Kocas Arkadam aldatyor...

Bu durumda susarsam da kötü olurum konuşursam da sonu kötü olur ama bence eşine duyurmadan önce Adamı korkut derim yada ne biliyim onları gördüğünü bildiğini eğer kendine çeki düzen vermez ise direk söyleyeceğini söylerim bu aradada kanıtlarımı kesinlikle saklarım ve o kadın var ya metres diyorum çok afedersiniz facbookta al bilgilerini yolla ben gider onu parçalarım

kesinlikle.böyle şeylerde mantıklı olmak lazım.ya okadar karışık işlerki.kadında öyle fena bi kadında değil.aceba diyorum duysa terkedermi,yoksa çekermi yapılanları.bilmiyorumki ne yapacağını..

bak canım
öyle bi ayarlıcaksın ki
sen komsuna oturmaya gittiginde gelecek o zarf mektup herneyse...
kadın senin yanında acip okuyacak
baktın anlamıyo oturtacaksın pc başına
teselli ederek tabi
canım biri şaka yapiyo olabilir hemen inanma dur bakalım internetten diyerek...
oturtup acıcan facebooku bi kerede ordan gorecek gerceği
sonra soguk kanlı olup mantıklı düşünmesini sağlıycaksın
ev ve araba konusunu sen hatırlatıcaksın ona
yoksa o can havliyle kıyameti koparırsa soguk bi su içer evin arabanın arkasından ancak...

Bunları yaparken tabi kendi aileni evliliğini de düşün hatta eşinle paylaş diycem sonuçta senin bunları bildiğini biliyor sonra bi de senin huzurun bozulmasın

evle arabayı evlendikten sonra aldılarsa zaten kadının da hakkı olmuyo mu mallar üstündeCADIARZU

kadın size geldiğinde bir bahane bulup beraberce geçeceksiniz bilgisayar başına eşinizin facebook una gireceksiniz aa bak eşinde burdaymış deyip herifin rezilliğini göstereceksiniz..

bu durumda siz direk birşey söylemiş olmazsınız kötü bir tesadüf olur sadece
..

ayy bence susma..
arkadaşını ara görüş deki böyle böylee aç kendinde göster nerde nasıl gördüysen bilmeli..

sen olsan arkdaşın eşinin seni aldattıgını bilse sana söylemesini istermisin istemezmisin.. ?
ona göre davran bence söyle bilsin..
hatta ilk öncede ona belli etmeden evi arabayı üstüne almayı becersin..sonra o kocası sadece donuyla kapıya atsınnn

Bunları yaparken tabi kendi aileni evliliğini de düşün hatta eşinle paylaş diycem sonuçta senin bunları bildiğini biliyor sonra bi de senin huzurun bozulmasın

şöyle birşey de var eşinizin böyle bir adamı koruması da bir handikap.. benim kocam karısını aldatan arkadaşını bana koruyacak..

ne yapıp edip o kadının duymasını sağlamak lazım.. gidip direk konuşarak değil de işte mektupla ya da tesadüfen görmüş gibi falan...

şimdi faceden çıktı aldım.kızın resmi fafalnda var,pislik orayada bi sürü yorum yapmış.şimdi iyice düşüneyim bi daha nasıl benim yolladığımı anlamadan ulaştırırım ve tabii önce adamın profiline girmeden yanındayken kendi face imemi girsem aceba.yani sana kendi resimlerimi göstereyim falan diye..

şöyle birşey de var eşinizin böyle bir adamı koruması da bir handikap.. benim kocam karısını aldatan arkadaşını bana koruyacak..

ne yapıp edip o kadının duymasını sağlamak lazım.. gidip direk konuşarak değil de işte mektupla ya da tesadüfen görmüş gibi falan...

eşim onu korumadı çok kızıyo ama benim karışmamı kesinlikle istemiyo.adam kendini aklar sen yuva yıkmak isteyen olursun diyo..

ben olsam haytta söyleyemezdim sanırım bunu.adam ikinci çocuğu istemiyorum derken şüphe etmedimiki kadın.bişekilde farkına varmıştır belki ama yüzyüze gelmek istemiyodur.bu işi bi de karısının parasıyla yapıyomuş.yuh yani.hiç mi vicdan yok ya.evli olduğunu bile bile bu işe devam eden diğerine ne demeli.

