• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaniz icin degerli olmak istiyorsaniz

Seni çok iyi anlıyorum bende almanyada doğdum büyüdüm bende yazamıyordum ki hala tam anlamıyla yazamıyorum hele biraz alman kanalı fln izliyim hemen kayıyor konusmam.yazi da yazamıyorum bazen nereye hangi harf gelicek unutuyorum:-)kafana takma canım:KK19:
sevindim benlen ayni birini bulmaya
Ne yapalim heralde atmazlar bizi siteden
:):)

Ben sinirlenmiyorum ki sizin neden bu kadar negatif olduğunuzu anlamaya çalışıyorum. Herkes gibi bende bir kaç kendimden örnek vererek fikir beyan ettim o kadar ama siz beni köpek yerine bile koydunuz:KK12: ona ragmen yineden güzel açıklamalarda bulunuyorum. Rabbim herkesin yuvasını mutlu etsin inşallah...
Hayirr kopek yer koymadim oyle anladiysaniz ozur dilerim
Hic birimiz deyiliz dedim hatta
Af edersiniz

Yorulmak tembel insanların işidir ben günde 5 saatten fazla uyumam...buna ilaveten Rabbime olan görevlerimide yerine getiririm

5 saat uyuyarak nasıl ayakta duruyorsun. Vitamin gibi şeyler alıyor musun. Ben de az uyumak istiyorum. Bir iki gün idare ediyorum ama üçüncü gün hasta gibi dolaşıyorum ortalıkta.

5 saat uyuyarak nasıl ayakta duruyorsun. Vitamin gibi şeyler alıyor musun. Ben de az uyumak istiyorum. Bir iki gün idare ediyorum ama üçüncü gün hasta gibi dolaşıyorum ortalıkta.

Benim vücudum alıştı. İlk zamanlar sıkıntı olur ama alışınca bir saat geç kalk hep bitkin oluyorsun hem daha çok uykusuz. Vitamin falan kullanmam ve bebek emziyorum bide:))) Alışınca çok rahat ve dinç hissedersin kendini bide az yemek yiyorum. En geç 6 en erken 4 gibi yemeğimi yiyorum başkada bişey yemem. Çok sağlıklı oluyorsun ve kilo almıyorsun. Doğum öncesi 52 kilodan 70 kiloya yükseldim ve doğum sonrası 4 ay içinde 55 kiloya düştüm. Erken kalkmak metopolizmayı da hızlandırıyor. Şimdi 1 gibi yatarım 6 da kalkarım. bide bizim oğlan gecede en az 5 kere kalkıyor:KK45:

Slm kizlar.
Dun bir kiz arkadasim bana geldi gunduz.
Buraya evlenerek geldi
Dil ogrendi ama cok deyil
Cocuklari var iki..

Neyse
Boyle konusuyorduk
Bana dedi "
Esim artik beni begenmiyormus
Yuzume soyledi
copculere benziyormusumm.
Ama kendime bi parca giyecek ve ya makeup malzemesi alsam lafini yapiyor dedi..."

Eh simdi para yok,aksama kadar evin isi iki cocuk derken arkadasim hakli.ki cok anne ruhlu bir kadin.Kocasina annesi gibi davranir bir suru yemekler hergun,corabina kadar utuler,(kendi anlatiyor)herseyini onune koyar
Evdeki herseyi kendi ustleniyormus

Uzuldum adina.

Yani benim bundan cikardigim
Boyle kadinlar malasef hicc deger gormuyor.
Ama para harcayan,evine doru durust bakmayan,tek sus giyim dusunenler kiymetli oluyor.
Neden boyle.. Salakmi bu adamlar
Cok nankorler
Saygisizlar
daha dün eşimin erkek arkadaşının facebook ta ki bir yazısını okudum,şöyle yazıyordu;

*Evi temizleyip yorulduktan sonra, yüzünüze bakılmayacak haldeyseniz, yaptığınız temizliğin bizim içinbir anlamı yoktur, takdir beklemeyin.Temiz bir evden önce güzel en azından bakımlı görünen bir kadınlabir evi paylaşmak daha anlamlıdır...

*Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her türlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi bozar... Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır. Temizlik bir temizlikçi tarafindan da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz...yapılmamalı da.:KK51:

Evimi temizlerim yrmegimi yaparim ütümüde yaparim sonrada bir güzel süslenip eşimi beklerim bu kadar basit

daha dün eşimin erkek arkadaşının facebook ta ki bir yazısını okudum,şöyle yazıyordu;

*Evi temizleyip yorulduktan sonra, yüzünüze bakılmayacak haldeyseniz, yaptığınız temizliğin bizim içinbir anlamı yoktur, takdir beklemeyin.Temiz bir evden önce güzel en azından bakımlı görünen bir kadınlabir evi paylaşmak daha anlamlıdır...

*Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her türlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi bozar... Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır. Temizlik bir temizlikçi tarafindan da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz...yapılmamalı da.:KK51:
Bunu kim söylemisse çok dogru demiş:-):-)

Eşim benim için çok şey yapar. Bir kere hiç özel günü atlamaz, hatta hediye ve çiçek almak için özel gün beklemez, en kötü halimde bile ne kadar güzel olduğumu söyler, sevgisini gösterdiği gibi cümlelerede döker. Adımız sevgilimdir, aşkımdır, hayatımdır, ömrümdür...bu şekilde hitap ederiz birbirimize...Kazandığı rızkının hesabı bendedir ve hiç hesap sormaz, ailesi çok iyi insanlar ama yinede öncelik hep bendedir...banyo temizliği, çamaşır makinaya atma ve asma hep ona aittir. Her zaman gezmeye götürür...Ben sinirli olduğumda hep susar...çok temizdir ve çok güler yüzzlüdür hep güldürür beni...Yeterli sanırım bu adam için ömrümü vermeye.....

Benim esimde bunlari, hatta daha fazlasini yapar, ve ben senin yaptiginin yarisini bile yapmiyorum :KK70:

Benim esimde bunlari, hatta daha fazlasini yapar, ve ben senin yaptiginin yarisini bile yapmiyorum :KK70:

İyide eğer bu anlatılanın yarısını bile yapmıyorsan temiz bir kadın değilsin. Burda her insanın yapması gereken şeyler var fazla bişey yok yani. Bu anlatılanların içinden yemek ve temizliği çıkar o zaaten görevimiz e geriye ne kalıyor..Kendine saygı duyan ve kendini seven her kadının kendine yaptığı güzellikler ve temizlikler kalıyor. Siz kendinizi sevmedikten sonra eşiniz daha fazlasını yapmış ne çare:KK70::KK70::KK70::KK70:

Deveye diken , insana ...... yaranır . :KK45::KK45: istisnaları saymazsak hayat böyle geçiyor; ne kadar anlayışlı olursan kocan o kadar tepene çıkıyor, kayınvalidesine en az giden ve davet eden gelin değerli oluyor, anne babasına bile en çok değer veren evlat hep fedakarlık yapmak zorunda annesiyle en az ilgilenen kıymetli oluyor, iş yerinde işini yapar kimseye karışmazsın tepene çıkarlar dişini gösterince yöneticin bir adım geriye çekilir :mad: hayat zor ...

Klese bi laf vardir
:erkek kendi icin sacini supurge yapan kadina degil rofle yaptirana bakar "diye
Buna katiliyorum.hangi erkek karisi icin bakimsiz ,guzel degil ama camlari cok guzel siler yerleri cifler elleri bu yuzden bakimsizdir derki:))
Kendilerene bakmayipta karisi dogum yapinca yada kilo alinca somuren erkeklerden nefret ediyorum
Benimkide nezaman diyete baslasam se digim ne varsa caydirmak icin alir eve

Deveye diken , insana ...... yaranır . :KK45::KK45: istisnaları saymazsak hayat böyle geçiyor; ne kadar anlayışlı olursan kocan o kadar tepene çıkıyor, kayınvalidesine en az giden ve davet eden gelin değerli oluyor, anne babasına bile en çok değer veren evlat hep fedakarlık yapmak zorunda annesiyle en az ilgilenen kıymetli oluyor, iş yerinde işini yapar kimseye karışmazsın tepene çıkarlar dişini gösterince yöneticin bir adım geriye çekilir :mad: hayat zor ...
Aynenn
3 tanidigim var kocasi isten gelir yemek yapar,haftalik utuyu yapar,cocuguna atesliyken bile kocasina baktirtip uyur ,anne babasinin evine bayramdan bayrama gider ve daha fazlasi.gordukce yuh diyorum ama adamlarin giki cikmiyo,kvalide tarafi o gelxek diye muma donuyor 1 bardak suyunu bile kvalidesinden istiyor.anlamiyorum nasil bukadar umursamaz oluyolar ve mutlu oluyolar

