KOCANIZ EVLİ BİR KADINLA R SİZİ ALDATSA NE YAPARDINIZ

Babam annemi evli bir kadınla aldattı, babamın çalışanı olanlara dayanamayıp anneme söyledi bende oradaydım, 17 yaşındaydım ortalığı kaldırdım, ne oldu , kocası karısını bırakmadı (böyleleri birde şanslı oluyor ki) , pasif annem de herzamanki gibi babamı affetti, Ortada ... gibi kalan ben oldum. Birde babam üstüme yürüdü "arkadaşını " rahatsız etmişim diye. 10 küsür yıl geçti hala içimde yaradır.

offf yaa yazik çocugaa (
Çocuk sevgiliden,daha doğrusu karşı komşudan çıktı.

Allah aşkına yazdığını tekrar oku...kocamı seviyorum,boşanınca başkasını sevmek istiyorum sevebilir miyim...daha bir dur bir boşan,bir çocuklarına sahip çık...onların psikolojilerini düşün önce kendini düşüneceğine...ayrıca o kadından kurtulmuşsun ama zengin ş...siz koca halen yanı başnda

ya yok onlar yanlış çıkmış klavyeden farkında deilim yok öle bişey allah korusun

olayda tutarsızlık var.
eşiniz ile bir şekilde barıştınız.
eşiniz sizin bu aldatma olayını bildiginizi biliyor.
eşiniz neden aldattıgını size söyleedi
siz onu affetiniz ama boşanmakda istiyorunuz
diger kadının kim oldugunu bilyorsunu ama ifşa etmediniz.
bu hikaye uyumsuz.
ya öfke ile dogru anlamadınız yada bşaka birşeyin peşindesiniz bunu yazmadınız yada hikaye uydurma.
he böyle şeyler olabilir. ama giriş gelişme sonuc bu şekilde olamaz. farklı şeyler var bilmedigmiz. anlatmadıgınız.

yok kuran çarpsın doğru hepsi ben yakaladım kocamı hep inkar etti ana yaln oldu belli sonra aradan zamn geçtikten sonra söyledi en başta da yalanlarına inanmıştım zaten kadın herşeyi anlatmıştı sonra ben bu kadını sosyal medya üzerinden buldum ve hala hergün takip ediyorum hiç ni uyumsuzluk yada yalan yok

şaka mı bu?
aldatıldıktan sonra, bekar-evli, kadın-erkek ne farkeder? adam gitmiş başkalarıyla düşüp kalkmış siz hala beni sevdiğini söylüyor diyorsunuz. iyi ki seviyormuş sevmese ne yapardı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…