Kocanız sizi aldatıyor mu..!?

tebrik ediyorum chess seni ve sana katılan diğer arkadaşları da :46::46::46::46:
:60::60::60::60::60::60::60:
bu kadınlar neden hem cinslerine karşı bu kadar saldırgan hala onu düşünüyorum
benim derdim kendimi rahatlatmak, fitnelik fesatlık, ben aldatıldım herkes aldatılsın değil tabii kii :60::60::60::60::60::60:
ama yine de böyle düşünüyorsanız hepinizden çok özür diliyorum :50:

birde yüzde 99.9 luk oran vermiş sanki anket yaptı ölçtü biçti gibi sıradan cümleleri inanın hiç beklemezdim, evet ben anket yapmadım :60::60::60::60::60::60::60::60:
o oranı demek istediğimi vurgulamak için yazmıştım, yani öyle söylenir ya arada %100 %99.9 şöyledir böyledir diye, yoksa istatistikçi falan olduğumdan değil, güldürdünüz beni akşam akşam neyse.

hadi bakalım ben fitneliğim fesatlığımla konudan ayrılıyorum :60::60: erkeklerde gözlemlediklerimi kadın birliğine inanarak sizlerle paylaşmamam gerekiyormuş demekki, maşallah erkekler sizler kadar kendilerini savunmuyor :80:

Son düzenleme:
Bir kadın eşi/sevgilisi tarafından ihanete uğramışsa, ne fark eder ki başka kadınların da aldatılıp aldatılmadığı?

O adama güvenecemeyeceksin, eskisi gibi dokunamayacaksın, sevildiğini hissedemeyeceksin..
Tüm bunların üstüne o ilişki asla yürümez.

Erkeklerin çoğu aldatıyor olabilir. Bir kısmı da gönlünden geçiriyor, ama fırsat yaratamıyordur belki..
Ama neyi değiştirir ki bu?..:50:

yani muhakkak istisna vardır arada çıkar, ama %100 dediğim genellemeyi etkileyemeyecek kadar az sayıda :1::1::1::1:

şık alımlı seksi bir kadın bir erkeğin önünden geçsin hadi bakalım, ağzı bi karış açık bakakalmıyor mu :9::9: kadın durdu diyelim döndü ona yaklaştı eli ayağına dolanmıyor mu, hebele hübele demeye başlamıyo mu :60::60::60::60::60::60:

offffffffff gözümün önüne getirdim deeeee sinirim kalktı bakkkk:47::47::47:
hebele hübele de derler,kadın biraz cesaret verici baksaaa,titreye titreye yanaşmaya bile kalkışırlar..:47::47::47:
Allah korusun,Allah şaşırtmasınnnnnn...
ay tammm böyle olacağı esnada,ölüversinler en iyisi:19:

Beni kaybetmeye göze alacaksa , benden daha iyisini bulacaksa buyursun yapsın.. suratına tükürürüm.:47:

yani muhakkak istisna vardır arada çıkar, ama %100 dediğim genellemeyi etkileyemeyecek kadar az sayıda :1::1::1::1:

şık alımlı seksi bir kadın bir erkeğin önünden geçsin hadi bakalım, ağzı bi karış açık bakakalmıyor mu :9::9: kadın durdu diyelim döndü ona yaklaştı eli ayağına dolanmıyor mu, hebele hübele demeye başlamıyo mu :60::60::60::60::60::60:

Şık alımlı,seksi bir kadına bende bakarım ,hemde elimdeki işi bırakır bakarım
:9:

Şık alımlı,seksi bir kadına bende bakarım ,hemde elimdeki işi bırakır bakarım
:9:

Zati,yine yapılan araştırmalara göre kadınlar,kadınlar için süsleniyolarmış.

Erkekler bunu kendi üstüne alınıyomuş :27:

Erkeklerin en iyisi bile aldatmaya meyillidir ama ya korkusundan ya üşengeçliğinden yapmıyodur kanımca :51:

Acaba gercekten her erkek aldatır mı?
Bunu neye dayanarak ıddıa edıyorlar?
Gercekten bılmek ısterdım.
Yanı bu ıfadenın gerceklık payı varsa, sırf bu nedenden oturu dahı esımı yargılamalı mıyım?
Ona guven duymamalı mıyım?
'gunun bırınde benı aldatma ıhtımalın var-mıs' dıyerek, dunyayı ona dar mı etmelıyım?
Bu tur forumları okudukca ıcımdekı seytan uyanıyor.
Elefera, sına esını dıyor.

eşlerimize %100 güvensek de bu genellemeler yüzünden sanki hep tetikte yaşamalıymışız gibi hissediyorum ben de. eşimin bi suçu olmadan acaba birileri ondan hoşlanıp da mesaj atıyor mudur diye maillerini falan kontrol ediyorum bazen. özellikle ilerde hamile kalırsam heralde paranoyak olucam bu genellemeler yüzünden:(

Back
X