• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCANIZ EVLİ BİR KADINLA R SİZİ ALDATSA NE YAPARDINIZ

Walla ben anlamiyorum bazi kadinlari seni aldatiyor affediyorsun bazi kadinlarda var kocalari cok iyi ama yine bosamak icin bir nedenleri oluyor bir söz vardir gercekten dogru seversen .... uzulursun .... sevmezsen sevilirsin

Bize saldırınca zaman geriye dönecek, eşin o kadınla seni aldatmamış olacak ve sen eski günlerine döneceksin sanıyorsun galiba. İçi acıyan sensin, aklıma geliyor unutamıyorum diyen de sen. Bizlik sorun yok istersen 1000 defa aldatsın hepsini affet. Dik dur diye destek olmaya çalışıyor insanlar. Yoksa kime ne senin yaşadığın acıdan .
Eşin bir daha aynı hatayı yapmaz,kafasına gökten taş düşmüş gibi tamamen aklı başına gelmiştir umarım.
Yorum almak istemiyorsan konunu kapattırmanı öneririm. Açık durdukça illaki cevap yazılacak.

Boşaaaa şu salağııı yaaa ne düşünüyorsun Adam ahlaksızzz işte.
Konu tarihlerine bir göz atın isterseniz, konu 2017 tarihli ve konu sahibi en son 2017’de aktif olmuş.

Bir kaç eski konuyu daha açtığınızı farkettim, dikkatinizi çekmek istedim.

Kadının hamile olduğu haberini nasıl aldın ben onu merak ettim. Bu kadar özel bir haber sana kadar geliyorsa bu kadın senin arkadaşlarından ya da arkadaşının arkadaşı fln. Ha ben ifşa ederdim ki onun da yuvası bozulsun benimkini bozduğu gibi. Gelinen bu noktada senin yerinde olsam direkt boşanırdım. Hayatının kalitesini böyle bir adamla düşürmek zorunda bırakma kendini.
Son zamanlarda duyduğum en anlamlı söz yazınızın son cümlesi olmuş ...hayatının kalitesini böyle bir adamla düşürmek zorunda bırakma kendini...ne kadar doğru

kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
Kadınlık yapmadıysan, kendisi çok adamsa önce senden boşanır sonra gider ne halt yiyorsa yerdi. Evliyken bunu yapıp suçu da sana atması rezil bir durum. Umarım boşanmışsındır!

kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
Kadının evli yada bekar olması değil önemli olan sizin aldatılmış olmanız sonuç değişmiyor, eşiniz bahanelerin arkasına sığınıyor ve aldatmaya devam edicektir emin olun inşallah çocuklarınız ve kendiniz için doğru bir karar verebilirsiniz...

Back
X