• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaniz icin degerli olmak istiyorsaniz

Aynenn
3 tanidigim var kocasi isten gelir yemek yapar,haftalik utuyu yapar,cocuguna atesliyken bile kocasina baktirtip uyur ,anne babasinin evine bayramdan bayrama gider ve daha fazlasi.gordukce yuh diyorum ama adamlarin giki cikmiyo,kvalide tarafi o gelxek diye muma donuyor 1 bardak suyunu bile kvalidesinden istiyor.anlamiyorum nasil bukadar umursamaz oluyolar ve mutlu oluyolar
Biz olamayız arkadaşım baksana sorguluyoruz :-) Allah herkese kıymet veren eş nasip etsin.

Bende kisin cok usuyorum kat kat giyiniyorum o yuzden esimde bana.babaanneme.benziyosun demisti havalar isindi bende rahatladim biraz ince dekolte sexi şeyler giyince lafini geri aldi :)

erkekler saygısız değil yani saygısız olanlar var da buradaki sorun o değil, sorun kadınlarımız kendilerini hamarat, muhteşem ev kadını gibi göstermeye bayılıyorlar. Allah aşkına başka hangi dilde "kocam için çocuklarım için saçımı süpürge ettim" diye bir deyiş vardır?
ben her sabah kalkarım, ilk işim saçımı tarayıp dişlerimi fırçalamak olur. tek başıma yaşıyorum, çayım demlenirken bilgisayarımı açarım, yazmaya başlarım, çayımı içer kahvaltımı yaparım KK'yı açarım, çayla birlikte 2 sigaram vardır. sigaralarımı içerim. sonra hafif bir makyaj ve üzerimi değiştiririm. sonra evdeki bulaşıktır, toparlanacak şeyler varsa toparlarım, süpürge vs. gerekiyorsa, sonra gerekiyorsa ojeler çıkar, yeniden sürülür, zaten spor saatim gelmiştir, evdeki iş bitmese bile spora giderim, eğer erkek arkadaşım gelecekse zaten sofra kurmak ve salata vs gibi şeyler ve akşam bulaşığı ona aittir, elimi sürmem, tek başıma olacaksam basit bir yemek yaparım. akşam kahve içerim sevgilim evdeyse kahveler bendendir ama ikinciyi isteyen kendisi yapar. ütü yapma konusunda bir faciayım, kesinlikle beceremem, çalıştığım dönemde ütü yapmak için haftalık biri geliyordu, şimdi kendim yalapşap hallediyorum.
eski sözlümün sürekli gömlek, kravat takılması gereken bir işi vardı, elimi sürmezdim, kendisi ütülerdi, bilmiyorum çünkü. yemek bana aitti, ev işlerini bende kaldığı zamanlarda ortaklaşa hallederdik. banyo temizliği onundu, mutfak temizliği benim. cam ve kapılar silinsin diye eve yardımcı birini alırdım ama giysi dolaplarını sözlüm yerleştirirdi. benim evimin kuralları basittir, işler ortaklaşa yapılmak zorundadır. çünkü benim akşam cilt ve saç maskelerim ve ayak bakımı gibi işlerim var, kendime vakit ayırmak zorundayım, aksi durumda mutsuz oluyorum ve şiddeti şefkatinden meşhur bir insan olarak kendim mutsuz olduğumda etrafımda tek bir mutlu canlı barındırmam.
terk edildiğim de oldu, kapımda ağlayıp beni terk etme diyen de.
süs bebeği değilim ( kelimeyi kötü niyetle kullandığınızı düşünmüyorum bu arada) ama kimse için saçımı süpürge de etmem.
öyle kocişime zeytinyağlı fasülyeler pişireyim kadınlarından değilim, canım yemek yapmak istemezse tavada patates soğanla pişirilmiş tavukla idare eder, ben öyle yapıyorum çünkü. haa beğenmeyen mutfağın ocağın tencerenin yerini biliyor, daha iyisini yapabilir.
bugüne kadar kendimi bir erkek için asla paralamadım, paralamayı da düşünmüyorum, bana kazandıracağı bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü. ben bir bireyim kendimi başka biri için helak etmek bana gereksiz bir arabesk olarak geliyor. karşımdakinden de benzer bir tavır görmek istemem. ben kendime yeterim ve kendine yetecek bir insan isterim hayatımda, öyle kimsenin meyvesini soyup ağzına besleyemem, ruhumda yok.

