Kocas Arkadam aldatyor...

Arkadaşım sana tek, tek, tek tavsiyem, eşini, o admdan uzak tut!
Sana sadece bu kadarını söylüyorum.
Kadın cephesinden baktığımda, olan olmuş, herkez de bunu biliyorsa, kadın kocasının kendisini aldattığını bir şekilde öğrenecektir.
Ama sana tek tavsiyem, kendi kocanı o adamdan uzak tut!

Üzerinden çok zaman geçmiş ama çok merak ettim o kadıncağız öğrenebildimi :44:

bence Pc de bir mektup yazin herseyi aciklayin sonrada kadinin posta kutusuna atin isimsiz olarak

hayır ne yazıkki söyleyemedim çünkü kadın bi çocuk daha doğurdu kocasından ve adam o kadınla hala görüşüyomuş.ama kadın kendini çok seviğini sanıyo hala.bende söyleyemedim...

aman yok canım söyleme sen karışma belkide böyle anlaşıyorlar. o kadar zaman oldu elbet anlardı. bişeylerden şüphelenirdi değilmi ama? sen kötü olma söyleme boşver.

Ben anlayamıyorum bu kadınları ya :S eşleri afedersin gözlerinin önünde de konuşsa anlayamıyolar.. Malesef benim de bi tanıdığımla böyle bi olay yaşadık kaç sene önce hala devam ediyomu bilmiyorum muhattap olmuyorum artık kendileriyle.Akrabamız oluyo bunu yapan adam,benim msnimde de ekliydi :s eşi görüyomuş bi bayanla konuştuğunu kimle konuşuyosun diyomuş benim adımı veriyomuş :S ne akla hizmetse.. :S oda benim nasıl olsa diye hiç kalkıp da bakmıyomuş.Bilgisayarla ilgili dükkanı var tamir falan yapıyo.. Bigün bilgisayarımız bozulmuştu o gün anlamıştım durumu :S bilgisayarı tamir ederken kendi msnini de açmştı düzelttikten sonra,bi bayanla kamerada konuştuğunu gördüm kim o dedim eski iş yerimden arkadaş dedi :S konfeksiyonda çalışıyodu eskiden.Nese bu kapattı bilgisayarı gitti,koştum bilgisayarın başına oturdum hemen.Konuşma kayıt ediliyodu önceden benim bilgisayarda kim açarsa açsın,bi program yüklemiştim.Açmamla şoka girdim zaten :S aşkım,bitanem,canım,cicim :s uyardım kendisini bidaha duyarsam direk söylerim diye söyleme lütfen falan demişti.Karısını da çok severim çok iyi biridir.Daha sonrasında da bana sulanınca kestim muhabbeti daha da işim olmuyo kendileriyle.Şimdi gidip söylesem iş başıma kalcak :S Akraba olduğu için daha kötü şeyler olcak :s Zaten daha sonrasında kaç kere terk etti evi kadın duymuştur muhakkak onun için terk etmiştir :S
Direk adamı takip etmek değilde arada da olsa yoklamak lazım bence.. Kadınlar nasıl olsa benimle evli,çocuğumuzda var sevmese beni neden benden çocuk yapsın fikriyle devam ettiklerinden,zerre kadar eşlerinden şüphelenmediklerinden (kiii bu aslında çok güzel bişey bi insana güvenebilmek,çok önemli..) aldatılıyolar maleseff.. İnşallah bu bayan hakkında hayırlı olur herşey.En kısa zamanda eşinin gerçek yüzünü görür inşallah.Böyle insanları da ALLAH islah etsin..

eşin buna bu kadar tepkisiz mi kaldı aman tanrım
ben de söylermiydim söylemez miydim bilmiyorum samimiyet derecemize bağlı ama eşin buna bu kadar normal sakin ve tepkisiz yaklaşıyosa bu da cok normal bişey değil bence
en azından sana ''bizi ilgilendirmez selamı sabahı keselim bizden uzak olsun'' diyebilirdi

Çocukları olmasaydı bişekilde görmesini sağla derdim ama yazık günah o çocuklara,psikolojilerine...

Back
X