Kocas Arkadam aldatyor...

ya aslında kadın öyle tasarruflu değil,maddi güçleri yerinde diyeyim.işin şöylede bi tarafı var kadın adamdan 8 yaş büyük.ve evde ne varsa kadının ailesi almış.iç güveysi gibi bişey yani.ama sesini çıkaramayan bi adam değil..

Arkadasim nacizane benim fikrim bence hic karisma!!!.. bir ata sozu vardir "minareyi calan kilifini hazirlar" komsuyun evliligini kurtarayim derken kendi evliligini riske atma kocan karisma diyorsa karisma !!..
kendinden 8 yas kucuk erkekle evlenen bir kadinin istesede istemesede aklina cin arada birde olsa kacar ama o cini dinleyip dinmememeyi o secer!!.
sen kafana takma herkezin herseyden haberi vardir, kendimizden pay bicelim kocamiz birisiyle ilgilense hisedermiyiz? hisederiz! o halde o kadinda hiseder ama isine gelmez gormezcelikden gelir! geliyor demiyorum ama gelme olasiligi cok yuksek..

Herkez kendi kapisinin onunu temizlerse! temiz bir toplumda yasariz!, o halde biz kendi evimize, kendi cocugumuza, kendi kocamiza bakalim, baskalarida kendininkine baksin kaldiramiyacagimiz agirliktan fazlasini yuklenmis olmayiz !!! bilmem anlata bildimi? ..Lutfen esini dinle sorun yasama

sevgili caycan ! kendimi sizin yerinize koyup dusundum..ben olsam ne yapardim bu durumda deyip..arkadasima direk soylesem hem esim kizacak, hemde arkadasim belkide cok yikilacak,belkide inanmayacak..ben olsam arkadasinizin kardesleri ile konusurdum..onlarada bunu nasil ogrendigimi ve esimin bu durumun benim tarafimdan soylendigi taktirde beni tehdit ettigini soylerdim..onlar gerekeni yaparlar bence..ayrica sizden ogrendiklerini soylememelerini tembihleyin..

benim çok kanka olmasada yakın bir arkadaşım var.kendisi bilgisayardan falan pek anlamayan bi kadınn.zaten anlasa başına gelenleride bilirdi.eşimin facebookunda gezinirken kocasının sevgilisine yaptığı yorumları gördüm :1shok: sonra profiline girdim neler neler.inanamadım.eşime sordum biliyorum dedi.neden söylemedin dedim,gidip kadına söylersin diye dedi.ben söylemem gerektiğini söyledim kızdı,karışma dedi.adam sitede ben dahil herkesin çok ii efendi bildiği bi adam ama öyle değilmiş.adam kadının parasıyla ev araba aldı,şimdide kendince keyif yapıyo.kadıncağız duysa yıkılır ya.ayıp yani insan gizli yapar bari.ne yapacam bilmiyom,kadını görünce nasıl susacam,söylesem nasıl söyleyecem.off rezil adam.bide kızlerı var küçük.kadın 2. için tedavi görüyo.adam istemiyo diyordu.demek bunun için istemiyomuş.çok kızgınım ya :kızgın: erkek milleti işte.ayrıca yazılanlardan anladığıma göre kız eski sevgilisi ve yeniden beraberler.ve kız biliyo sanırsam adamın evli olduğunu. aşk desem olmaz ya,bu kadınla niye evli ozaman.kendimi onun yerine koyuyom,aldatıldığınamı yansın,kullanıldığınamı yansın,yoksa eminimki biçok kişinin bilip aptal yerine konulduğunamı yansın.artık adama selam bile vermek istemiyom :oklava: off ne kötü ya..

cnm ben bi konu açtım benzer olaylar vicdansızlar başlıklı aç oku sonunda neler oluyo gör sonra kararını ver :(

valla ben de maıl yoluyla falan anlatırdım adımı soyadımı vermezdım yanı gercek kımlıgımı. ama bılmelı. benım en yakın arkadasmın 3 yıllık sevgılısı bana tecavuz etmeye kalktı ayol zor kurtuldum.bunu soyleyemedım. erkek arkadasıma anlattım. kız da erkek arkadasımın akrabasıydı. kıza anlatmıs basta bana ınandı zaten ılk yaptıgı sey degılmıs.ıkı hafta sonra anlat nasıl oldu dıye anlattım kız benu suclamaya basladı ayol.

valla ben de maıl yoluyla falan anlatırdım adımı soyadımı vermezdım yanı gercek kımlıgımı. ama bılmelı. benım en yakın arkadasmın 3 yıllık sevgılısı bana tecavuz etmeye kalktı ayol zor kurtuldum.bunu soyleyemedım. erkek arkadasıma anlattım. kız da erkek arkadasımın akrabasıydı. kıza anlatmıs basta bana ınandı zaten ılk yaptıgı sey degılmıs.ıkı hafta sonra anlat nasıl oldu dıye anlattım kız benu suclamaya basladı ayol.

