Kocanız sizi aldatıyor mu..!?

haribo09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
29
0
86
40
Aydın
slm bayanlar artık bende aldatılanlar grubuna katıldım sanırım.. eşim beni aldatıyor ama sadece net uzerinden herseferinde yakalıyorum ve affediyorum cunku 5 yasında dünya güzelim var..kafam cok karısık sadece sanal oldugu ıcın affedıyorum belkıde.. 3 msnnını bide gizli hattını yakaladım hepsini ele gecirdim ve artık ben cok sogudum ama bosanmak ıstemıyorumda cunku hala sevıyorum galıba bana akıl verın nolur sizce onsuz yeni bir yasammı demeliyim :S yoksa bu işkenceyi cekmelimiyim... biz cok severek evlendık kactık..cok mucadele verdık 6 yıllık evlıyım 1 aya kadar dayagını dahı yememıstım bu 1 ay ıcınde ne olduysa oldu bana yardım edın aklım cok karısık lütfen:çok üzgünüm:

Ah canım ya kıyamam. Allah akıl fikir versin hepsine:oklava:
Ama böyle sineye çek çek nereye kadarÇok üzgünüm çoook
Ona, seni kaybetme duygusunu hissettirmen, gerekirse yaşatman lazım ki, aklı başına gelsin.
Yoksa inan bu 1 ayda yaşadıkların ne ilk ne de son olur.
Yalnız şunu unutma hiç kimse kimseye mecbur değildir. Annesine zarar veren bir insan ne kadar sağlıklı bir baba olabilirki:1no2:

slm bayanlar artık bende aldatılanlar grubuna katıldım sanırım.. eşim beni aldatıyor ama sadece net uzerinden herseferinde yakalıyorum ve affediyorum cunku 5 yasında dünya güzelim var..kafam cok karısık sadece sanal oldugu ıcın affedıyorum belkıde.. 3 msnnını bide gizli hattını yakaladım hepsini ele gecirdim ve artık ben cok sogudum ama bosanmak ıstemıyorumda cunku hala sevıyorum galıba bana akıl verın nolur sizce onsuz yeni bir yasammı demeliyim :S yoksa bu işkenceyi cekmelimiyim... biz cok severek evlendık kactık..cok mucadele verdık 6 yıllık evlıyım 1 aya kadar dayagını dahı yememıstım bu 1 ay ıcınde ne olduysa oldu bana yardım edın aklım cok karısık lütfen:çok üzgünüm:

sanal ama karşısındaki kadınlar hayal değil gerçek. bugün msn da yazışır,yarın tel numarası alır bir diğer gün de buluşur. bunun sonu yok.
bu aldatma ve devamlı yakalanıyor. burnunu sürttürün ve kolay kolay affetmeyin.

Şu an işkence olarak adlandırdıklarınız kısa bir süre sonra kabusa dönecektir :1no2: ona mahkummuş gibi davranmamanı ve onsuzda ayakta olacağını hissettirmelisin bence....

canım bence aldatmak aldatmaktır sanal dahi olsa ayrıca şimdi nette yapan sonrada gerçeğini yapar diye düşünüyorum hem çek çek nereye kadar tamam evladın için ama ne kadar dayanıcaksın ayrıca şiddet de görmüşsün sanırım zor bir durum konuş eşinle çok ciddi en azından seni kaybetme korkusunu bir hissettir belki vazgeçer yapmazmirmirmirmir

canım yaaa... çok üzüldüm
ama taviz verme kendinden sanalda olsa aldatma aldatmadır ve gerçeği için bir balangıçtır.
ayrıca sanalla kaldığını sanmıyorum araştırın derim ben:kızgın:

ya kusura bakmayın ama ben aldatıldığı halde ayrılmayan kadınların ayrılmama sebebi olarak çocuklarını göstermesini anlamıyorum.
neticede evlilik kurumu temelden sarsılmıştır. aldatılma sözkonusu.eşinizin ailesine saygısı sevgisi olsa zaten böyle bir çirkinlik yapmazdı.siz çocuğunuzu bahane edip ayrılmadığınız içinde bu çirkinliğe maruz kalmaya devam edersiniz...
geçmiş olsun..

evı terk ettım 1 kere aramadı dahı sizde haklısınız off kafam cok karısık onsuz yapamam gıbı gelıyor benımkı sadece alıskanlık sanırım cunku sogudugumu hıssedıyorum :S

kişiler ve duygular gerçek.. ortam sanal olabilir. ama buluşup görüşedebilirler...

