Kocaniz gün içinde sizi aramasa naparsiniz?

loneliness_1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
146
0
96
36
Kayseri
SLM BAYANLAR SİZE BİR SORU GÜN İÇİNDE EŞİNİZ SİZİ ARAMASA HATIRLAMASA YADA ARASA BİLE SADECE 2 KELİME KONUŞUP KAPATMAK İSTESE NAPARSINIZ?ONUN İLGİSİZLİĞİNE NASIL TEPKİ VERİRDİNİZ?:mymeka:
ÜSTELİK ONA İHTİYACINIZIN OLDUĞUNU BİLE BİLE BUNU YAPSA:sm_confused:

benim eşim ona ihtiyacım olduğu zamanlarda hep arar..
ama normal zamanda aramazsa ben ararım,sorun etmem,çünkü işinin yoğunluğunu biliyorum...
bu arada biz günde abartısız 10-15 kez araşırız zaten...

öyle bir şansı yok aramama gibi yani :icecream:

şaka bi yana arada arar ama işi yoğun olduğundan çok üstelemem. ama o genede düşünür nasılsın demek için bile arar oy oy oy tombul kuşum benim Şeniz

aramama şansı yok zırt pırt arar
çok yoğun olduğu zaman da bi mesaj ceker
canım cvp vermek isterse veririrm mesaja cvbımı:kahve:
ne de olsa akşam görüşücez yani

aramasamı naparım bişey yapmıyorum .normal oldu artık enteresan olması araması yanılıpta aradımıda şaşırıyorum hayrola diyorum ve kesin biderdi oluyo zati tahmin ettiğim gibi:::::::::DD

arar hatta bazen abarttığını düşünürüm bi dönem aramızda gün içinde birbirimizi aramama kararı almışdık ama yine dayanamadı

10 kere mi?:1shok: Niye?CADIARZU

Nasılsın demek için değildir herhalde..CADIARZU

merek edıyomus canım sıkılıyomu dıye
arayan soran varmı
aksama ne yemek yapıcan
mesaıye kalabılırım
eve bısey lazımmı gelıken ne alım
hergun aynı seylerı sormak ıcın arıyo yanı
ama ben hayatta aramam aramadıgı zaman ararım meram edıp
onun harıcınde aramam

günde kesin 1 kere öğleden önce 1 kere öğleden sonra arar ....
onun dışında bişey soracaksa önemli bişey varsa arar......
zaten 10 kere aramasınıda istemem işyerinin 3 telefonu kulagıma yapışmışken bide kocamla geyik yapıcak halim kalmıyo....... ne konusucaksak akşam eve gidince konusuruz........

biraz garip gelebilir ama benim eşim gün içinde inanın aklıma dahi gelmiyor. hele işteysem kafam ööle meşgul oluyor ki, yok aklımın ucundan geçmiyor. ne zaman ki onunla ilgili bir işim varsa o zaman anca. yada eve gittiğimde ayaklarımı uzattıoğım anda farkediyorum bugün araşmadık diye. siz diyebilirsiniz eşin aramıyor mu peki ? bir zamanlar arıyordu ama garibim fırça yiye yiye aramaz oldu. çünkü ben bir şeylerle meşgul olduğum zaman çok acil değilse aramasını istemiyorum. özellikle işteyken. o da bunu biliyor. ama eve gidince arar mesela yada ararım. gün içinde sevmiyorum yani....biliyorum biraz tuhaf bi durum ama yapı meselesi işte....

benim eşimde normalde pek aramaz zaten çünkü çok yoğun.ben de ilk zamanlar problem ederdim ama artık sorun yapmıyorum.alıştım.ama olağandışı bişey olursa haber vermek için arar .ya da eve gelmek üzereyken arar bişey lazım mı diye o kadar yani

Eşimle birlikte çalışıyorum ve bu yüzden biraz daha şanslıyım.Eğerki dışarıda işi varsa ve gecikicekse muhakkak beni arar ve haber verir. Eğer aramadıysa ben ararım problem olup olmadığını sorarım.
Sıkıntım varsa şayet onun müsait olmasını beklerim,yani benim durumum sizlerden biraz daha farklı gözümün önünde olduğu için 7/24 ne yaptığını biliyorum jeyyar

bizde sık araşmayız..canı sıkılırsa bunaldıysa arar beni..bende onu aynı şekilde..
gün içinde hiç konuşamadıysak da ne o sorun eder ne ben..

Back
X