valla helal olsun

Ben bugün bir yazi okumustum. Kafamdan geçenlerin müthiş bir derlemesi. Candan Ünal'dan alıntıdır:

"Mükemmel kadın denildiginde akliniza ne gelir? Toplumun ve yaşamın
üstüne yapıştırdığı tüm sıfatları eksiksiz yerine getiren kadın!

İyi bir eş, anne, dişi, seksi, ev hanımı, iş kadını, dost, evlat, sevgili ve daha birçok şey olan mükemmel kadın, neden mutsuz olur? Çünkü bu kadınlar başkaları için yaşarlar!

Bir ilişkide kadın, eşinin hayatını gereğinden fazla kolaylaştırdığında, iyi bir iş yapmış olmaz. Her sorunu çözebilen, sorumlulukları üstünde taşıyan, düzeni koruyan ve bunun için insanüstü çaba gösteren kadın, karşısındaki erkeğin genetiğini bozar.

İnsan doğası almaya, tüketmeye eğilimlidir ve rahata çabuk alışır. Mükemmel kadın, her konuda başarılı olduğundan, karşısındakine yapacak bir şey bırakmaz. Armut piş, ağzıma düş! İlişkiler, paylaşım olmadan büyümez. Kadın ve erkeğin gelişimi, yaşamın getirdiği sorumluluklar, dersler ve çaba ile doğru orantılıdır.

Çocuğunun okul ödevlerini kendisi yapan bir anne, evladının öğrenmesini ve yeteneklerini geliştirmesini engellediğinin farkında değildir. Aynı durum ilişkilerde de geçerlidir. Eşinin işlerini üstlenen, yapması gerekenleri onun yerine yapan, beceremediklerini bir şekilde halleden mükemmel kadın, mutsuz olmaya mahkumdur.

İşin garip tarafı, bu yapıdaki kadınların ilişkileri genellikle hayal kırıklığı ile biter. En çok aldatılan, terk edilen kadınlar, kusursuz kadınlardır. Neden aldatıldıklarını anlayamazlar. Üstelik eşlerinin seçtikleri kadınlar, kendilerinden çok daha vasıfsız olanlardır. “Benim neyim eksikti?” Bu cümlenin cevabı havada kalacaktır, hatta şok etkisi bile yaratabilir ama eksik olan kusurdur.

İlişkiler paylaşım üzerine kuruludur. Mükemmel kadın, eşinin yapacaklarını üstüne aldığında, zaferlerini de elinden almış olur. Çaba göstermek, uğraşmak için ortada sebep bırakmaz. Heyecanı, hevesi kalmayan bir eş, doğal olarak gidip, kendini göstereceği, yaratacağı başka ortamlar arar.

Çevrenizdeki insanları bir düşünün. İçlerinde, mükemmel olduğuna inandığınız ama hala neden evlenemediğini ya da mutsuz bir ilişkisi olduğunu anlayamadığınız kişiler yok mu? Dışarıdan bakıp, dört dörtlük kadın dediklerinizle birlikte yaşadığınızı hayal edin. Hazır bir hayat. İlk başlarda çok keyifli gelse de, zaman içinde son derece sıkıcı, tek düze ve boş bir yaşam şeklini alır. İnsani egonuz zarar görür.

