- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
O bakışı öğrenmemiz lazımValla biz pek kavga eden bir cift degiliz. Sadece bir buyuk kavgamiz var. Onda da ben bisey yaptigimi sanmiyordum ama sonrasinda esim demisti ki ona bakarken boka bakar gibi bakiyormusum. Kendinden tiksinmis.bir kac gun boyle gecmistim
Bütün donlari adana yikatsınAdama hayatı zindan ederken hala onun donunu yıkıyorsunuz esas o hayat size zindan oluyor farkında değilsiniz. Affetmeyin ,aptallık etmeyin
bıcaklaCanlarım kocam bi konuda suçlu hatası büyük affettirmeye çalışıyor kendini affedicem ama bedelini ödetmem lazım ona hayatı zindan etmem lazımancak bu konuda pek iyi değilim dişli kadınlarımızdan taktik istiyorum ağır bedel ödetmek hayatı zindan etmek için neler yapıyorsunuz neler yapabilirim
6 aylık bebeğim var kendini affettirmek istiyor ama öyle hemen affetmek istemiyorum evlilik boyunca zindan etmiycem tabi ama bi bedel ödetmek istiyorum
Maddi bi ceza kes bi kere. Sana senin şahsına ve boşanma vs durumlarında hak iddia etmeyeceğini kabuk edik sözleşme imzalayarak ev veya araba alsın. Bide manevi ceza ver , eskisi kadar yüz verme . Yukarı biri yazmış boka vakar gibi bakmak etkiliymis, bunu dene .bıcakla
ayy yanlış alintilamisim , pardonMaddi bi ceza kes bi kere. Sana senin şahsına ve boşanma vs durumlarında hak iddia etmeyeceğini kabuk edik sözleşme imzalayarak ev veya araba alsın. Bide manevi ceza ver , eskisi kadar yüz verme . Yukarı biri yazmış boka vakar gibi bakmak etkiliymis, bunu dene .
Boşardım bundan büyük bedel mi var belli ki aldatmış bebekte var ve en hassas döneminizdesiniz güzel bir maddi manevi tazminat zina ne varsa açardım ohh misCanlarım kocam bi konuda suçlu hatası büyük affettirmeye çalışıyor kendini affedicem ama bedelini ödetmem lazım ona hayatı zindan etmem lazımancak bu konuda pek iyi değilim dişli kadınlarımızdan taktik istiyorum ağır bedel ödetmek hayatı zindan etmek için neler yapıyorsunuz neler yapabilirim
6 aylık bebeğim var kendini affettirmek istiyor ama öyle hemen affetmek istemiyorum evlilik boyunca zindan etmiycem tabi ama bi bedel ödetmek istiyorum
Yıkamaz uyanıkBütün donlari adana yikatsın
Canlarım kocam bi konuda suçlu hatası büyük affettirmeye çalışıyor kendini affedicem ama bedelini ödetmem lazım ona hayatı zindan etmem lazımancak bu konuda pek iyi değilim dişli kadınlarımızdan taktik istiyorum ağır bedel ödetmek hayatı zindan etmek için neler yapıyorsunuz neler yapabilirim
simariklik gibime geliyor konu sahibi elinde koz var nasil burnundan getiririm komplo vs ayni ucuz dizi filmleri gibi düzmecece intikam ...Ya affetmeyin ya hayatı zindan etmeyin. Çocuk musunuz yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?