Ben sanırım sinirle boğazını sıkardım parfüm kokusu varmı?
konu sahibi konuyla pek alakalı değil:26:
bende çok kötü şeyler düşünürdümtabi eşim bir düğüne,kuaföre v.s. gitmemişse:26:
diiil mi evet yaani
adam iştan geldi
ceket kravat gömlek falan yani
sim bi yerden bulaşsada içeri girmeyi nasıl başarıcak
Kocana sordun mu canim?
Kocamın koynunda sim görsem sorgulamazdım sanırım mutlaka biryerlerden bulaşmıştır diye düşünürdüm..Az çok eşlerimizin huylarını biliyoruz kızlar neler yapabileceklerinide..Peki senin iç sesin ne diyor önemli olan bu
merabalar hanımlar...
başlıktan anlıycanız gibi,
siz kocanızın koynunda ışıl ışıl sim görseniz ne düşünürdünüz
ben hiç iyi şeyler düşünemiyorum da(((((
Bugünlerde herşey simli, kalemden tutun da post it e kadar :) Önce derinlemesine sorgular sonra da ümüğünü sıkardım :)
Kocamın koynunda sim görsem sorgulamazdım sanırım mutlaka biryerlerden bulaşmıştır diye düşünürdüm..Az çok eşlerimizin huylarını biliyoruz kızlar neler yapabileceklerinide..Peki senin iç sesin ne diyor önemli olan bu
Elmayra hg :)) aramızda görmek güzel seni..
yani aslında güvenirim kocama ama yinede kendi kendime sormadan yapamıyorum
ben sim yada simli bişii kullanmam
nerden geldi die düşünmeden edemiorum:18:
Geçen gün eşimin montunda siyah uzun bir sac buldum. O sacı burun deliklerinden iceri sokmaya niyetlenmiştim ki kafama daan dedi :) Sacımı iki gün önce boyadım :) Siyah teli bulduğumda saclarım karameldi
aklıma bir olay geldi, önceden yetişemez, dairede makyaj yapardım. birgün gene makyaj yapmışım oturduğum yerde. nasıl olduysa masayada sim gökülmüş. farlarım simliydi. farkında değilim ama. benden yaşça büyük, yeni evli bir abi elini bir attı masaya "bu sim nerden geldi" dedi. aa bilmem felan derken sonradan aklıma makyaj yaptığım geldi. tabi diyemedim . belki önceden eşi üstünde sim yakaladı, tartıştılar. ondan fark etti.
belki eşinin başınada böyle birşey gelmiştir. eşine sormuşsun bilmem demiş. ama şüpeli bir durumu varsa, sen daha iyi bilirsin. sonuçta elini sime deydirmiş ve boynunu kaşımış olabilir.
yazmayı unutmuşum simli bir badim vardı çamaşır mak. sağolsun bütün kıyafetleri simli yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?