Mükemmellik, kendinden vazgeçmek demektir. Sürekli başkaları için yaşamak, onların ihtiyaçlarını gidermek, onların sevdiklerini seçmek ve hazırlamak, hep başkalarını düşünmek, mükemmel kadını kişiliksiz kılar. Kendi hayatından vazgeçmek, saçının her telini süpürge etmek, gereksiz özveri ve fedakarlık göstermek, karşı taraftan alkış ve takdir almaz. Düzenli olarak bunlar yapıldığı için, görevmiş gibi algılanır ve kıymet bilinmez.

Kusursuz ve mükemmel olmak, sadece zarar verir. Eşini, çocuğunu, kendini hatta dostlarını bile zor bir psikolojik sürece sokar. İlişkiler paylaştıkça değer kazanır ve keyif verir. Mükemmel kadın mutlu olamaz. Başkalarının hayatını düzenlerken, kendine ait bir yaşamı unutur.

İnsan dediğin kusurlu olur. Hataları, yanlışları ile var olur. Mükemmellik, insana ait değildir. Kusursuz veya mükemmel kadın olmayın. Bu sizi ancak, ruhsal köle ve yaşam hizmetçisi yapar."

öylede öteki türlü yapmıyorsa adam ne yapacaksın?bin kere iyilkle söylersn anlamaz espriyle söylersn anlamaz cilveyle söylersn anlamz kızarsn anlamaz.ee ev b.k içinde kalıcak bu sefer tshirtler bir yerde pantolon bir yerde bir şeyler içmiş yemiş çöpler orda burda? nasıl bir çözüm bulmalı sizce?

Tamam da hizmeti kim yapacak o zaman...? Kadın kocasına en güzel yemekleri de yapacak, evi temiz olacak, eşine giydirdiği misler gibi kokacak, evladına da layıkıyla bakacak, başkalarının yanında eşini baş tacı yapacak, her fırsatta eşinin ne kadar yakışıklı kendisininde ne kadar şanslı olduğunu dile getircek ve çok sexsin hayatım lafını sık sık söyleyecek...Tabi bunları yaparkende kendi evde külkedisi gibi dolaşmayacak, makyajını yapacak, pijamayı atacak üstünden, giyecek minicik etekler, sürecek kırmızı rujlar, sıkacak mis gibi kokular...bedelsel temiz olacak eve huzur dolacak ve finali yatakta son bulacak...Şimdi zamanmı var dediğinizi duyar gibiyim ama ben buluyorum hemde hergün....Biraz çaba mutlu bir evlilik...görün bakalım eşinizin gözü kayacakmı başka yerler...hep baştacı hep aşk...denemesi bedava:KK45:

çocuk var mı? çalışıyor musun? yoksa bulursun vakit ne varki herkes bilir bunları yapmayı zaten

valla bnm etrafmda çok var çoook güzel becerikli seksi her türlü on numar akadın aldatıldı hemde defalarca boşandı.bir değil bir kaç tane bunlar.iş adamda bitiyor kadın her türlü evine çocğuna eşine bağlı zaten

Adam sizin için ne yapıyor peki ? Sevgi görmek için ille de bu kadar yorulmak gerekli mi bilmiyorum.

Sizin gözünüz dışar kaymasın diye adam ne yapar? Sizi kaybetmekten bu kadar korkar mı o da ?

Adam gitmesin diye uğraşan neden hep kadınlar, bu adamlar bulunmaz Hint kumaşı mı?

ayneeenn!!!

Deveye diken , insana ...... yaranır . :KK45::KK45: istisnaları saymazsak hayat böyle geçiyor; ne kadar anlayışlı olursan kocan o kadar tepene çıkıyor, kayınvalidesine en az giden ve davet eden gelin değerli oluyor, anne babasına bile en çok değer veren evlat hep fedakarlık yapmak zorunda annesiyle en az ilgilenen kıymetli oluyor, iş yerinde işini yapar kimseye karışmazsın tepene çıkarlar dişini gösterince yöneticin bir adım geriye çekilir :mad: hayat zor ...

