Kocaniz Başkasina Aşik Olduysa Ve Siz Bunu Hissediyoorsaniz Naparsiniz ?

Ayrılırım çünkü,
1.başkasına aşıksa artık beni sevmiyor demek.
2.başkasına aşık ve hala bana aşıkmış gibi rol yapıyorsa dünyanın en büyük yalancısıdır demek.
3.başkasına aşık olarak zina yapıyor demek.
4.başkasına aşıksa,başkasının çocuğunun potansiyel babası demek.
V.s...

valla kapının önüne koyarım bir dahada o kapı onun için sonsuza kadar açılmaz sevgiler

Ayrılırım çünkü,
1.başkasına aşıksa artık beni sevmiyor demek.
2.başkasına aşık ve hala bana aşıkmış gibi rol yapıyorsa dünyanın en büyük yalancısıdır demek.
3.başkasına aşık olarak zina yapıyor demek.
4.başkasına aşıksa,başkasının çocuğunun potansiyel babası demek.
V.s...

Soylenecek baska sey yok canim maalesef....
Senide alnindan opuyorum Minell ...a.s.

hep derler ya bayanların düşmanı yine bayanlardır diye önce bi konuş bence ama iş ciddi ciddi aşk sa boşanman en dogrusu arkana bile bakma

neler okudun msj larda bilmiyorum ama .
belki henüz başlayan bir duygudur.
belki eşin iyice kaptırmadan kendin önlemini alabilirsin,

önce öğrenmelisin sonra da düşünmeli de karar vermeli.
fevri olunmamalı bence bitirmek öyle kolay mı?

allah göstermesin büyükde konusmiim ama böyle bir durumda kessinlikle ayrilirdim herhalde.............
allah kimseyede yasatmasin böyle bi durumu

Öncelikle msjlar sanırım aşık olduğunun kanıtı değil, aşık olan adam inkar etmez çaresizce kabul eder, bir çapkınlık yada aldatmadır sizin eşinizin durumu.

Çok zor bu soru, çünkü bir aşktan bahsediyorsunuz. Önce sorardım, ne diyeceği belki de çok
önemli olmazdı.. Çok canım yanardı ama onu aşık olduğu kişiyle olması için bırakır, ayrılırdım.
:delphin:

Öncelikle msjlar sanırım aşık olduğunun kanıtı değil, aşık olan adam inkar etmez çaresizce kabul eder, bir çapkınlık yada aldatmadır sizin eşinizin durumu.

katılıyorum.. bu durumu en iyi babamdan bilirim.. çapkınlıkları çok fazlaydı ama sadece çapkınlık olarak kalırdı ve hep inkar ederdi.. kabul edilebilinecek bişi değil biliorum ama hiç bir zaman evinden uzaklasmayan biri için ufak çapkınlıklar gözardı edilebilinir sanırım (babam için konusuyorum) 1 kişiyi hiç inkar etmedi o da annemden önce evlenmek istediği, gerçekten aşık olduğu kadındı..
bu konu açılalı baya olmus, umarım hayırlısıyla sonuç bulmustur..

mesaj yakaladım demişin seninki aldatma yada capkınlık etmiş sayılır
aşıksa ve kararlıysa inkar etmezdi
eminsen boşanacaksın baska ne yapılabilir ki...

Back
X