Kocas Arkadam aldatyor...

caycan

İbrahim Deniz'im
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
933
6
96
41
Ankara
benim çok kanka olmasada yakın bir arkadaşım var.kendisi bilgisayardan falan pek anlamayan bi kadınn.zaten anlasa başına gelenleride bilirdi.eşimin facebookunda gezinirken kocasının sevgilisine yaptığı yorumları gördüm :1shok: sonra profiline girdim neler neler.inanamadım.eşime sordum biliyorum dedi.neden söylemedin dedim,gidip kadına söylersin diye dedi.ben söylemem gerektiğini söyledim kızdı,karışma dedi.adam sitede ben dahil herkesin çok ii efendi bildiği bi adam ama öyle değilmiş.adam kadının parasıyla ev araba aldı,şimdide kendince keyif yapıyo.kadıncağız duysa yıkılır ya.ayıp yani insan gizli yapar bari.ne yapacam bilmiyom,kadını görünce nasıl susacam,söylesem nasıl söyleyecem.off rezil adam.bide kızlerı var küçük.kadın 2. için tedavi görüyo.adam istemiyo diyordu.demek bunun için istemiyomuş.çok kızgınım ya :kızgın: erkek milleti işte.ayrıca yazılanlardan anladığıma göre kız eski sevgilisi ve yeniden beraberler.ve kız biliyo sanırsam adamın evli olduğunu. aşk desem olmaz ya,bu kadınla niye evli ozaman.kendimi onun yerine koyuyom,aldatıldığınamı yansın,kullanıldığınamı yansın,yoksa eminimki biçok kişinin bilip aptal yerine konulduğunamı yansın.artık adama selam bile vermek istemiyom :oklava: off ne kötü ya..

ben olsam yeni bi mail adresi alir bir dost imzasıyla kocasının facebookta yedigi haltları içeren linkleri yollarım arkadaşıma :kahve:
hayatta susamam bu durumda
adam o kadar rahat ki
facebook gibi dingonun ahırı bi ortamda dahi ilişkisini afise etmekten cekinmemiş
bence esinin duymasından zerre korkusu yok
kadına yazık...
o cigeri 5 para etmez heriften 2. cocugu mu doguracak
hiç birşey için olmasa bile 2. cocugu engellemek icin işe koyulurdum doğrusu...
karaktersiz herif....

Kendini belli etmeden bi şekilde arkadaşının haberi olmalı..
Ya hazmedemiyorum ben böyle iğrenç erkekleri...kötükedihüso
Adam sermiş ulu orta segilisiyle facede..
Arkadaşın da bebek için tedavi görüyor....
O Pişkine gününü göstermek gerek bence....

yazıklar olsun böyle adamlara!!!çok üzüldüm.ben olsam bende nasıl diyeceğimi şaşırırdım...:1no2:

ev ve arabada almıs hmm..
bazı kadınlar eslerının hesaplarını takıp etmezler ya sınır olurum..
cunku aldıkları eh 5 10 lıralık bısı degıl kı..bunu bılse herseyı cozer aslında kadın..
ben olsam pat dıye soyleyemem kadına hayatta yapmam belkı kadın bılıyodur..
bana sana derse eh kadınların hıslerı kuvvetlıymıs hısseder anlarmıs eslerının tavırlarından cozerlermıs...
cevremızde her olaya mudahale edemeyız bunada hakkımız yokkı helekı konu bı aile ıcınde ıse uzak kalmak daha ıyıdır...

işte bi şekilde anlatmak lazım ama nasıl.içim içimi yiyo ya.herşeyden önce bunu ulu orta yapmasına kızıyom,ifrit oldum ya.gıcık adam..

bunu dolaylı şekilde söylemenin bi yolu olmalı!!yazık o adamdan bi çocuk daha dünyaya getirmesin kadıncagız.

ben olsam yeni bi mail adresi alir bir dost imzasıyla kocasının facebookta yedigi haltları içeren linkleri yollarım arkadaşıma :kahve:
hayatta susamam bu durumda
adam o kadar rahat ki
facebook gibi dingonun ahırı bi ortamda dahi ilişkisini afise etmekten cekinmemiş
bence esinin duymasından zerre korkusu yok
kadına yazık...
o cigeri 5 para etmez heriften 2. cocugu mu doguracak
hiç birşey için olmasa bile 2. cocugu engellemek icin işe koyulurdum doğrusu...
karaktersiz herif....

güzel fikir ama kadının msn i yok.anlamıyo bilgisayardan.başka bişey yapmak lazım..

ben olsam bir yolunu bulru kadını uyandırırdım..

gurbikin dediği mantıklı. sahte bi adresten facebook ta yediği bütün naneleri gönderin arkadaşınıza..

şerefsiz herif:oklava:

bence kadına söylemelisin bi şekilde..
yoksa o karaktersiz adam zavallı kadını kullanmaya devam eder
Allah'ım sen bizi kötü niyetli insanlardan koru:Saruboceq:

aslında zekice davranmak gerek...
evvela evi ve arabayı bi şekilde kendi üstüne alması lazım kadının
sonra da kıyameti koparması tabi...
yoksa bu adi herif o eve metresini sokacak o arabaya metresini atacak...

çok doğru ince bir kıstas. öfkeyle düşünülmeyecek ama çok önemli bir nokta..

kesinlikle.böyle şeylerde mantıklı olmak lazım.ya okadar karışık işlerki.kadında öyle fena bi kadında değil.aceba diyorum duysa terkedermi,yoksa çekermi yapılanları.bilmiyorumki ne yapacağını..

y a arkadaşım anlamıyosa evine çağır arkadaşını oturun beraberce bilgisayar başına ve ordaki tüm yazıları okusun o zaman anlar....

normal bi şekilde kahve içmeye çağır ve önce olanları anlat sonra ispatla....

Back
X