benim çok kanka olmasada yakın bir arkadaşım var.kendisi bilgisayardan falan pek anlamayan bi kadınn.zaten anlasa başına gelenleride bilirdi.eşimin facebookunda gezinirken kocasının sevgilisine yaptığı yorumları gördüm :1shok: sonra profiline girdim neler neler.inanamadım.eşime sordum biliyorum dedi.neden söylemedin dedim,gidip kadına söylersin diye dedi.ben söylemem gerektiğini söyledim kızdı,karışma dedi.adam sitede ben dahil herkesin çok ii efendi bildiği bi adam ama öyle değilmiş.adam kadının parasıyla ev araba aldı,şimdide kendince keyif yapıyo.kadıncağız duysa yıkılır ya.ayıp yani insan gizli yapar bari.ne yapacam bilmiyom,kadını görünce nasıl susacam,söylesem nasıl söyleyecem.off rezil adam.bide kızlerı var küçük.kadın 2. için tedavi görüyo.adam istemiyo diyordu.demek bunun için istemiyomuş.çok kızgınım ya
erkek milleti işte.ayrıca yazılanlardan anladığıma göre kız eski sevgilisi ve yeniden beraberler.ve kız biliyo sanırsam adamın evli olduğunu. aşk desem olmaz ya,bu kadınla niye evli ozaman.kendimi onun yerine koyuyom,aldatıldığınamı yansın,kullanıldığınamı yansın,yoksa eminimki biçok kişinin bilip aptal yerine konulduğunamı yansın.artık adama selam bile vermek istemiyom
klava: off ne kötü ya..