Kocanız böyle yapsa tepkiniz ne olurdu

benımkiler anne-baba ölmüş babaanne-dede büyütmüş bu sebeple ayrı bir ilişkileri var. Yanyana dahi olsa içiçeler süreklide birlikte birşeyler paylaşıyorlar. Çünkü herşeyi kardeşi veya kardeşinin abisi.. Ben yokken o vardı ne güzel diyalogları diye sevinirim ki kız kardeşi ablam gibi iyiki böyle ilişkileri var. En ufak birşeyde bak ona da yapmalısın diye sürekli yol gösteriyor

Ettigi lafta birşey yok arkadaşlar hemen on yargılı davranmayın lütfen nasıl anlamak istiyorsanız orayı görüyorsunuz.once bı okuyun sonra düşünün yine anlamazsaniz tekrar okuyun rica ediyorum.kardesi diyor ya böyle bir şey olabilir mi
Ettiğiniz lafın nereye gittiğinin farkına varın önce. Hiçbir şey de yapmam napıcam

Arkadaşlar bir yanşış anlaşılmayı açıklamak istiyorum manitasıymış gibi derken sevgiliye yazar gibi sözler, sensiz ben şöyleyim böyleyim gibi uzun uzun. Anlatmak istediğim şeyi ayrıntı vermeden kısaca o şekilde anlatayım dedim farklı algıladınız. Ne bileyim bu durum beni çok üzdü ben de isterdim severim cunku hoşlanırım öyle seylerden kocamda bilirdi bunu

Adamın kendi kardeşinden bahsediyorsunuz değil mi yanlış anlamadım umarım
Ama bu düşünce tarzı çok çirkin, manitası gibi benzetmesi başka bir yere gidiyor farkında mısınız

Aynı özen gösterilmemesini ölçütünü kız kardeşiyle mi ölçüyor. Bence bu çok garip ve çok saçma bir yere gidiyor. Ablam benim hakkımda böyle düşünse "eski ablam" olur
Ya bencede saçma zaten sadece niyeti düşündüğünüz gibi değil bence ölçütü yanlış evet

duygusal bir anına geldi demekki yazdı. sana olan sevgisini zaten sana anlatıyordur. sosyal medyadan ilişkinizi reklam etmenize ya da sana olan hislerini ordan belirtmesine gerek yok ki. kardeşine de gerek yok gerçi ama sana yazmasıyla kardeşine yazması aynı şey değil zaten. kardeşin var mı bilmiyorum ama kardeşine sen yokken şöyleyim böyleyim demesiyle sana dediği sen yokken şöyleyim böyleyim demesi aynı duygularla birleşmiyor öncelikle bunu anlaman lazım. eğer bir insanın kardeşiyle arasında bağ gerçekten kuvvetliyse inanki bu çok bambaşka bir his. kendinle bir tutman garip. sana olan sevgisi aşk, ona olan sevgisi kardeşlik.

Aranızdaki ilişki nasıl eşinle normalde?
Ben de bozulabilirdim normalde değerli hissettirmiyosa, yani bilemedim.
Mesele kardeşini kutlaması değil.

Son düzenleme:
Sidik Yarisi

Ne kosuya benzer ne de futbola
En büyük yarıştır sidik yarışı
Ne baskete benzer ne de hentbola
En büyuk yarıştır sidik yarışı

Hic kimse tanimaz dayi amcayı
Oglu takar babasina kancayi
Herkes baska tüttürüyor bacayi

Sazan gibi ziplar çıkar görünce
Birden düsman olur gelin görümce
Her seyden öncedir dúnyada bence
En buyük yarıştır sidik yarışı

İki elti bir gelirse yanyana
Agzi açik dinler onu kaynana
Kardesim bir gercek diyeyim sana

Komsu ne aldıysa biz de alalim
Esten dosttan arayip borç bulalim
Salak miyiz biz geride kalalim
En büyuk yarıştır sidik yarışı

kadinlar ne derse olur
Erkekler her zaman geride kalir
Fesat kupasinı hep onlar alir

Insanin kardesi icin sensiz berbat haldeyim vb seyler yazmasi normal degil mi? Ben tek cocugum ama kardesim olsaydi cok severdim herhalde

Görümceniz olduğu için kıskandınız galiba. Eşiniz size normal hayatta gerekli özeni göstermiyor mu? O yüzden mi instagramı ciddiye alıyorsunuz acaba

Herkesin kardeşlik ilişkisi dinamiği farklıdır. Siz de kardeşinizle belki daha sıcak ya da daha soğuksunuz. O yüzden belki de size garip geldi. İstediğiniz tek şey birkaç güzel söz ve ilgiyse bunu eşinizle konuşun. Yoksa paylaşmasında bir sıkıntı yok.

Sizin derdiniz kardeşine yazdıkları degil size yazılmayanlar sanırım.
Normalde nasıldır eşiniz size karşı?
Eşten gerekli ilgiyi,alakayı göremeyenler, kendi dışında herhangi birine gösterilen sanırım tavırdan rahatsız oluyor genelde.
Aranızda iyi olsa takılmazdiniz, kardeşiyle olan fotoğrafına neler yazmış diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…