kocanız gizlice para biriktirip hep ailesine gönderse ne yapardınız. ?

Ihtıyacları varsa... Ve durumu bızden daha kotuyse anlarım da.. Benden gizli olmasını kaldıramam..

Benim durumum iyi onların ki kötü bile olsa, gizli yapıldığı için çok çok kızardım ... Ama şöyle bir detay var ben elimde ne varsa paylaşan biriyim ,eşimin ailesi ,benim ailem zordaysa destek olurum eşimde bilir bu tarz konular tartışılmaz bile, acaba siz çok katısınız o nedenle mi gizli yapıyor eşiniz, ailesi sonuçta elbette yardım edecek

O öyle olmuyor malesef.adam aksama kadar çalışıyor ama eve gelince sıcak yemeğini ,temiz evi.hazır bakılmış çocuklarını buluyor bunlarda kendi kendine olmuyor heralde.madem kadın karisamaZ tutsun hizmetçisi ahcisi dadısını
..

Karışamaz değil ama her kuruşu üzerinde hak sahibi olamaz diyorum

Yani geçimini sağlasın deniyor ya onun dışındaki bir miktar üzerinde de adamın bireysel söz hakkı olmalı

Bu da ailenin genel maddi durumuna göre değişir tabii ama benimle evli her kuruş için benden izin alacak bence olmayacak bir talep

Hehe, çok ciddiyim. Daha önce de çok kere yazdım bunu. Henüz bir yılı doldurmadı evliliğimiz. Ama beraber yaşama dönemlerinden gelen bir alışkanlık bu. :) Asla vermem yani, su faturası ona düşüyorsa da ödemediyse ben gidip ödemem :)
Ama böyle de yaşanıyor ya, zevkli oluyor. Ben yapamıyorum çok harcamaktan. Ama eşim güzel birikim yapıyor. :)
Sizde nasıl oluyor?
Yani düzeniniz böyleyse ve mutluysanız çok denecek bir şey yok..
Maaş yatınca eşim benim hesabıma yatırır.faturalar ev kredisi ve kredi kartını öderim ben.ortak hesabımız var oraya da gönderdim mi kalanı harçlık yaparız.
Allah mesut etsin yeni sayılırmışsınız.yarın sizin çocuk olsa pantolununu sen alırsın gömleğini eşin:)
Bence sen eşinden fazla kazanıyorsun,doğru muyum :)

Adamin kendi parası lafi bana coookk saçma geliyor. Adam iste calisiyor da kadın evde yan gelip yatiyor sanki. Kusura bakmasin o kazanılan para ikisinin de parası. Ha adamin parası deniliyorsa o zaman kadin da yemek, ütü, temizlik, hicbirsey yapmasın, çocuk da bakmasin.

Back
X