- 10 Kasım 2010
- 5.150
- 4.912
- 373
- Konu Sahibi uzgunnsurat
-
Ya ne kadar tatlısınız. Bende abimle öyleyim ne benim eşim, ne abimin eşi bizim içiçe olmamızı abes karşılamıyor aksine çokta mutlu oluyorlar.benımkiler anne-baba ölmüş babaanne-dede büyütmüş bu sebeple ayrı bir ilişkileri var. Yanyana dahi olsa içiçeler süreklide birlikte birşeyler paylaşıyorlar. Çünkü herşeyi kardeşi veya kardeşinin abisi.. Ben yokken o vardı ne güzel diyalogları diye sevinirim ki kız kardeşi ablam gibi iyiki böyle ilişkileri var. En ufak birşeyde bak ona da yapmalısın diye sürekli yol gösteriyor
Manitasıymis gibi ne demek?Lafiniz nereye gidiyor farkında mısınız?selamın aleyküm arkadaşlar ,bi derdim var kocanız kardeşinin doğum gününde ikisinin fotoğrafını post paylaşıp altına da bissürü manitasıymış gibi sözler düzüp sizin doğum gününüzde dümdüz sadece hikayede paylaşsa doğum günün kutlu olsunyazsa ne yapardınız
Emin olun severdiniz, kardeş bambaşka çünkü ya da benim için öyle.Insanin kardesi icin sensiz berbat haldeyim vb seyler yazmasi normal degil mi? Ben tek cocugum ama kardesim olsaydi cok severdim herhalde
Kız kardeşleri için sanki manitasıymış gibi diyebilmeyi nasıl içiniz alıyor ya. Ruh hastası mısınız?selamın aleyküm arkadaşlar ,bi derdim var kocanız kardeşinin doğum gününde ikisinin fotoğrafını post paylaşıp altına da bissürü manitasıymış gibi sözler düzüp sizin doğum gününüzde dümdüz sadece hikayede paylaşsa doğum günün kutlu olsunyazsa ne yapardınız
Sizin görümceleri buraya toplamak vardı ya neyseselamın aleyküm arkadaşlar ,bi derdim var kocanız kardeşinin doğum gününde ikisinin fotoğrafını post paylaşıp altına da bissürü manitasıymış gibi sözler düzüp sizin doğum gününüzde dümdüz sadece hikayede paylaşsa doğum günün kutlu olsunyazsa ne yapardınız
Kocamı boşar, bir mağaraya yerleşir, tüm erkeklerden uzak kalarak ölene kadar kaya resmi çizip onlarla yaşardım. Bu affedilir bir hata değil. Hatta bütün erkekleri linçleyecek kadar büyük bir olay. Bu bir skandal, trajedi. Ülkemiz böyle bir olay görmedi. Aman Allah’ım olamazselamın aleyküm arkadaşlar ,bi derdim var kocanız kardeşinin doğum gününde ikisinin fotoğrafını post paylaşıp altına da bissürü manitasıymış gibi sözler düzüp sizin doğum gününüzde dümdüz sadece hikayede paylaşsa doğum günün kutlu olsunyazsa ne yapardınız
Bunun bide kendisine atılan her mesajı ekran resmi alıp paylaşan versiyonları var. Bakın ben nasıl doğdum, beni ne kadar seviyorlar der gibiSiz karıkocasınız,aynı evde yaşıyorsunuz bir de birbirinizin doğumgününü sosyal medyadan da mı kutluyorsunuz.Komik yani haliniz
Normal hayatta da öyle onun için once onlar sonra ben gelirim hee konuda ben ailesi değilmişim gibi davranır beni evde bırakıp bırakıp ablasına annesine gider benim demem ablasına oyle şeyler yazması değil ablasına ya da abisine ya da annesine. Ona neden yazıyor değil demek istediğim herkez de linç etmiş . Neden diye kocama hesap sormam zaten adamı gırtlaklayacak değilim sadece nedense içime dert ettim bana da yapsaydı çok sevinecektim Allah biliyorKonu sahibi şu soruya cevap ver o zaman seni anlayabiliriz. Eşiniz size normal hayatta özenli, ilgili ve sevecen midir? Yoksa ailesine karşı sizi ihmal mi ediyor kendinizi ikinci planda mı hissediyorsunuz? Eğer bu şekilde ise haklısınız. Ama değilse kıskançlık ediyorsunuz.
Ben anladım seni duygusal birisin ve eşinden beklentilerin var ama eşin bu beklentileri karşılayamıyor. O sebeple zor ama beklentilerini düşür, o annesine mi gitti çık sende ailene kimse yoksa gezmeye çık. Ne bileyim kendi değerini bil anca böyle yapanlar seviliyor ne yazık ki. Bak diyorsun ki bana yapsaydı çok sevinecektim. Senin mutluluğun o adamın bi paylaşımında olmasın lütfen. Bunu aşmaya çalış.Normal hayatta da öyle onun için once onlar sonra ben gelirim hee konuda ben ailesi değilmişim gibi davranır beni evde bırakıp bırakıp ablasına annesine gider benim demem ablasına oyle şeyler yazması değil ablasına ya da abisine ya da annesine. Ona neden yazıyor değil demek istediğim herkez de linç etmiş . Neden diye kocama hesap sormam zaten adamı gırtlaklayacak değilim sadece nedense içime dert ettim bana da yapsaydı çok sevinecektim Allah biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?