Kocanız size nasıl davranır

İlgi gosterir mi sevdiğini belli eder mi sinirlimi.... Mesela benimki çabuk sinirlenir kızar ve ilgili değil yani bana çocuktan sonra benle çok ilgilenmez oldu .

Arada bir problem var mı? Ya da hep böyle miydi? Hep böyleyse keşke çocuk olmasaymis

Arada bir problem var mı? Ya da hep böyle miydi? Hep böyleyse keşke çocuk olmasaymis
Yok canım niye keşke çocuk olmasaymis evlatlarım herşeyden önemli. Eşim yapı olarak ilgisini çok göstermez ama çocuktan önce biraz daha iyidi ilgi olarak mesela diyelimki tartstik küser öyle huyu var bir hafta konusmazzz ben küsmem

yani bizlerin eşlerinin bize nasıl davrandığının size bir katkısı yok.siz sorununuz neyse ona göre konu açın biz de fikirlerimizi belirtelim.

Öfke kontrolü yok ağzı bozuk herşeyim batar sacma sapan seyler yuzunden tartisma cikar memnuniyetsiz 2 bebegim var 3 yıllık evliyim

Sık tartışmayız tartışsak bile asla bağıra çağıra olmaz 2-3 saatten fazla küs kalmayız. Sözlü şakalarımızda 3.5 yaşındaki kuzucuğum gerçek tartışma görmediğinden tartışıyoruz zannedip hemen uyarır. Şakalaştığımızı söyleyip birbirimize sarılırız. Her zaman moral düzeltir asla moral bozucu değildir. Neye canım sıkılsa iyi hissetmek için sadece eşimi yanımda isterim. 11 yıllık evliyiz. Facenin ilk kurulduğu sene faceden tanıştık. Allaha büyük konuşmuşum ama devamı hep mutluluk oldu çok şükür. Hiç pişmanlık hissetmedim. Diğer yarımı internette buldum 11 yıldır da iyi ki bulmuşum diyorum. Allah herkese siz de dahil geçim düzen versin. Geçimsizlik özellikle çocuklar için ileriye dönük çok büyük yaralar açıyor çünkü.

İlgilenir, ev islerini de yapar, cay kahve vs isleri de onda. Yemegi de birlikte yapariz ama ben asla mutfak toplamayi sevmiyorum. O topluyor bulasik vs hallediyor hemen.. Kv kp derdim de yok. Tek kotu ozelligi ozel gunler icin organizasyon ince dusunce yetenegi sifir. Eline yuzune bulastiriyor. İskolik bazen aksilesiyor isiyle ilgili sorun olursa beni darliyor anlatiyor akil istiyor.. ara ara giciklik yapip didistigimiz oluyor ama genelde neseli, mutluyuz.. su an evliligimi ozetlemisim resmen 😂

Back
X