Kocanıza veya Sevgilinize bakan kadınlar..

Bakar bakar ne yapcan göz bu bakmak için sırnaşık şeydir
öle şeylere bence kafanı yorma eşine güvendiğin kadar kendınede güvenmelısın .yerimseniben ömür o kadar kısakı o baktı şu baktı dıye boşa zamanını beynını yeme derim ,mutlu kal.

evet baharcım. bende kimseyi dış görünüşü, inançları ile asla yargılamam.kimse kimsenin içini bilemez çünkü. Burda bende eski değilim ama yinede aramıza hoşgeldin canım.:içelim:

KAfamı yorduğumu kim söyledi :) Ben ben,mle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlardan fikir ve düşüncelerini alıyorum canım benim. Allaha şükür kendime de her zaman güvenim yerindedir.

Baksınlar.. Kimseye bakma diyememki.
Takmam öyle şeyleri , bakmak istedikden sonra baksın..
Onun seçimi..

geçende bi kafedede kız geldi oturuyo zaten topu topu 4 masa var.kafedeki erkeklere bi bakıyoki daha yerine oturmamış,bunlar niye dönüp bakmıyo gibisinden :)) normalde bayanlar geldiğinde arkası dönük şekilde oturur bu özellikle geldi karşı tarafımıza kuruldu.bunun da amacı bakmak değil ısrarla kendine baktırmak,dikkat çekici giyinmiş ve makyajını yapmış.neyse benimki bakmadıda..

benimki de yakışıklı falan değildir buyüzden bakacaklarını sanmam ama çok uzun boylu göze batıyor :)

kim ne ne oluyor soru neydi:bbo:kim bakıyor kime bakıyor heyyttttt:1ninca:klava:klava:klava:kaçmayın lennnn kim bakıyomuş yıkarım burayıııklava:fazla ileri gittim galiba bakarlarsa böyle olur işte:Roflol::Roflol:

bence hiç kafaya takılacak bir durum yok ortada...ben bakanları takip etmiyorum ama bazen tesadüfen görüyorum...hiç umursamıyorum,çünkü umursamam demek,sevgilimin kafasına bunu sokmamla aynı manaya gelir.sevgilim,kendine bakanları farkedebilir,ama benim de bunu farkettiğimi ve rahatsız olduğumu anlarsa,her erkekte olduğu gibi onun da egosu okşanır ve kendini bu anlamda fazlasıyla önemseyebilir...ne gerek var??ben öyle durumlarda daha bir havalı yürüyorum yanında,dikkati hemen bana yöneliyor...çok şükür zaten elim yüzüm düzgün,güzelim yani...ben keyfime bakıyorum,aklı da karışırsa karışsın,o kaybederyerimseniben

Bu haftasonu sevgilim ankaraya geldi karanfilde gezerken "ya şuna bak kızlar bile sana bakıyor , benim gibi yakışıklıyı tınladıkları yok" diyor gülüyüm mü ağlıyım mı şaşırdım:Roflol::Roflol:

ehhehe benimde başıma gelmişti böyle bir olay...Bardaydık ve sürekli eşime bakan bi ucube vardı ben bakınca kafasını çeviriyodu falan filan..Ama eşim in baktığı falan yok o yöne doğru ne mi yaptım? kız tuvalete gidince bende arkasından gittim ve boğazından tutup bana bak bidaha eşime bakarsan ömrün boyunca dünyayı simsiyah görürsün demiştim kız korkudan altına işedi(bide bu çirkin şişko hatunlardaki kendilerine olan özgüven nedeir ben anlamıorum allahım kendilerini bişe sanıılar)

kız bravo yaa ne güzel yapmışın eline sağlık bigün ben de yapıcam aynısını valla bende o potansiyel fazlasıyla val yolarım o salakları ben ama bizimki engelliyo beni

benimde başıma geldi eşimle sahilde yürüyorduk kızın biri sevgilisi var yanında sevgilisinin elini tutmuş felan adamın yanında eşime öyle bi baktıki hani dilim varmıyor söylemeye eşim gördünmü kızı dedi utanmaz sevgilisinin yanında felan ıyyy iğrenç yaw hiçbişey yapmam kocama güveniyorum bakan kızlarda baksın kendi iğrençliğinde boğulsun ben asla asaletimi bozmam

hayatım artık evli erkeklere asılmak modaymış bekarlar arasında,öyle söylüyorlar,tabi bu herkes için geçerli değildir.iyi terbiye almış olan ,manevi değerlerine,ailesine bağlıolanlartabiki böyle şeyler yapmazz ama malesef hepimiz yaşıyoruz bunu.öyle tipleri başkasının eşine bile bakıyo olsa parçalamak istiyorummm.ama sen takma kafana eşinin karşılık vermemesi önemli olmalı senin için.

evli erkekler daha cazipmi geliyo acaba böylelerine yada heyecan maceramı arıyorlar anlamadım gitti bi arkadaşımın kocasınında başında böyle bi bela var adam kızı azarlıyor kız sülük gibi yapışmış illa benle olacaksın diyor saftirik adamlar napsın ayartıyorlar böyleleri paralarını yiyorlar yuvalarını yıkıyorlar para bitincede şutluyorlar valla allah kimsenin kocasını şaşırtmasın korkuyorum vallaben böyle tiplerden

oooh ellerine sağlık.Yalnız canımcım o özgüven falan değil onlarınki kompleks..:dance:

evet yahu moda yaptı bunu bazı hatunlar.Yalnız evlilere değilki yanında bayan olan erkeklere bi ilgi artışı var.

Kızlar size başka bi olay daha anlatayım..eşimle daha nişanlıyız (geçen sene yani) görümcem onun eşi ben ve eşim beraber canlı müzik olan bi restauranta gittik.rezervasyonlu masamıza geçerken tam arka masadaki iki kız birinin sevgilisi yanında, hemen beni şöööööyle baştan aşağı bi süzüp fıslıdaştılar. Eşim biraz sonra geldi onunla benim berabe olduğumu anlayınca tek olan kız dikti gözlerini eşimin üstüne. Öyle de bir pozisyon olduki kahretsin eşim onlara dönük oturmak zorunda kaldı.Ama benimde karşımda kocaman cam yani ayna gibi görünüyolar. Allahım birde bööööyle ezik büzük bişey :))) Eşim kızın beni kesinlike kıskandığını onun için baktığını söyledi. (e garibim kıskanır tabi yaaa) Allahım Allahım görmelisiniz...kalkıp bizim masaya doğru eşime ve bana baka baka göbek atmalar dans etmeler....ne komiklikler :))) Bizde bütün gece makara yaptık gülüştük eşimle :) Walla çok ucube bişey olduğu için bişey yapmadım.Eğlendirdi bizi o gece gözünün içine baka baka kahkahalar attık. Bi güzel danslar ettik.tabii benim göğsüm daha da bi kabardı çıkarkende acayip havalı bi şekilde yürüdüm kocamın elinden tutup da.Yüzümde de aşağılıyıcı bakış görmeliydiniz kızlar yani :)))

kaç kişiyi susturacansın ki hiç uğrama derim ancak kendi moralinizi bozarsınız kendini bilen insan zaten yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…