• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanizi ilk gordugunuzde neler hissettiniz?

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.107
1.304
133
Evleneceginiu ya da birnseyler olacagini dusundunuz mu ? Yoksa ilk gorusler tanisma cok farkli midir.tanismayla mi sekillendi her sey.tanisma dedigim iste konusma

Ben ilk gördüğümde eşimi çok beğenmemiştim aracı kişiye olmaz ben kabul etmicem demiştim ama, eşim çok ısrarcı davrandı bırakmadı peşimi baya dil döktü gönlümü kazandı.. şimdi 3 yıllık evliyiz. Ve ona diyorum iyiki hiç bırakmamışsın o zaman beni, iyiki eşim sensin diyorum şükrediyorum..

Arkadaş vasıtası ile tanıştık
Ben onu görmedim hiç o benim resmimi görmüş ilk
Beni aradı biraz konuştuk ve sanki yıllardır tanıyormuş gibi geldi
Normalde bi anda senli benli konuşmadan hoşlanmam ama telefonda bana sen dermisin dedim
İlk buluşmada yüzüne bakamadım :)
Ona dair ilk düşüncem sanki daha önceden tanıyorsun hissi yakınlık ve samimiyet:)
Üçüncü yıla yaklaştık şükür

Ilk gordugumde carpilmistik.ilk goruste ask var ya ona inanmazdim ama kendim yasadim ilk goruste tutuldum ellerim ayakalrim titredi o kadar terlemistimki soguk havada heyecanan.oda ilk goruste bu kzla evlenecegim demis kendi kendine

Ilk gördüğümde onu korelilere benzetmistim ve o zamanki psikolojiyle nerden bilebilirdim ki onun evlenecegim kişi olacağını diye geçirmiştim içimden..
Patrondu ve is başvurumu kabul etti çalıştım emek verdim sigorta yapmayınca işten ayrılıp başka işe girdim gel zaman git zaman duygusal anlamda konuşmaya başladık ( is yerinde çalışıyorken açılmıştı bana banana ben kabul etmemiştim yaşça büyük diye sonra konu kapandı gibi olmuştu) aileler düğün dernek derken evlendik 3 yıl oldu.. büyük kızım ona çok benziyor hep japon diyorlar :-)
Onu ilk gördüğümde kalbim hayatım başka temizdi simdiyse onunla aynı ev içinde artık duzelemeyecegimizden iyice emin oluyorum hergün...
Çünkü sevgimi beni çok yıpratti istesem de kırgınlıgimi bir kenara koyamiyorum ve gelip gönlümü alma zahmetinde hiç bulunmadı çok büyük kavgalara rağmen kendini agirdan satarak haklı olduğunu savunur hep bende beklentilerimi söylerim hep çocukça şeyler söylediğimi iddia etsede ben affedip barışan olurum...
Şimdi aynı çatı altında 3 sene daha geçer mi geçerse nasıl geçer bilmiyorum...
Onu kaybetmek düşüncesi bile içimi acıtıyor ama kendini çok değersiz hissetmek de çok acı..
Herşey de bi Hayır vardır diyerek daha fazla uzatmayayayim..

Ortak arkadaşımıza eşimin benimle tanışma talebiyle gelmesiyle başladı. Görüşmeden önce bir süre telefon trafiği yaşadık ve o esnada uzun süredir tanıdığım biriyle konuşuyormuşum gibi hissetmiştim. İlk buluştuğumuz gün hiç yabancılık çekmemiştik, sanki zaten hep sevgiliymişiz gibi. O gün hissetmiştim bir şeyler ama tam anlamlandıramamıştım. Eşimse o gün benimle evlenmeye karar vermiş demesine göre.

Back
X