Kocanız böyle yapsa tepkiniz ne olurdu

Anladığım kadarıyla size ilgi vermediği için böyle düşünüyorsunuz. Sevmek artık sosyal medyada gilgamis destanı şeklinde atılmış postlardan ibaret mıdır? Sevgi ya da sevmek o kadar ayaklara düştü mü? Siz eşinizin sizi sevdiğinden eminseniz bu sizi rahatsız etmezdi. Ayrıca benim eşimle kız kardeşiyle benim yanımda mic mic lar bir gramda bu düşüncelere kapilmadim sizede kalbinizi karartmamanizi öneriyorum.

Kardeşinden 'manitası' gibi bahseden biri, neden sizin kocanız sahi?

Aleyküm selam sanırım kırılabilrm ama belli etmem laf arasında iğneler dururum şakayla karışık Altan alta ama büyütmem bende geçenlerde kardeşimin doğum gününde upuzzzun yazıyla doğum gününü kutladım eşiminkini tek cümleyle sanırım kardeş ve evlat kalan herkesten daha farklı. Bilemiyorum

Ikisine de sosyal medyada uzun uzun yazilar yazmak falan sacma bence ama gercek hayatta da kardesinin dogum gunu canı gönülden o yazidaki coşkuyla kutlayip, bana yavan yavan geçiştirse cok kötü seyler olur açıkçası

Ya ne kadar tatlısınız. Bende abimle öyleyim ne benim eşim, ne abimin eşi bizim içiçe olmamızı abes karşılamıyor aksine çokta mutlu oluyorlar.
İnsanlar bazen kıskançlığı abartıyor
Rabbim sizin gibilerin sayısını arttırsın

Manitasıymis gibi ne demek?Lafiniz nereye gidiyor farkında mısınız?

Kız kardeşleri için sanki manitasıymış gibi diyebilmeyi nasıl içiniz alıyor ya. Ruh hastası mısınız?

Sizin görümceleri buraya toplamak vardı ya neyse

Valla ne yalan söyliyim sevgilime çok aşığım ama abimin ve kardeşimin yeri çok başka. Doğum günlerinde neler neler yaparım abime ve kardeşime. Erkek arkadaşıma bi tatlı ısmarlar bi hediye alırım. Abim de abim. İlle de abim gurban olurum vereneee.
Bence siz fazla abartıyorsunuz.

Konu sahibi şu soruya cevap ver o zaman seni anlayabiliriz. Eşiniz size normal hayatta özenli, ilgili ve sevecen midir? Yoksa ailesine karşı sizi ihmal mi ediyor kendinizi ikinci planda mı hissediyorsunuz? Eğer bu şekilde ise haklısınız. Ama değilse kıskançlık ediyorsunuz.

Kocamı boşar, bir mağaraya yerleşir, tüm erkeklerden uzak kalarak ölene kadar kaya resmi çizip onlarla yaşardım. Bu affedilir bir hata değil. Hatta bütün erkekleri linçleyecek kadar büyük bir olay. Bu bir skandal, trajedi. Ülkemiz böyle bir olay görmedi. Aman Allah’ım olamaz

Siz karıkocasınız,aynı evde yaşıyorsunuz bir de birbirinizin doğumgününü sosyal medyadan da mı kutluyorsunuz.Komik yani haliniz
Bunun bide kendisine atılan her mesajı ekran resmi alıp paylaşan versiyonları var. Bakın ben nasıl doğdum, beni ne kadar seviyorlar der gibi

Normal hayatta da öyle onun için once onlar sonra ben gelirim hee konuda ben ailesi değilmişim gibi davranır beni evde bırakıp bırakıp ablasına annesine gider benim demem ablasına oyle şeyler yazması değil ablasına ya da abisine ya da annesine. Ona neden yazıyor değil demek istediğim herkez de linç etmiş . Neden diye kocama hesap sormam zaten adamı gırtlaklayacak değilim sadece nedense içime dert ettim bana da yapsaydı çok sevinecektim Allah biliyor

İlgisizlik benim için aldatmak ve şiddet kadar buyuk bir durum. Boyle ikinci planda kaldigim duurumda muhtemelen hayatini zehir ederim onun, dahasi da boşanmaya giden yola taş dizmeye baslanmiş demektir.

Ben anladım seni duygusal birisin ve eşinden beklentilerin var ama eşin bu beklentileri karşılayamıyor. O sebeple zor ama beklentilerini düşür, o annesine mi gitti çık sende ailene kimse yoksa gezmeye çık. Ne bileyim kendi değerini bil anca böyle yapanlar seviliyor ne yazık ki. Bak diyorsun ki bana yapsaydı çok sevinecektim. Senin mutluluğun o adamın bi paylaşımında olmasın lütfen. Bunu aşmaya çalış.

Abimle benim fotoğrafım olunca yengem "canlar, inci mercanlar" der,
Onlar karı koca fotoğraf atınca "41 kere maşallah" derim.
Yengem kız kardeş gibi olamaz
Ben de abimin eşi gibi olamaz (tövbe yarabbi)
Neyin mukayesesi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…