• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanız böyle yapsa tepkiniz ne olurdu

Ayy bazilari amma yukselmiş. 😁 Neden kiskançlik diyince akla sadece cinsellik geliyor insanlarin acaba?
İki kardeş bile anne babalarini paylaşamayabiliyorlar, anne babalarina ilgi duyuyorlar anlamina gelmiyor bu.
Ya da iki arkadas birbirini baskalariyla olan arkadasliklarindan kiskanabiliyorlar mantikli veya mantiksiz bazi kiskancliklar cinsellik barindirmaz sadece ilgi kiskancligidir.
Ben okurken aklima bile gelmemişti ensest filan ne garipsiniz. 😧😧😧

selamın aleyküm arkadaşlar ,bi derdim var kocanız kardeşinin doğum gününde ikisinin fotoğrafını post paylaşıp altına da bissürü manitasıymış gibi sözler düzüp sizin doğum gününüzde dümdüz sadece hikayede paylaşsa doğum günün kutlu olsun ❤️ yazsa ne yapardınız
Hiç bişey

Ben karı kocanın yada sevgililerin birbirlerine sosyal medyada ilanı aşk etmelerini çok saçma buluyorum. Kocam benim fotoğrafimi paylaşıp altına romantik şeyler yazsa kızarım mesela. Gel bana söyle ne söyleyeceksen millete niye ilan ediyorsun derim.
Kardeşine gelince yapıyor da bana neden yapmıyor diye düşünüyorsunuz sanırım ama sizinle yaşadıkları onun özeli. Eşisiniz sonuçta.

Benim esimin sosyal medya hesabi yok, benim var ben de kimsenin dogum gununu resimli yazili kutlamadim oradan ama olayi anlayabiliyorum yine de.
Madem boyle sosyal medyada yazili resimli kutlama huylari var adamin o zaman eşi ikinci plana atiyor demek.
Eşinin dogum gunu icin bir şeyler yazmasi için illa özel seylerini oraya yazmasi gerekmiyor. 🤷

selamın aleyküm arkadaşlar ,bi derdim var kocanız kardeşinin doğum gününde ikisinin fotoğrafını post paylaşıp altına da bissürü manitasıymış gibi sözler düzüp sizin doğum gününüzde dümdüz sadece hikayede paylaşsa doğum günün kutlu olsun ❤️ yazsa ne yapardınız
Bişey yapmam cunku benimki doğum günümü unutmuştu senin ki hiç değilse hikaye atmış ne kaaaaa guzell 🙄😀😀

ne tuhaf bir benzetme "manitasıymış gibi"
siz yanınızda değil misiniz neyin gösterişi bu
adamın içinden gelmiş yapmış ne kıskanmışsınız

Back
X