Eşime bakan var mı bilmiyorum denk gelmedi pek.Ama bana bakan olursa gözlerine diker adama adam gözünü çekene kadar.Siz kendinizi biliyorsanız mühim değil bunlar gül geç takma kafana.Eğer eşime bakan olsaydı dik dik uzun süre ben de gözlerimi dikerdim üstüne.Çünkü tek başıma olayım ya da eşimle olayım bana öyle öküz gibi bakılması hoşuma gitmez.Herşeyden önce adap meselesi.
o zaman madem bakılıo yakışıklı adamlara bende benden daha guzel daha yakışıklı adamla evlenmem benden daha çirkini ile evlenırım ben onun peşinden gezıceğime o benim peşimden gezer ne merak edıcem ınsanın içinde olmasın yok şeytana uydum yok boşluktaydım hıkaye kızlar
Kızlarr ßidaha ki sefer bakanlara soralım mı Ellemek istermisin diye ßakalım Tepkileri ne Olacak ???(ay çok merak ettim )
güzelim önemli olan eşinin bakmaması.sen eğer bu düşüncelerle gidersen hem evliliğin yıpranır,hem allah korusun sağlığın bozulur.onun için kocana güveniyorsan sorun yok.hepimize bakıyorlar bir şekilde.sen kocala aranı hoş tut.gerisi önemli değil.
Al işte gelde dövme o kadını....Kötü Kazenvalla cok oluyo boyle seylr mıllet sapıtmıs ya.
size bı ornek arkadasımın esı gercekden cok yakısıklı ve karsı daıresınde oturan evlı bı byan var ve kapalı.
neden kapalı dıye bahsettıgımı anlatayım bayan kapalı olmasına ragmen sabahları cocuk ıse gıderken mahsus bı bahaneyle kapıyo şortla askılı tişörtlerle cıkıomus ınanılmaz manyakc bısey bence...
Dediğim gibi bu tatmin olmak isteyen kompleksli insanların yaapıtğı bişey canımcım yaa..!benim basima yasadigim yerde henüz böyle bir olay gelmedi,yani gözlerini dikipte sevgilime bakan birine rastlayipta yolamadim daha :)..hi diyeceksinizki sevgilin cirkindir o zaman,hayir aksine dikkat ceken bir yüzü vardir:) yasadigim cevrede öyle bir insana gözlerini dikipte bön bön bakan insana rastlamak biraz zordur (erkekler dahil),ki cin gibiyimdir öyle seyi hemen farkederim... fakat TR´de nedendir bilmem böyle vakalar sürekli basima gelir,erkek olsun bayan olsun...
Kızlarr ßidaha ki sefer bakanlara soralım mı Ellemek istermisin diye ßakalım Tepkileri ne Olacak ???(ay çok merak ettim )
büyük konuşmuyum ama benim eşim hayatta yapmaz öyle şeyler ona emınım zaten yaparsada sonunun ne olacağını bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?