• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCANIZ EVLİ BİR KADINLA R SİZİ ALDATSA NE YAPARDINIZ

sanki buradan birini bulursaniz hemn bosanacak gibi yazmisiniz son cumlede
yanlis adres tesin ama burada erkek sinek yok , vaersada ajandir sana alalen tanisalim demez
ben olsam bekar kiz dururken iki çocuklu kadini napicam tovbee tovbeee zorla insani konusturuyonuz
Şu ajan lafı çok geçmeye başladı konularda o_O
Neyin ajanligini yapıyorlar acaba ?

Kocanın aldatırken bekarla aldatması onu sağık yapmayacak mıydı. Başkasının evliliğini düşünüyorsun ama adam kendi evliliğine ihanet etmiş baş sapık oluyor. İhmal etmişim haklı olur mu diyorsun? O halde diyecek ne var ki aldatıp utanmadan "senin yüzünden kadınlık yapmadın" diyebiliyor. Sence bu adam utanır mı pişman olur mu.

Konu bir değişik, Fikir versek vereceğimiz fikir belli, doğru anladıysak senin beklediğin ise seninle ilgilenecek, sevebileceğin birini bulunca ayrılmak. Birini mi ayarlayalım?
yok ole bişey ya içimi döktüm klavyeden yanlış kelimeler çıkmış yazdım okumadan onayladım msj ayrılsam evlenme çocuk arımla yaşarım sevdim evlendim ne oldu sanki

Kocanın aldatırken bekarla aldatması onu sağık yapmayacak mıydı. Başkasının evliliğini düşünüyorsun ama adam kendi evliliğine ihanet etmiş baş sapık oluyor. İhmal etmişim haklı olur mu diyorsun? O halde diyecek ne var ki aldatıp utanmadan "senin yüzünden kadınlık yapmadın" diyebiliyor. Sence bu adam utanır mı pişman olur mu.
doğru haklısın

yok ole bişey ya içimi döktüm klavyeden yanlış kelimeler çıkmış yazdım okumadan onayladım msj ayrılsam evlenme çocuk arımla yaşarım sevdim evlendim ne oldu sanki
Ya ama biz aldatma konularını sevmiyoruz, siz anlatıp rahatlıyorsunuz, kocaları affediyorsunuz, bize dert oluyor :110:
Boşanmamanın sebebi ne?

yok kuran çarpsın doğru hepsi ben yakaladım kocamı hep inkar etti ana yaln oldu belli sonra aradan zamn geçtikten sonra söyledi en başta da yalanlarına inanmıştım zaten kadın herşeyi anlatmıştı sonra ben bu kadını sosyal medya üzerinden buldum ve hala hergün takip ediyorum hiç ni uyumsuzluk yada yalan yok
kuran carpmaz hanım efendi. konuya bunu karıştırmayalım. lütfen...
o zaman sana şöyle diyeyim. kocan cok akıllı biri degilmiş. yanlış tip ve zekasız bir kadın ile seni aldatmış. o zekasız kadın da gelip sana anlatmış,
neden diye soracak olursan? acılklayayım
evli bir erkek evli bayanla neden birlikte olur bilmiyorsun sanırım. ikisi içinde garantili- temiz bir kaçamaktır.
kadın diger kadına gidip 'senin kocan seni benimle aldattı ! benimle evlencek seni sevmiyor diyemez.
erkekde diger erkege gidip haha karınla ilkişkim var boşan diyemez.
kimse kimsenin eşine kapısına gidip bir laf diyemez. ama beraber olurlar.
de senin kcoan akıllı bir adam degimiş. yanlış kadın. yanlış ililşki. herşey yanlış..
ben eşin ( karı veya koca ) aldatmasına cok ama cok kızarım.. ama sebeplerini de ararım. kusura bakma.

kuran carpmaz hanım efendi. konuya bunu karıştırmayalım. lütfen...
o zaman sana şöyle diyeyim. kocan cok akıllı biri degilmiş. yanlış tip ve zekasız bir kadın ile seni aldatmış. o zekasız kadın da gelip sana anlatmış,
neden diye soracak olursan? acılklayayım
evli bir erkek evli bayanla neden birlikte olur bilmiyorsun sanırım. ikisi içinde garantili- temiz bir kaçamaktır.
kadın diger kadına gidip 'senin kocan seni benimle aldattı ! benimle evlencek seni sevmiyor diyemez.
erkekde diger erkege gidip haha karınla ilkişkim var boşan diyemez.
kimse kimsenin eşine kapısına gidip bir laf diyemez. ama beraber olurlar.
de senin kcoan akıllı bir adam degimiş. yanlış kadın. yanlış ililşki. herşey yanlış..
ben eşin ( karı veya koca ) aldatmasına cok ama cok kızarım.. ama sebeplerini de ararım. kusura bakma.
valla benden ii anlattın hayal olsun tamda böle benim kocam kendini akıllı sanıyorum ama diil

Bekar ya da evli olmasi pek fark etmezdi.

Tekrar guvenme imkani kalmadigindan bosardim.

Iyi gunumde beni aldatan, arkamdan is ceviren adam hastaligimda, derdimde, kederimde yanimda olur mu artik?

Istemem.

Onurezil ederdim ailesine ele gune bosanirdim cocugumu da annem vasitasiyla gosterirdim babasxindan mahrum birakmazdim ama temelli babasina asla birakmazdim. Ve birdaha evlenmek istemezdim en azindan birkac yil. Aldatan birinin koynuna girmeyi midem almaz suan bile midem bulandi. Bu iskenceyi cekmeyin o herifi her gordugunuzde caniniz yanvak cikarin hayatinizdan sevginizin yerininefrete birakin

hanımlar verdiğiniz cvp lar için çok teşekkür ediyorum kocama tek tek okutman hepsini biraz utanabiliyorsa utansın

Adam sizi aldatmış, size yalanlar söylemiş, sizin suratınıza bakıp utanmayan insan, burada x üyenin yazdığı iki satır laftan mı utanacak Allah aşkına?
Şaka mısınız ya? Gece gece canınız mı sıkıldı?

olanı yazdım elimden bişey gelmiyosende haklısın salağın aptalın tekiyim demekki ki aldatıldım akıllı insanlarında başına gelebiliyor
Aldatılmak eksiklik veya suç değil. Aldatıldıktan sonraki tavır ise kendinize saygınızı ve değerinizi gösterir. Bilmem anlatabiliyor muyum? Hiç anlayacak gibi durmuyorsunuz da.

olanı yazdım elimden bişey gelmiyosende haklısın salağın aptalın tekiyim demekki ki aldatıldım akıllı insanlarında başına gelebiliyor
Başına geldiği için demedim kendini suçladıgın o kadını suçladıgın hatta aldatılmana değilde evli bi kadınla aldatılmana takıldıgın ve kadınlık yapmıyormusum diye nerdeyse kocana hak verdiğin için!!!

Okadar saçma ve safça şeyler yazmışsınki seni aldatan adam dışında o kadınıda kendinide suçluyosun bende olsam seni aldatırdım :işsiz:
Ben konu sahibinin bu olayı ortaya çıkaracak ve "bir çok girişimde bulunacak" karakterde biri olduğunu sanmıyorum. Biri yine eğleniyor bence.

Back
X