- Konu Sahibi uzgunnsurat
-
Ettiğiniz lafın nereye gittiğinin farkına varın önce. Hiçbir şey de yapmam napıcam
selamın aleyküm arkadaşlar ,bi derdim var kocanız kardeşinin doğum gününde ikisinin fotoğrafını post paylaşıp altına da bissürü manitasıymış gibi sözler düzüp sizin doğum gününüzde dümdüz sadece hikayede paylaşsa doğum günün kutlu olsunyazsa ne yapardınız
Ya bencede saçma zaten sadece niyeti düşündüğünüz gibi değil bence ölçütü yanlış evetAynı özen gösterilmemesini ölçütünü kız kardeşiyle mi ölçüyor. Bence bu çok garip ve çok saçma bir yere gidiyor. Ablam benim hakkımda böyle düşünse "eski ablam" olur
Arkadaşlar bir yanşış anlaşılmayı açıklamak istiyorum manitasıymış gibi derken sevgiliye yazar gibi sözler, sensiz ben şöyleyim böyleyim gibi uzun uzun. Anlatmak istediğim şeyi ayrıntı vermeden kısaca o şekilde anlatayım dedim farklı algıladınız. Ne bileyim bu durum beni çok üzdü ben de isterdim severim cunku hoşlanırım öyle seylerden kocamda bilirdi bunu
Herkesin kardeşlik ilişkisi dinamiği farklıdır. Siz de kardeşinizle belki daha sıcak ya da daha soğuksunuz. O yüzden belki de size garip geldi. İstediğiniz tek şey birkaç güzel söz ve ilgiyse bunu eşinizle konuşun. Yoksa paylaşmasında bir sıkıntı yok.Arkadaşlar bir yanşış anlaşılmayı açıklamak istiyorum manitasıymış gibi derken sevgiliye yazar gibi sözler, sensiz ben şöyleyim böyleyim gibi uzun uzun. Anlatmak istediğim şeyi ayrıntı vermeden kısaca o şekilde anlatayım dedim farklı algıladınız. Ne bileyim bu durum beni çok üzdü ben de isterdim severim cunku hoşlanırım öyle seylerden kocamda bilirdi bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?