ne doğru bir söz o yahu! :D

arkadaşlar ben size bir şey diyim mi çok net iş adamda biter.siz ne yaparsanz yapın adamın içinde varsa iyi olur yoksa olmaz.bu kadar basit.ben eşime inanın her seyi deneim tatlı söz kötü söz işve cilve kızgınlık boşvermişlik aşırı ilgi seksilik bakımzsılk ne varsa ama nlatamam sonuç mu? 10 gündür ayrı gibiyiz.ne yaparsam yapıyım olmadı olmuyor.ben de bıktım artık.aklıma başka bir şey gelmiyor.her zaman bakmlı güler yüzlü olamazsınki insansın sende .varsa önerisi olan dinlerim.ama bildiğim yegane şey iş adamda bitiyor

Ben taktiklere inanmıyorum ilişkilerde. O 2 kadın profiline de hiç mi hiç uymuyorum. Ne saçımı süpürge edip kocama yaranmaya çalışıyorum ne de hiçbir sorumluluğunu yerine getirmeyen bir süs bebeğiyim. Beraber para kazanıp, beraber harcıyoruz. Temizliği birlikte yaparız. Evlendim evleneli bir kez olsun eşim için ütü yapmadım, o kendi yapar. Yemek yaparım ama çeşit çeşit değil gücümün yettiğince. Bazı günler canım istemez yapmam, bir şeyler atıştırırız ya da dışarıdan yeriz. Birlikte çok güzel vakit geçiririz, ortak zevklerimiz birbirine çok benzer. Zaten bu ortak zevklerimiz sayesinde tanıştık. :)) O istediği zaman arkadaşlarıyla dışarı çıkar bensiz, ben de onsuz istediğim zaman dışarı çıkarım.

Yani neden illa ki bir taraf diğer tarafı sömürmek zorunda ki? Sevgi saygı dolu, herkesin sorumluluğunu bildiği evlilikler de mümkün. Ne benim gönlüm tüm yükü eşimin omzuna vermeye razı olur, ne de o ben iş yaparken keyif çatmak ister. Sevgi, saygı, muhabbet zamanla güçlenebilecek şeyler. Bunun için de emek vermek şart. Bir rahatsızlığınız varsa taktik geliştirmek yerine eşinizle iletişim kurmak, sıkıntınızı anlatmak en doğrusu. :)

sizin bir şey yapmanıza gerek yok ki aten.maşallah.şöyle düşünn size yardım etmeseydi kıskanç sinirli bir adam olsaydı ve kör kütük aşık olup evlenseydinz ne olacaktı?

Herşey hala ayni mi ?

="kaymerikaa, post: 40234856, member: 666270"]hem nankor hem salak. hmde iylikten anlamayan mahluk hepsi.[/QUOTE]
Hersey

İçinde yoksa dediği doğru

="cay, post: 40446717, member: 200975"]arkadaşlar ben size bir şey diyim mi çok net iş adamda biter.siz ne yaparsanz yapın adamın içinde varsa iyi olur yoksa olmaz.bu kadar basit.ben eşime inanın her seyi deneim tatlı söz kötü söz işve cilve kızgınlık boşvermişlik aşırı ilgi seksilik bakımzsılk ne varsa ama nlatamam sonuç mu? 10 gündür ayrı gibiyiz.ne yaparsam yapıyım olmadı olmuyor.ben de bıktım artık.aklıma başka bir şey gelmiyor.her zaman bakmlı güler yüzlü olamazsınki insansın sende .varsa önerisi olan dinlerim.ama bildiğim yegane şey iş adamda bitiyor[/QUOTE]
İcinde

[Qimple2015, post: 40245926, member: 540441"]valla deneyımlerıme dayanarak bır erkegın gozunde degerlı olmak ıstıyorsanız bır es olarak, herseyden once kendı dogrularınız, maddı ve manevı anlamda gucunuz olsun,yerı geldımı ona dur demeyı bılın ve o da bılsınkı o sızın sahıbınız degıl sadece sız ızın verdıgınız surece sızın yol arkadasınız..

