Kocanıza veya Sevgilinize bakan kadınlar..

Eşime bakan var mı bilmiyorum denk gelmedi pek.Ama bana bakan olursa gözlerine diker adama adam gözünü çekene kadar.Siz kendinizi biliyorsanız mühim değil bunlar gül geç takma kafana.Eğer eşime bakan olsaydı dik dik uzun süre ben de gözlerimi dikerdim üstüne.Çünkü tek başıma olayım ya da eşimle olayım bana öyle öküz gibi bakılması hoşuma gitmez.Herşeyden önce adap meselesi.

Canım aynen benim eşimde çok çok yapar bunu :) Kafama takmıyorum kaç kişi benimle aynı olayları yaşıyor aynı hisleri paylaşıyor merak ettim canımcım. Kesinlikle adap meselesi yerimseniben

valla cok oluyo boyle seylr mıllet sapıtmıs ya.

size bı ornek arkadasımın esı gercekden cok yakısıklı ve karsı daıresınde oturan evlı bı byan var ve kapalı.
neden kapalı dıye bahsettıgımı anlatayım bayan kapalı olmasına ragmen sabahları cocuk ıse gıderken mahsus bı bahaneyle kapıyo şortla askılı tişörtlerle cıkıomus ınanılmaz manyakc bısey bence...

güzelim önemli olan eşinin bakmaması.sen eğer bu düşüncelerle gidersen hem evliliğin yıpranır,hem allah korusun sağlığın bozulur.onun için kocana güveniyorsan sorun yok.hepimize bakıyorlar bir şekilde.sen kocala aranı hoş tut.gerisi önemli değil.

benim basima yasadigim yerde henüz böyle bir olay gelmedi,yani gözlerini dikipte sevgilime bakan birine rastlayipta yolamadim daha :)..hi diyeceksinizki sevgilin cirkindir o zaman,hayir aksine dikkat ceken bir yüzü vardir:) yasadigim cevrede öyle bir insana gözlerini dikipte bön bön bakan insana rastlamak biraz zordur (erkekler dahil),ki cin gibiyimdir öyle seyi hemen farkederim... fakat TR´de nedendir bilmem böyle vakalar sürekli basima gelir,erkek olsun bayan olsun...

o zaman madem bakılıo yakışıklı adamlara bende benden daha guzel daha yakışıklı adamla evlenmem benden daha çirkini ile evlenırım ben onun peşinden gezıceğime o benim peşimden gezer ne merak edıcem ınsanın içinde olmasın yok şeytana uydum yok boşluktaydım hıkaye kızlar

büyük konuşmuyum ama benim eşim hayatta yapmaz öyle şeyler ona emınım zaten yaparsada sonunun ne olacağını bilir

heheh canim yaklasimin cok ilgincc... ama inanki bir erkegin kiskancligi bi kadinin kiskancligindan cok cok cok cok daha kötü (bana göre).
dünyada arsiz kadin ve erkek coook,yani esin güzelde cirkinde olsa ona bakacak olan biri mutlaka cikar..

benimkine biri baksin kotu olarak gozlerini oyarim he :) ehehehe

Kızlarr ßidaha ki sefer bakanlara soralım mı Ellemek istermisin diye ßakalım Tepkileri ne Olacak ???(ay çok merak ettim )

sheker cvbına bayıldım:) aynı şey benimde başıma geliyo aynı şekilde banada bakan çok oluyo oyüzden sevgilimin yanında pek bişi yapamıyorum sadece gözlerinin içine şimdi senin saçını başını yolarım der gibi bakıyorum :))

Evet canımcım kıskananlar çatlasın di mi? yerimseniben

Al işte gelde dövme o kadını....Kötü Kazen

Dediğim gibi bu tatmin olmak isteyen kompleksli insanların yaapıtğı bişey canımcım yaa..!

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yorumlarınızı severek okuyorum ama söyleme gereğini hissettiğim bir şey var neden bazı arkadaşlaımız yazarken niye kara çarşaflı veya kapalı böyle yapmış diye vurguluyorlar iman sadece görüntü ile olmaz lütfen vurulamıyalım diğerlerine haksızlık etmiyelim buda benim görüşüm herkes kendinden sorumludur..............

ben boyle inaniyorum.bence guzel kadinlarin eslerine bakiliyor.nedense guzelin aldigi hep kiymetli oluyor,Simdi bir adam dusunun adam guzel.ama cirkin bir kadinla.kadinlar yine bakar ama bir de siz de guzelseniz sanki de kadinlarin bulabilecegi en guzel en iyi erkek buymus gibi davraniliyor bence.Yani madem ki guzel olan kadin bunu aldi demek ki bu adam en iyisi!!!diye dusunuyorlar bence.o yuzden hic kafani takma canim sen kendi hayatina bak kiskanan da varsa catlasin:icecream:

Yelizcim saol canım ama kesinlikle haklısın.Ben abimle beraberken abimde söylüyo birlikteyken beni sevgilisi sanıyolar heralde içine düşecek gibi bakıyolar. bu durum onun hoşuna gidiyo tabii bekar olduğu için :) Ve o da aynı şeyi söylüyor bana. Yanında bi kız olduğu zaman daha çok bakıyomuş etraftaki kızlar. Nasıl iş bu anlamadım. Senin dediklerin kesinlikle çok doğru canım. Yanında bi bayan varsa bi de bayan biraz hoşsa yanındaki erkek daha çok kıymete biniyor bence. Karşı taraf kadını kıskanıp adamı kendine baktırmaya çalışıyor canımcım.Ben eşimle beraber gülüyorum dalga geçiyoruz onlarla ama yinede bazı hareketler sinir bozucu oluyor. Eşimde seninle aynı görüşte :):içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…