KOCANIZ EVLİ BİR KADINLA R SİZİ ALDATSA NE YAPARDINIZ

Elalemin karısında suç bulmayın bence. Eşiniz ortada bas bas bağırıyor resmen bekar evli farketmez diye. Hazmedebiliyorsanız ne ala. Hazmedemiyorum diyorsanız kendi yolunuzu çizin bir an önce neyi bekliyorsunuz?

yok kendi kocasından

ne belli ?
tabi kocamdan der..

müge anlıda bir kadın vardı oğlan 10 yaşında falan kocası ölmüş başkasıyla evlenmiş ama evliyken sevgilisi varmış müge soruyo babası kim diye kadın dna testi yapılsın bilmiyorum diyo..
belki kocanızın sevgilisi bile bilmiyordur kendi kocasından mı sizin kocanızdan mı..

yanindamiydin :)
bunu kadin bile bilemez sen nasil eminsin
Kadın hamile kaydında eşimle çoktan ayrılmışlar dı kocam zengin öle olsaydı çoktan ayrılığı kendi kocasından ilk çocugu nu eşimden oldunu dedi kocam yalan para istiyo DNA yaptırım bn kendimi biliyorum bişey olmadı çocuk olacak kadar dedi ailesine kadar duyuldu eşimin

Emin olma bence , senin kocan çok rahat yalan söylüyor görünüyor

Elalemin karısında suç bulmayın bence. Eşiniz ortada bas bas bağırıyor resmen bekar evli farketmez diye. Hazmedebiliyorsanız ne ala. Hazmedemiyorum diyorsanız kendi yolunuzu çizin bir an önce neyi bekliyorsunuz?
vala çok doğru tabiki sonumuz boşanmak ama biraz süre planlarım var faaliyete geçiriyim sonra çocuklarımı alırım herkez yoluna hazmedemiyorum içimde kanser gibi

bastan desene kocam zengin desene :)
bosanmazsin sezn bu adamdan ha daha zenginini bulursan belki :)
haa bidee aldatma esnasinda bosasaydin dunyanin tazminatini alirdin :)) geçmis olsun
geçmiste aldaatti dersen hakim kabul edermiki

offf yaa yazik çocugaa (

Çocuğun kocandan olmadığı ne malum. O kadinida kocam olacak adamida rezil ederdim.Sonra ikisi hakkında dava açardım.Paşalar gibi evlatlarıma da bakardım.

umrumda diil zenginliği herşeyin zamanı var "MaRaL_, post: 50661462, member: 143877"]bastan desene kocam zengin desene :)
bosanmazsin sezn bu adamdan ha daha zenginini bulursan belki :)
haa bidee aldatma esnasinda bosasaydin dunyanin tazminatini alirdin :)) geçmis olsun
geçmiste aldaatti dersen hakim kabul edermiki[/QUOTE]
umrumda değil zenginliği herseyin zamanı var tabiki boşanacam hazmetmek kok ay degil yabancı gibi tiksiniyorum adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…