merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yorumlarınızı severek okuyorum ama söyleme gereğini hissettiğim bir şey var neden bazı arkadaşlaımız yazarken niye kara çarşaflı veya kapalı böyle yapmış diye vurguluyorlar iman sadece görüntü ile olmaz lütfen vurulamıyalım diğerlerine haksızlık etmiyelim buda benim görüşüm herkes kendinden sorumludur..............
Bakar bakar ne yapcan göz bu bakmak için sırnaşık şeydir
öle şeylere bence kafanı yorma eşine güvendiğin kadar kendınede güvenmelısın .yerimseniben ömür o kadar kısakı o baktı şu baktı dıye boşa zamanını beynını yeme derim ,mutlu kal.
derlerkierkekler evlenince pazardaki alıcı sayısı iki katına fırlarmışş bi andananiknanik
evet baharcım. bende kimseyi dış görünüşü, inançları ile asla yargılamam.kimse kimsenin içini bilemez çünkü. Burda bende eski değilim ama yinede aramıza hoşgeldin canım.:içelim:
kim ne ne oluyor soru neydi:bbo:kim bakıyor kime bakıyor heyyttttt:1ninca:klava: klava: klava:kaçmayın lennnn kim bakıyomuş yıkarım burayııı klava:fazla ileri gittim galiba bakarlarsa böyle olur işte
sırnaşık şey Hey allahım çok güldüm yahu :))Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen
ehhehe benimde başıma gelmişti böyle bir olay...Bardaydık ve sürekli eşime bakan bi ucube vardı ben bakınca kafasını çeviriyodu falan filan..Ama eşim in baktığı falan yok o yöne doğru ne mi yaptım? kız tuvalete gidince bende arkasından gittim ve boğazından tutup bana bak bidaha eşime bakarsan ömrün boyunca dünyayı simsiyah görürsün demiştim kız korkudan altına işedi(bide bu çirkin şişko hatunlardaki kendilerine olan özgüven nedeir ben anlamıorum allahım kendilerini bişe sanıılar)
ehhehe benimde başıma gelmişti böyle bir olay...Bardaydık ve sürekli eşime bakan bi ucube vardı ben bakınca kafasını çeviriyodu falan filan..Ama eşim in baktığı falan yok o yöne doğru ne mi yaptım? kız tuvalete gidince bende arkasından gittim ve boğazından tutup bana bak bidaha eşime bakarsan ömrün boyunca dünyayı simsiyah görürsün demiştim kız korkudan altına işedi(bide bu çirkin şişko hatunlardaki kendilerine olan özgüven nedeir ben anlamıorum allahım kendilerini bişe sanıılar)
hayatım artık evli erkeklere asılmak modaymış bekarlar arasında,öyle söylüyorlar,tabi bu herkes için geçerli değildir.iyi terbiye almış olan ,manevi değerlerine,ailesine bağlıolanlartabiki böyle şeyler yapmazz ama malesef hepimiz yaşıyoruz bunu.öyle tipleri başkasının eşine bile bakıyo olsa parçalamak istiyorummm.ama sen takma kafana eşinin karşılık vermemesi önemli olmalı senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?