kadın kıyameti kopardıktan sonra adam uyanıklık edip arabayı bi arkadaşının yada sevgilisinin üstüne gecirebilir
bunun hukuki yaptırımı nedir bilmiyorum ama her olumsuzlugu ince ince hesaplayarak hareket etmek lazım

önce bir avukatla görüşmek lazım o zaman mal kaçırmayı önlemek için ne yapmalı onu sormalı..illa bir yöntemi vardır..

sonra da kıyameti koparmak lazım ama her kadın bu kadar dirayetli olabilir mi bilmem.. benim ilk işim adamın yüzüne gözüne atlamak olurdu heralde:bbo:

slm bence eşinin duymasını sağla ama senin söylediğini adam bilmesin. çünkü işler iyice kötüye giderse adam kapına dayanır sen yaptın ettin der kendi yediği haltları unutur. Bizim burda öyle bi olay oldu arkadaş eşini bırakıp annesinin yanına gitti adam ise karısının samimi olduğu arkadaşlarının evine gidip sizin yüzünüzden oldu diye söyleyip tehditler etti. Kendi yaptığı pislikleri hatırlamadı kendisi hariç herkesi suçlu ilan etti.

bnce yeni bi facebook alın
adamın sevgilisini ekleyin ve korkutun
eğer adamın peşini bırakmazsa karısına söyleyeceğini falan söyleyin

slm bence eşinin duymasını sağla ama senin söylediğini adam bilmesin. çünkü işler iyice kötüye giderse adam kapına dayanır sen yaptın ettin der kendi yediği haltları unutur. Bizim burda öyle bi olay oldu arkadaş eşini bırakıp annesinin yanına gitti adam ise karısının samimi olduğu arkadaşlarının evine gidip sizin yüzünüzden oldu diye söyleyip tehditler etti. Kendi yaptığı pislikleri hatırlamadı kendisi hariç herkesi suçlu ilan etti.

eşimde bu yüzden karışmamı istemiyo.sen suçlu olursun sus,eninde sonunda duyacak diyo.ama ne zaman ben bekleyememki.vicdanım rahat etmez..

bnce yeni bi facebook alın
adamın sevgilisini ekleyin ve korkutun
eğer adamın peşini bırakmazsa karısına söyleyeceğini falan söyleyin

iyide adam daha ziyade kadının peşinde galiba.yazışmalarından onu anlıyom.bunlar evlenmeden önce berabnermiş.kadın başka bi şehre gitmiş ideallerinin peşinde.sonra yıllar sonra yeniden başlamış.yani birbirlerinin duvarına yazmışlar,resimlerine falan yorum yapmışlar.açık açık seni seviyom falan demişler ya..

önce bir avukatla görüşmek lazım o zaman mal kaçırmayı önlemek için ne yapmalı onu sormalı..illa bir yöntemi vardır..

sonra da kıyameti koparmak lazım ama her kadın bu kadar dirayetli olabilir mi bilmem.. benim ilk işim adamın yüzüne gözüne atlamak olurdu heralde:bbo:

kadın mantıklı düşünebilirmi aceba.bide adamı terkedermi ben onuda bilmiyorum.yoksa sineye çeken biçok kadında var.çocuğum iççin katlanırım diyolar..

esine de hak veriyorum ben ortalikta alenen seni seviyorum diyolarsa birbirlerine bir yerden cikacak bunun kokusu kadinin burnuna gelcek
o adam seni suclu cikartabilir basin cok agrayabilir yuvaniz huzursuz olabilir.
o yuzden haber verenin sen oldugunu bence kimse bilmemeli.

esine de hak veriyorum ben ortalikta alenen seni seviyorum diyolarsa birbirlerine bir yerden cikacak bunun kokusu kadinin burnuna gelcek
o adam seni suclu cikartabilir basin cok agrayabilir yuvaniz huzursuz olabilir.
o yuzden haber verenin sen oldugunu bence kimse bilmemeli.

hemde ne aleniyet. kadın adamın resmine yorum yapmış,kim ne derse desin sen benim sevdiğimsin,erkeğimsin demiş.utanmazlar.yapıyosanız ya ayrılın yada gizli yapın ya.insan kendini kadının yerine koyunca daha bi kötü oluyo..

Back
X