- 3 Nisan 2014
- 36.676
- 150.285
- 798
- Konu Sahibi gereksiz_sevgi1
-
aynen öle görmeye tahammülüm yok nefret ediyorumKadın evli ya da bekar farkeder mi
Ortada şerefsiz bir adam var o da sizin kocanız
yok kendi kocasındankadının kimden hamile olduğu belli mi?
kocamdan dese inanmam ben olsam..
kime ne diyon belli deilyok be ne alaka sende öle bi arayışa deilim farkındasan boşanacam diyorum
Helallll +1Kadın evli ya da bekar farkeder mi
Ortada şerefsiz bir adam var o da sizin kocanız
yanindamiydin :)yok kendi kocasından
yok kendi kocasından
Kadın hamile kaydında eşimle çoktan ayrılmışlar dı kocam zengin öle olsaydı çoktan ayrılığı kendi kocasından ilk çocugu nu eşimden oldunu dedi kocam yalan para istiyo DNA yaptırım bn kendimi biliyorum bişey olmadı çocuk olacak kadar dedi ailesine kadar duyuldu eşiminyanindamiydin :)
bunu kadin bile bilemez sen nasil eminsin
Emin olma bence , senin kocan çok rahat yalan söylüyor görünüyorKadın hamile kaydında eşimle çoktan ayrılmışlar dı kocam zengin öle olsaydı çoktan ayrılığı kendi kocasından ilk çocugu nu eşimden oldunu dedi kocam yalan para istiyo DNA yaptırım bn kendimi biliyorum bişey olmadı çocuk olacak kadar dedi ailesine kadar duyuldu eşimin
vala çok doğru tabiki sonumuz boşanmak ama biraz süre planlarım var faaliyete geçiriyim sonra çocuklarımı alırım herkez yoluna hazmedemiyorum içimde kanser gibiElalemin karısında suç bulmayın bence. Eşiniz ortada bas bas bağırıyor resmen bekar evli farketmez diye. Hazmedebiliyorsanız ne ala. Hazmedemiyorum diyorsanız kendi yolunuzu çizin bir an önce neyi bekliyorsunuz?
bu konu da eminim yaEmin olma bence , senin kocan çok rahat yalan söylüyor görünüyor
bastan desene kocam zengin desene :)Kadın hamile kaydında eşimle çoktan ayrılmışlar dı kocam zengin öle olsaydı çoktan ayrılığı kendi kocasından ilk çocugu nu eşimden oldunu dedi kocam yalan para istiyo DNA yaptırım bn kendimi biliyorum bişey olmadı çocuk olacak kadar dedi ailesine kadar duyuldu eşimin
offf yaa yazik çocugaane belli ?
tabi kocamdan der..
müge anlıda bir kadın vardı oğlan 10 yaşında falan kocası ölmüş başkasıyla evlenmiş ama evliyken sevgilisi varmış müge soruyo babası kim diye kadın dna testi yapılsın bilmiyorum diyo..
belki kocanızın sevgilisi bile bilmiyordur kendi kocasından mı sizin kocanızdan mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?