gerektıgınde fedakar olun ve azla yetınmeyı bılın,dunya halı her zaman her ıstedıgınız olmaz sartlar ve zaman bazen bazı seylere engel olabılıyor.

ev ıslerınle elınızden geldıgınce temız ve duzenlı olun, karnını doyuracak kadar yemek yapabılın, yerı geldıgınde bır sevgılıden zıyade bır dost, bır arkadas olun ama asla annelık yapmayın! kadınlar sevkatlıdır ama bu sevkat duygusunu abartmayın yanı ozgur bırakın herseyıne mudahale etmeyın!

ee tabıkıde ıyı bır yatak arkadası da olmanız gerek yoksa ya sızden ya evden uzaklasırlar.

ıyı bır es olmakla kalmayıp, aılesıne, cevresıne karsıda saygıda kusur etmezsenız ama yerı geldıgınde de haklı ısenız kendınızı savunmayı becerebılırsenız her erkek sıze saygı duyar.

bırde ısın su kısmı var herkesın sevgısını ıfade edısı, ılıskı anlayısı,beklentılerı farklıdır. sız karsınızdakını ıyı tanıyorsanız eger ona gore bır yol cızersenız her zaman sevılırsınız ve deger gorursunuz..!![/QUOTE]

Erkeğin ailesine jarsibsaygili ol.onlara karsi yüzün Gülsün ve eşine burbokadar sevecen iluyir
Erkegin

çocuk var mı? çalışıyor musun? yoksa bulursun vakit ne varki herkes bilir bunları yapmayı zaten

8 aylık bebeğim var, işyerimi yeni devrettim şuan çalışmıyorum...ben kimse yapamaz demiyorum ki, arkadaşın konusuna kendi yaşantımdan sadece örnek verdim..sende yapıyorsan ne mutlu kızma yani:KK45:

arkadaşlar ben size bir şey diyim mi çok net iş adamda biter.siz ne yaparsanz yapın adamın içinde varsa iyi olur yoksa olmaz.bu kadar basit.ben eşime inanın her seyi deneim tatlı söz kötü söz işve cilve kızgınlık boşvermişlik aşırı ilgi seksilik bakımzsılk ne varsa ama nlatamam sonuç mu? 10 gündür ayrı gibiyiz.ne yaparsam yapıyım olmadı olmuyor.ben de bıktım artık.aklıma başka bir şey gelmiyor.her zaman bakmlı güler yüzlü olamazsınki insansın sende .varsa önerisi olan dinlerim.ama bildiğim yegane şey iş adamda bitiyor

Dediğin gibi iş adamda bitiyor...Yapacak bişey kalmamış sizde...

Arkadaslar bende 5 yıllık evliyim bir oğlum var diğerine yolda ilk 4 sene hem eşime hemde ailesine köpek gibi hizmet ettim ama her defasında karşımda memnuniyetsiz hep daha fazlasını bekliyen üstelik yaptıklarım i hiçe sayan insanlar buldum son bir senedir evde doğru dürüst yemek pisirmiyorum eşim rica etmedikçe ütü yapmıyorum bütün enerjimi sadece oğluma harcıyoru m karşılığında kocaman Öpücükler alıyorum. Bazı erkeklerin anlayacağı dili konuşmak gerekiyo .

8 aylık bebeğim var, işyerimi yeni devrettim şuan çalışmıyorum...ben kimse yapamaz demiyorum ki, arkadaşın konusuna kendi yaşantımdan sadece örnek verdim..sende yapıyorsan ne mutlu kızma yani:KK45:

yok yahu kızmadım niye kızayım öyle anlaşldıysam özür dilerim :) sadece vakit lazım olduğnu anlatmak istedm.eve geldn 7de çockla mı evle mi yemekle mi kendinle mi uğraşcaksn manasınd4a ;)

Back
X