Kocas Arkadam aldatyor...

Bence hiç bulaşmayın bu işe
Eminimki karısı zaten hissediyordur birşeyler
Hangi kadın aldatılırda anlamaz.
Susuyorsa vardır kadının bir bildiği
Yarın zor durumda kalan siz olabilirsiniz.
Uzak durun derim ben

benim çok sevdigim bir arkadaşım olsa eşimin beni aldattıgını bilipte söylemezse çok kızarım çünkü eşim beni aptal yerine koyuyor ve arkaaşımda bunu bile bile buna göz yumuyor diye düşünürüm

benim çok kanka olmasada yakın bir arkadaşım var.kendisi bilgisayardan falan pek anlamayan bi kadınn.zaten anlasa başına gelenleride bilirdi.eşimin facebookunda gezinirken kocasının sevgilisine yaptığı yorumları gördüm :1shok: sonra profiline girdim neler neler.inanamadım.eşime sordum biliyorum dedi.neden söylemedin dedim,gidip kadına söylersin diye dedi.ben söylemem gerektiğini söyledim kızdı,karışma dedi.adam sitede ben dahil herkesin çok ii efendi bildiği bi adam ama öyle değilmiş.adam kadının parasıyla ev araba aldı,şimdide kendince keyif yapıyo.kadıncağız duysa yıkılır ya.ayıp yani insan gizli yapar bari.ne yapacam bilmiyom,kadını görünce nasıl susacam,söylesem nasıl söyleyecem.off rezil adam.bide kızlerı var küçük.kadın 2. için tedavi görüyo.adam istemiyo diyordu.demek bunun için istemiyomuş.çok kızgınım ya :kızgın: erkek milleti işte.ayrıca yazılanlardan anladığıma göre kız eski sevgilisi ve yeniden beraberler.ve kız biliyo sanırsam adamın evli olduğunu. aşk desem olmaz ya,bu kadınla niye evli ozaman.kendimi onun yerine koyuyom,aldatıldığınamı yansın,kullanıldığınamı yansın,yoksa eminimki biçok kişinin bilip aptal yerine konulduğunamı yansın.artık adama selam bile vermek istemiyom :oklava: off ne kötü ya..

ben susamazdım valla bir şekilde söylerdim. direkt kendisine ben söylemezdim ama bir yolunu bulup mesela kocasının facebookta yazdığı mesajları kopyalardım ona mail atardım onları ama ben olduğumu bilmemesi lazım. ha o da olmadı ben söylerdim dayanamazdım yahuuuuuu kaydirigubbakcemile

en mantıklısı arkadaşınızın bu durumu öğrenmesi ama sizin tarafınızdan...
zor bi durum...bu tür şeylerde araya girmek de kötüdür...hani aşler iyiyise sizde iyi olursunuz kötülerse sizde kötü...çoğu kişide bu mantık vardır...
ama gözgöre göre de susmak daha kötü olabilir....
bu durumu açıklayın ama konuşmanın yanında bilgisayarı açın ve gördüklerinizi onada okutun....
belki lafda kalır anlatıklarınız hani kimse eşine konduramaz bi anda duyunca inamak istemez doğal olarak...ama bu şekilde hem kendi gözleriyele görür inanır..hemde siz zor durumda kalmassınız...
ama gerçekden zor bi durum....böyle bişeyi birien açıklamak ...
heleki bu aileden biriyse veya arkadaşsa ....Allah yardımcınız olsun....

arkadaşımsa söylerim. kimse engelleyemez beni. bilerek ve bildiğim halde onun yüzüne bakıp rol yaparak asla, gece başımı rahat yastığa koyamazdım ki,,ben.
çağırırım eve açarım pc yi, facebooka girip,birer birer okuturum yazıları.
her zaman yanındayım senin derim. bunları bilerek ,senin yüzüne bakmak, benim kendimden nefret etmeme sebep olurdu. aynada yüzüme bakamazdım. midem bulanırdı arkadaşım derdim...
ben bir dost olarak ,üstüme düşeni yaptım. yapmam gerekeni..
aynen bunları derdim. ve o andan sonrada hep yanında olurdum...

ben susamazdım valla bir şekilde söylerdim. direkt kendisine ben söylemezdim ama bir yolunu bulup mesela kocasının facebookta yazdığı mesajları kopyalardım ona mail atardım onları ama ben olduğumu bilmemesi lazım. ha o da olmadı ben söylerdim dayanamazdım yahuuuuuu kaydirigubbakcemile

canım bilgisayardan anlamıyo.ne face i nede msn i var.bilse zaten aldatıldığınıda bilir.bende dayanamıyom ama nasıl yapacam onuda bilmiyom.. fisfisfis

arkadaşımsa söylerim. kimse engelleyemez beni. bilerek ve bildiğim halde onun yüzüne bakıp rol yaparak asla, gece başımı rahat yastığa koyamazdım ki,,ben.
çağırırım eve açarım pc yi, facebooka girip,birer birer okuturum yazıları.
her zaman yanındayım senin derim. bunları bilerek ,senin yüzüne bakmak, benim kendimden nefret etmeme sebep olurdu. aynada yüzüme bakamazdım. midem bulanırdı arkadaşım derdim...
ben bir dost olarak ,üstüme düşeni yaptım. yapmam gerekeni..
aynen bunları derdim. ve o andan sonrada hep yanında olurdum...

ben kendim söylersem bu sefer kötü şeyler olup benim eşimle aram açılırsa diyede korkuyom.o yüzden direk söylememek daha mantıklı geliyo..

ben kendim söylersem bu sefer kötü şeyler olup benim eşimle aram açılırsa diyede korkuyom.o yüzden direk söylememek daha mantıklı geliyo..

dost benim arkadaş benim. kimse kusura bakmasın. arkadaşım boynuzlanırken buna göz yumamam. eşin bir erkek arkadaşını karısı aldatsa yüzüne bakarmı acaba.. söylemeden durabilir mi..

canım bilgisayardan anlamıyo.ne face i nede msn i var.bilse zaten aldatıldığınıda bilir.bende dayanamıyom ama nasıl yapacam onuda bilmiyom.. fisfisfis

facebook ta yazılanları "printscreen" ile kopyala çıktısını al imzasız adresine yolla kötükedihüso

valla ben de söylerdim.. arkadaşımla kötü olacaksam böyle olayım..
arkamdan kocasının boynuzladığını söyledi o yüzden küsler desin millet isterse :delphin:

bundanda anlamıyorsa kopyaların altına açıkça yazarsın ama imzasız. nerden bilecek senin olduğunu.

bu çıktılar eline geçtiğinde bende yakınında olmalıyım.yani benim netten anladığımı biliyo bana sorabilir buna nasıl bakarım diye.ben nasıl yanında olurum çaktırmadan..

Benim başıma böyle bir olay geldi.En yakın arkadaşımın erkek arkadaşının nişanlanacağını duydum ve söyledim.Hem de tereddütsüz.

bu çıktılar eline geçtiğinde bende yakınında olmalıyım.yani benim netten anladığımı biliyo bana sorabilir buna nasıl bakarım diye.ben nasıl yanında olurum çaktırmadan..

kargo ile gönderirsen gönderiyi takip edebiliyorsun takip numarasından. o gün ona oturmaya gidersin. öyle olabilir. bi fikir...

Back
X