

Boşanırım tabii ki... Başka ne yapabilirim ki...?!?!?:uhm::uhm::uhm:

kesinlikle ayrılırdımm..başkasını sevdiğini bile bile nasıl onunla beraber olabilirim....mümkün değil...

Valla arkadasım başkasına aşık olduğunu hissediyrsam ilköce onla konuşup bundan emin olmak isterim yani bana bunu itiraf etmesini isterim.Eğer doğruysa yapılacak tek şey taze aşıkların aşkını yaşamasına müsade etmek..Yani kocamı bana döndürmek için uğraşmak ne derece doğru olur bilmiyorum. Çünkü sorunu aşk üzerine sormuşsun.Aşk çok kuvvetli bir duygu vazgeçilmesi unutması unutsa bile acısı dayanılmaz. Onun için herkes tercih ettiği hayatı yaşasın derim.

Aşik Olduğuna Emin Değilimm Aslinda Sadece Bi Kaç Msj Yakaladim Telefonunda Bunu Ona Sorduğumda Inkar Ettii Benim Uydurduğumu Söyledi Bu Durumda Napmam Gerekiyoo

Aşik Olduğuna Emin Değilimm Aslinda Sadece Bi Kaç Msj Yakaladim Telefonunda Bunu Ona Sorduğumda Inkar Ettii Benim Uydurduğumu Söyledi Bu Durumda Napmam Gerekiyoo

Nasıl yani sen mesajları buldun,ona gösterdin o da inkar etti. Ben anlamadım arkadaşım var olan bir olayı inkar etmek hem de ispatlı,yazılmış,çizilmiş.. Nasıl inkar olduğunu anlamadım...:uhm::uhm:

Biraz karışık bir durum! Allah yardımcın olsun inşallah!!!

Nasıl yani sen mesajları buldun,ona gösterdin o da inkar etti. Ben anlamadım arkadaşım var olan bir olayı inkar etmek hem de ispatlı,yazılmış,çizilmiş.. Nasıl inkar olduğunu anlamadım...:uhm::uhm:

Biraz karışık bir durum! Allah yardımcın olsun inşallah!!!

BEN MSJLARI OKUDUM AMA DAHA SONRA SORDUM TABİİ MSJLAR SİLİNMİŞTİ DOĞAL OLARAK ELİMDE KANITIM KALMADI

Çok zor bir durum,Ama öncelikle konuş bakalım eşinle.Baktın durum vahim pek de seçeneğin yok be arkadaşım.Umarım bişey yoktur gercekden ,Sevgiler

BEN MSJLARI OKUDUM AMA DAHA SONRA SORDUM TABİİ MSJLAR SİLİNMİŞTİ DOĞAL OLARAK ELİMDE KANITIM KALMADI

Elimde kanıtım kalmadı ne demek anlayamadım. Eşine seni aldattığını kanıtlaman mı gerekiyor?Senin o mesajları görmen yeterli değil mi? Mesajların içeriği belliyse,onun seni ikna etmesi gerekiyor,senin onu ikna etmen değil. Bence kesin tavrını koy,bir an önce inkar etmeyi bırakıp adam gibi konuşmazsa onu terkedeceğini,seni aptal yerine koyamayacağını anlat.

sıkı takıbe alırdım yerınde olsam
madem ınkar edıo yakalamaya calısırdım
olanı bıtenı anlamadan da bısey yapmazdım sanırım
ama eger sahıden tahmın ettıgın gıbı bırısı varsa bende dıger arkadaslar gıbı dusunur ayrılırdım sanırım.
fisfisfis genede ınsanın basına gelmeden ne yapacagını bılemıo
allah yardımcın olsun :teselli:

canım çok zor bi durum.
ama hiçbir seydende emin olmadan ani kararlar verme.
esinin durumunu bi muhasebe et telefonda buldugun mesajlar dısındada bi anormallik varmı? nebileyim sana karsı soguk ve ilgisizmi eger gerçekten biseyler olduguna inanıyosan al karsına konus durumu sana anlatmasını sagla ve ona göre durum degerlendirmesi yap. umuyorum sedece bi yanlıs anlasılmadır. allah yardımcın olsun

Elimde kanıtım kalmadı ne demek anlayamadım. Eşine seni aldattığını kanıtlaman mı gerekiyor?Senin o mesajları görmen yeterli değil mi? Mesajların içeriği belliyse,onun seni ikna etmesi gerekiyor,senin onu ikna etmen değil. Bence kesin tavrını koy,bir an önce inkar etmeyi bırakıp adam gibi konuşmazsa onu terkedeceğini,seni aptal yerine koyamayacağını anlat.

istavrit sana katılıyorum canım alla alla ya yüzsüzlüğün bu kadarı da olmaz kanıt istiyo adam bide:oklava:

ben olsam hemen ayrılırım..:dilcikar::dilcikar:ayrıca da neyi var neyi yok elinden alırım.. :Roflol:gitsin o bulduğu kadının parasıyla yaşasın :mymeka:

tek kelimeyle bilmiyorum
sevdigim adam asik oldugum taptigim baskasina asik olursa benim canim acirdii...

Back
X