Kadın dediğin erkegi mutlu etmek için programlanmıştır. Doğumundan itibaren iyi bir ben iyi bir es olmak için eğitilir. Düzen böyledir çünkü. Süslenirse eşi için süslenmesi gereklidir. Evin Yemeğini temizliğini ,ütüsünü ,çamaşırını halletmeli hem kendine bakmalı; hem de cocuğuna ve esine en iyi sekilde bakmalıdır. Onlardaki en ufak bir bakımsızlık kadının sucudur. Çünkü kadın insan degil köledir.
Bakış acısına bakın... Oyle yorumlar gordum ki sanki onları yapınca ancak deger görürsün gibi bir bakış acısı beyan edilmiş.
Saka gibi...
Kendinize deger verin ki deger de gorebilesiniz.
Ben onun için neden çabalayayım? O benim için ne yapıyor ki deyin... Cevap bu soruda Saklı.

valla deneyımlerıme dayanarak bır erkegın gozunde degerlı olmak ıstıyorsanız bır es olarak, herseyden once kendı dogrularınız, maddı ve manevı anlamda gucunuz olsun,yerı geldımı ona dur demeyı bılın ve o da bılsınkı o sızın sahıbınız degıl sadece sız ızın verdıgınız surece sızın yol arkadasınız..

gerektıgınde fedakar olun ve azla yetınmeyı bılın,dunya halı her zaman her ıstedıgınız olmaz sartlar ve zaman bazen bazı seylere engel olabılıyor.

ev ıslerınle elınızden geldıgınce temız ve duzenlı olun, karnını doyuracak kadar yemek yapabılın, yerı geldıgınde bır sevgılıden zıyade bır dost, bır arkadas olun ama asla annelık yapmayın! kadınlar sevkatlıdır ama bu sevkat duygusunu abartmayın yanı ozgur bırakın herseyıne mudahale etmeyın!

ee tabıkıde ıyı bır yatak arkadası da olmanız gerek yoksa ya sızden ya evden uzaklasırlar.

ıyı bır es olmakla kalmayıp, aılesıne, cevresıne karsıda saygıda kusur etmezsenız ama yerı geldıgınde de haklı ısenız kendınızı savunmayı becerebılırsenız her erkek sıze saygı duyar.

bırde ısın su kısmı var herkesın sevgısını ıfade edısı, ılıskı anlayısı,beklentılerı farklıdır. sız karsınızdakını ıyı tanıyorsanız eger ona gore bır yol cızersenız her zaman sevılırsınız ve deger gorursunuz..!!

Ben taktiklere inanmıyorum ilişkilerde. O 2 kadın profiline de hiç mi hiç uymuyorum. Ne saçımı süpürge edip kocama yaranmaya çalışıyorum ne de hiçbir sorumluluğunu yerine getirmeyen bir süs bebeğiyim. Beraber para kazanıp, beraber harcıyoruz. Temizliği birlikte yaparız. Evlendim evleneli bir kez olsun eşim için ütü yapmadım, o kendi yapar. Yemek yaparım ama çeşit çeşit değil gücümün yettiğince. Bazı günler canım istemez yapmam, bir şeyler atıştırırız ya da dışarıdan yeriz. Birlikte çok güzel vakit geçiririz, ortak zevklerimiz birbirine çok benzer. Zaten bu ortak zevklerimiz sayesinde tanıştık. :)) O istediği zaman arkadaşlarıyla dışarı çıkar bensiz, ben de onsuz istediğim zaman dışarı çıkarım.

Yani neden illa ki bir taraf diğer tarafı sömürmek zorunda ki? Sevgi saygı dolu, herkesin sorumluluğunu bildiği evlilikler de mümkün. Ne benim gönlüm tüm yükü eşimin omzuna vermeye razı olur, ne de o ben iş yaparken keyif çatmak ister. Sevgi, saygı, muhabbet zamanla güçlenebilecek şeyler. Bunun için de emek vermek şart. Bir rahatsızlığınız varsa taktik geliştirmek yerine eşinizle iletişim kurmak, sıkıntınızı anlatmak en doğrusu. :)

erkek milletine yaranılmazzzz..istinalar hariç..Heleki çocuğuna düşkün.aza kanaat eden.ailesini çeken..hiççç yaranamazsın...

Back
X