kocanızın koynunda sim görseniz ne düşünürdünüz:?

diiil mi evet yaani
adam iştan geldi
ceket kravat gömlek falan yani
sim bi yerden bulaşsada içeri girmeyi nasıl başarıcak

Bazı duş jelleride simli..Yeni bir ürün aldınız mı son günlerde ?

Karışık bir durummuş.

Kocamın koynunda sim görsem sorgulamazdım sanırım mutlaka biryerlerden bulaşmıştır diye düşünürdüm..Az çok eşlerimizin huylarını biliyoruz kızlar neler yapabileceklerinide..Peki senin iç sesin ne diyor önemli olan bu

ben de yuzunde gordum boynunda biraz da hemen sinirlendim ama tabi belli etmedim, sonra baktim gozlerimde zaten hep parlak far kullanirim icinde simli ama belli belirsiz ve bir yere surunce oyle sim izi kaliyormus bunu da sonra akliam geldi denedim ogrendim.
gecende de benim ustumde mavi mavi parlayan simler vardi nasil yani ya nerden gelmis bu dedim, dusundum dusundum sonra farkettim o gun elimde hediye paketinin uzerinde simli bolum varmis farketmemisim bile, ordan bulasmis..

bu ornekleri nedne verdim cunku hersey olmus olabilir bir yerlerden bulasmis olabilir bir sekilde
ama onemli olan snein bunu ona sorman ve icine atmaan cevabini hemen bulman canim

benim iç sesim ayyynen şunu diyo
yık yapmaz kesinlikle
ama
benim kocam iş yerinde ki bayan arkadaşlarıyla çok samimi nasıl desem çok yakınlar buda beni sinir ediyo haliyle
daha önce bundan rahatsız olduğumu çok söyldim ona ama adamın huyu böyle

merabalar hanımlar...
başlıktan anlıycanız gibi,
siz kocanızın koynunda ışıl ışıl sim görseniz ne düşünürdünüz
ben hiç iyi şeyler düşünemiyorum da(((((

Bugünlerde herşey simli, kalemden tutun da post it e kadar :) Önce derinlemesine sorgular sonra da ümüğünü sıkardım :)

yani aslında güvenirim kocama ama yinede kendi kendime sormadan yapamıyorum
ben sim yada simli bişii kullanmam
nerden geldi die düşünmeden edemiorum:18:

yani aslında güvenirim kocama ama yinede kendi kendime sormadan yapamıyorum
ben sim yada simli bişii kullanmam
nerden geldi die düşünmeden edemiorum:18:

Geçen gün eşimin montunda siyah uzun bir sac buldum. O sacı burun deliklerinden iceri sokmaya niyetlenmiştim ki kafama daan dedi :) Sacımı iki gün önce boyadım :) Siyah teli bulduğumda saclarım karameldi

aklıma bir olay geldi, önceden yetişemez, dairede makyaj yapardım. birgün gene makyaj yapmışım oturduğum yerde. nasıl olduysa masayada sim gökülmüş. farlarım simliydi. farkında değilim ama. benden yaşça büyük, yeni evli bir abi elini bir attı masaya "bu sim nerden geldi" dedi. aa bilmem felan derken sonradan aklıma makyaj yaptığım geldi. tabi diyemedim. belki önceden eşi üstünde sim yakaladı, tartıştılar. ondan fark etti.

belki eşinin başınada böyle birşey gelmiştir. eşine sormuşsun bilmem demiş. ama şüpeli bir durumu varsa, sen daha iyi bilirsin. sonuçta elini sime deydirmiş ve boynunu kaşımış olabilir.

Geçen gün eşimin montunda siyah uzun bir sac buldum. O sacı burun deliklerinden iceri sokmaya niyetlenmiştim ki kafama daan dedi :) Sacımı iki gün önce boyadım :) Siyah teli bulduğumda saclarım karameldi

:) msjını okurken baya bir güldüm cidden eşin kaleden dönmüş yani Sime gelince artık her şeyin içine sim olabılıyor . evdekı mobılyada objede yatak ortusunde tülde her seyde . Ben yerınde olsaydım gordugum an sorar benı ıkna edene kadar inat ederdım . sen cok makyaj yapan biriysen makyaj malzemelerının hemen hemen hepsınde azda olsa sim var bu adam evde hiç mi kıyafetını cıkartıp dolanmıyor belki evde bir yere elı dokunmustur sonrada boynuna bulstırmıstır . sim bu ıkı gun oncede olsa bı hafta oncede olsa banyo yapmadan iyice liflenmeden çıkmıyor belkı de cocukların varmıs onlarn kıyafetlerınden bulastı cocukları severken adam ne bılım bir sürü şey var hemen güvensizlik yapma güvensızlıgın sonu kotu oluyor .

valla insanoğlu nihayetinde ama bencede biyerden bulaşmıştır...
ben olsam biraz sıkı takibe başladım sanırım çaktırmadan...

yorumuma ekleme yapayım, ben eşimin üstünde görsem direk sorardım. ikna edemesse artık ne olacağını o daha iyi bilir

konu sahibi arkadaşım belki senin kıyafetlerinden ona bulaşmıştır.bir kez başıma geldi,tecrübeyle sabit.valla tişörtlerini simden arındırana kadar anam ağladı.

yazmayı unutmuşum simli bir badim vardı çamaşır mak. sağolsun bütün kıyafetleri simli yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…