• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCANIZ EVLİ BİR KADINLA R SİZİ ALDATSA NE YAPARDINIZ

arkadaşlar tepki almak için yazmadım pasifik diil sadece konuşup dertleşmek istedim kimse benim çocuklarıma Acıyamaz herkez kendisine acısın
Son cümlelerini neden sildin? Alintilayan arkadaşların yorumlarında farkettim .. sendeki potansiyel de benzer :işsiz:tencere dibin kara ,benimki senden kara ......

Hiç bir neden aldatılma sebebi değildir! Yanii her gün, her dakika onunla ilgilenseydiniz sizi aldatmayacak mıydı? Evlenirken sözleşme mi yaptı bunları yapmazsan seni aldatırım diye? Birisi de çıkıp aşık oldum, sana olan hislerim bitti bitirelim bu evliliği' desin ya biriside. Bu ne yüzsüzlük bu ne pişkinlik ya.

Aldatan insanın genel yalanıdır bu. Gider sizi aldatır ama bunun sonucunda bile pişkin pişkin sizi suçlar. Hadi oradan! Kendince haklı gerçi, karaktersizin tekiyim diyemediğine göre sen suçlusun diyecek tabii.
Ayni bahaneleri öne sürül aldatan kadın olsaydi... taşa gomerlerdi onu bu tip kadınlar. Lütfen dikkat. Taşa gömen yine bu tip kadınlar olur.

Kadınlık kocaya yapılmaz. Çünki ne köle, ne obje, ne de hayvanız... Kadınlık insanın en başta kendisine saygısıdır. Ne yaparsan yappp karşındaki adamın karakteri kadarsın. Karaktersizse zaten senin on numara beş yıldız kadınlığında göze gelmez. Senin kocan MİDESİ GENİŞ Bİ ŞEREFSİZ.. Ben büyük sözüme tövbe öğrendiğim an eğer öldürmediysem ki öldürmemi isterdi... Bütünn aleme rezilll ederdim.. Bak sana ne diyorum ya senin yapamadığın kadınlığı kocasının koynundan çıkıp kocanın koynunda yapan kadının kocası belki bunları haketmiyodur. Sen hakettin mi?? Sen yakıştırdın mı?? O adamda senin gibi haketmedi... Hadi bi iyilik yap gidip ister söyle ister söyleme ama kendin için gemileri değil komppleee limanı yak. VE BOŞAN!!

Kadının medeni hali umurumda bile olmazdı. Kocamın bana parmak ucuyla bile dokunmasına izin vermez ,totosuna tekmeyi basardım.Başka bir kadına dokunmasını asla affetmem :sopa:

Kadın evli ya da bekar farkeder mi
Ortada şerefsiz bir adam var o da sizin kocanız

Aaa deme öyle. Kötü kadın defolup gitmiş işte hayatlarından. Koca da yapmış bir cahillik hem kadınlık da görmemiş ki adamcağız.

Kadınlık yapmıyorsun diyen karakter yoksunu Adam, biraz zamangeçince bu kez de bekar biriyle aldatacaktır zaten.
Sizin boşanacağınızı sanmıyorum.
Anladığım kadarıyla erken evlenmişsiniz. Kadın hamileymiş, inşallah kocanızdan değildir.

bosa sen bu adami, ne adamdan ne bu evlilikten bi cacik olmaz zaten bosansam baska biriyle tanissam diye kafandan geciyor, haklisin da.. bosan seni aldattigi icin ve yoluna bak

Her şeyin zamanı var diyorsunuz ysa
hakime de gittiğinizde o da öyle diyecek her şeyin zamanı vardı siz bu aldatmayı öne sürüp boşanamazsınız zamanında açsaydınız davayı diyecek

erkeklerin meşhur bahanesi kadınlık yapamamak. acaba bu kadınlık görevi ne ki onların gözünde.

ben olsam karşı tarafın kocasına bi sorardım sizin eşinize yapılan kadınlık o kocaya da yapılıyor mu?

Valla ben bosanirdim. Karsidaki kadina oyle yapti boyle yapti diyecegime kendi kocamla olayi bitirirdim.

kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
Bekar mı yoktu derken? Bekar biriyle olsa kabullenilecek bir durum mu bu?Ya da bekar biriyle olsa normal bir durum mu?Sağlıklı düşünmüyorsunuz.

Aldatıldığınız halde gurursuzca evli kalmaya devam edebiliyorsunuz ya, ben böyle kadınları ayakta alkışlıyorum

boşanmadığın sürece ve boşanmamana sebep olarak kocanı sevdiğini söylediğin sürece ben de kadınlığını sorgularım canım. Bence kadın dediğin, bu reziliiği asla sineye çekmez

kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i

Boşanıp boşanmamak tabiki sizin tercihiniz
Ama güven bir kere yıkılmaya dursun artık içinden çıkılmaz bir hal alır.
KOlaylıklar dilerim....

Sen eşinden niye bosanmiyon ya aldatmış nasıl gururuna yediriyorsun nasıl gece aynı yastığa başını koyuyorsun nasıl yüzüme bakabiliyorsun anlamıyorum ya sen böyle yapmaya devam et daha çok aldatır yemin ederim hakesiyorsunuz varya hiçbirşey demiyorum.

Ay allahim deliricigiiim. Yıl olmuş 2017 hala aldattı ÇÜ ku kadınlık yapmiyormusum cevabına ama benim 2 çocuğum var diyen kadınlar var. Bas tekmeyi başka kadınlar yapsın sana kadinlik adı şerefsiz de.

Back
X