size karşı da artık değiştiğine göre o sizi gözden çıkarmış.. siz kaçıncıya yakaladıoğınızdan bahsediyorsunuz. affetsenizde sizi garanti görüyor. ama onun gözü dışarıda seven adam bunu yapmaz. bence yolunuzu çizin sizde...

evı terk ettım 1 kere aramadı dahı sizde haklısınız off kafam cok karısık onsuz yapamam gıbı gelıyor benımkı sadece alıskanlık sanırım cunku sogudugumu hıssedıyorum :S

valahi şöyle düşünün burda aynı sizin konunuz gibi bi konuyu okuduğunuzda sizin yorumunuz ne olurdu? herşey ortada...

1 ay içinde 3 kere yakalamışsınız ve hala çocuktan bahsediyorsunuz, çocuğunuz hakediyor mu böyle bir babayı ya da eşiniz dünya güzelim dediğiniz çocuğunuzu hakediyor mu bu tavırlarıyla. sizinki alışkanlık bence, seven kadın kırılır, incinir ama siz sadece sanal diyorsunuz.

canım sadece Allah yardım etsin diyebileceğim.severken ayrılmak hele ki çocuk varken.ama sanırım eşin seni sevmiyor artık.bu iş sadece sanalda değilmiş gibi geldi bana.soğusanda bunu belli etme ve onu tekrar kazanmaya çalış.belki seçtiği yolundan döner

ya kusura bakmayın ama ben aldatıldığı halde ayrılmayan kadınların ayrılmama sebebi olarak çocuklarını göstermesini anlamıyorum.
neticede evlilik kurumu temelden sarsılmıştır. aldatılma sözkonusu.eşinizin ailesine saygısı sevgisi olsa zaten böyle bir çirkinlik yapmazdı.siz çocuğunuzu bahane edip ayrılmadığınız içinde bu çirkinliğe maruz kalmaya devam edersiniz...
geçmiş olsun..

bu arkadaşımın sozlerıne katılıyorum bence aldatıyorsa bunu sıneye cekme derım cocuk bıle olsa bırak ne halı varsa gorsun net te bıle olsa cok çırkın bısey buu kötükedihüsokötükedihüso

evi terkediyorsunuz ve sizi hiç aramıyor. ilginç.
bu adamın sizi sevdiğinden eminmisiniz....

peki evi terkettiniz bu olayların üstüne, eve kendiliğinizden mi geri geldiniz kocanız sizi aramadan sormadan :uhm:

ya canım neden kendine bu kadar güvenmiyorsun nedemek onsuz nasıl yapıcam sen evi terkediyorsun ve adam seni aramıyor bile yapma be güzelim bu adam seni sevse böylemi yapar pekalada kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin kusura bakma canım ama bende aldatılıp çocuğunu bahane edenlere biraz kızıyorum sen mutlu değilsen ne anlamı var evliliğinin ayrıca ailen nasıl arkanda değilmi?

aynen sunu yazdı...Bak ben artık sadece evım ve işim diyorum kızımıda fazlaüzmeyelim.bu yasta ona agır gelır kendı zevklerım için onu babasız buyutmek ıstemıyorum.. herseyı silelim ben geliyorum sizi almaya :S işte bunlar uzerıne dondum ama yine aynı soguk...

arkadaşlara ben de katılıyorum,1 değil 2değil..sürekli bişeylerini 'yakalıyorsunuz'.bu demektir ki o da sizin bildiğinizden haberdar.buna rağmen devam etmesi,hem sevgisinin hem de saygısının kalmadığının resmidir zaten.ki evi terkettiğiniz halde aramamış,bu da sizin kendi kendinize gittiğiniz gibi döndüğünüz anlamına gelir.Sanırım siz kendinizi kandırmak istiyorsunuz aldatma sayılmaz diye..Ama bu evliliğin tüm derdini,tüm yükünü sadece siz taşıyorsunuz.Eşiniz de sadece evi otel şeklinde kullanmakta gibime geldi.Aileniz size sırt çevirmediyse,daha fazla böyle seviyesizliklere karşılık o adamın hizmetçisi olmayın derim ben

bana göre ne şekilde olusa olsun aldatma aldatmadır ihanettir kabullanilecek bişi diildir
ama seviyorum boşanmak istemiyorum diyosunuz
kızınız var
bi şans daha vermek istiyo gibi bi hava sezdim sizde
madem öyle şans verin
ama tavrınızı koyun onun afdilemesini sağlayın ve buna pişman ettirin derim

Back
X