:1shok: inanmıyorum ya,pislik adam.ama bazı kadınlarda hakediyo yani.arkadaşında hakediyo aldatılmaya izin verirse o adamda hep bunlar yapar.iyi kurtulmuşsun ya

ya o kadar seviyoki,adamın kendine bilgisayarı falan kıskandığı için öğretmediğini sanıyo ya.ben öğretsem kızar adam.ama bugün sadece kendi face mi gösterdim.bak burda resimler oluyo,arkadaşların yorum yapabiliyo falan dedim ama anladığını sanmıyorum..

ya o kadar seviyoki,adamın kendine bilgisayarı falan kıskandığı için öğretmediğini sanıyo ya.ben öğretsem kızar adam.ama bugün sadece kendi face mi gösterdim.bak burda resimler oluyo,arkadaşların yorum yapabiliyo falan dedim ama anladığını sanmıyorum..

allalala ne ilginç biriymiş. peki aldatılmayla ilgili düşüncelerini öğrenebildiniz mi??

bence arkadaşını iyice ölç tart vereceği tepkiden emin ol karar verdiğin andada açık ve net konuş arkadaşınla yazık yazık bu erkeklerin kimyasını anlayamadım ben:mymeka:
böylesini malum yerini kesip eline vermek lazım

allalala ne ilginç biriymiş. peki aldatılmayla ilgili düşüncelerini öğrenebildiniz mi??

bende netten insanların yeni sevgililer bulduğunu falan söyledim,kızdı ama sanki bazı erkerlerin küçük kaçamaklar yapmasının normal olduğunu falan ima eden şeyler söyledi.zaten kocasına ihtimal bile vermiyo.son aylarda acayip düşüyo üzerime diyo.daha geçen hafta tektaş almış.çoğu akşam gezmeye çıkarıyomuş onu.kendisini çok kıskandığını sanıyoo..

bu tektaş hikayesi doğru galiba. her tektaş bir başka kadın..

sadece tektaş değil son zamanlarda bi sürü hediye almış.demekki erkekler durup dururken üzerimize düşmeye başlayıp hediyeler alırsa korkmak lazım..

şimdi bu saf kadına nasıl söylemeli.söylense de bırakmama ihtimali olduğunu da biliyoruz biraz..

ben saf olarak yaklaşmıyorum kadına...
bence bir çok şeyin farkında farkında ama yuvası dağılmasın diye susuyor...

tilki dönüp dolaşır kürkçü dükkanına geri döner hesabında...

sadece tektaş değil son zamanlarda bi sürü hediye almış.demekki erkekler durup dururken üzerimize düşmeye başlayıp hediyeler alırsa korkmak lazım..

bnim eşimde buralar üstüme çok düşüyo normalde hiç aramaz arıyo akşamları dışarı çıkarıyo ilk defa bana aşık oldunu söledi.şimdi bende korkmaya başladım.bahar arkadalını dedigi gibi tilkinin dönüp dolaşır kürkçü dükkanına geri döner hesabında düşünüyo galiba

arkadaşım bana kalırsa yapmaya çalıştığın şey çok tehlikeli bence zamana bırak derim nasılsa bir gün öğrenir kadın belki biliyoda olabilir ama bu olay senden patlak verirse senin ve ailen için kötü olur aynı şeyi yaşadım arkadaşın eşi yaptı söylemedim söyleyemedim bir süre sonra öğrendimki kadın her şeyi öğrenmiş sonuç ne oldu hanım devlette garanti işi olmasına rağmen BOŞANMADI hala devam ama bunu ona ben söyleseydim herşey çok farklı olurdu ben hala bilmiyor gibi davranıyorum üzülmesini istemem yanımda kendini kötü hisseder allah yardımcın olsun bu arada her erkek aldatır lafınada kesinlikle katılmıyorum

Back
X