Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aslında kadın öyle tasarruflu değil,maddi güçleri yerinde diyeyim.işin şöylede bi tarafı var kadın adamdan 8 yaş büyük.ve evde ne varsa kadının ailesi almış.iç güveysi gibi bişey yani.ama sesini çıkaramayan bi adam değil..
benim çok kanka olmasada yakın bir arkadaşım var.kendisi bilgisayardan falan pek anlamayan bi kadınn.zaten anlasa başına gelenleride bilirdi.eşimin facebookunda gezinirken kocasının sevgilisine yaptığı yorumları gördüm :1shok: sonra profiline girdim neler neler.inanamadım.eşime sordum biliyorum dedi.neden söylemedin dedim,gidip kadına söylersin diye dedi.ben söylemem gerektiğini söyledim kızdı,karışma dedi.adam sitede ben dahil herkesin çok ii efendi bildiği bi adam ama öyle değilmiş.adam kadının parasıyla ev araba aldı,şimdide kendince keyif yapıyo.kadıncağız duysa yıkılır ya.ayıp yani insan gizli yapar bari.ne yapacam bilmiyom,kadını görünce nasıl susacam,söylesem nasıl söyleyecem.off rezil adam.bide kızlerı var küçük.kadın 2. için tedavi görüyo.adam istemiyo diyordu.demek bunun için istemiyomuş.çok kızgınım yaerkek milleti işte.ayrıca yazılanlardan anladığıma göre kız eski sevgilisi ve yeniden beraberler.ve kız biliyo sanırsam adamın evli olduğunu. aşk desem olmaz ya,bu kadınla niye evli ozaman.kendimi onun yerine koyuyom,aldatıldığınamı yansın,kullanıldığınamı yansın,yoksa eminimki biçok kişinin bilip aptal yerine konulduğunamı yansın.artık adama selam bile vermek istemiyom
klava: off ne kötü ya..
valla ben de maıl yoluyla falan anlatırdım adımı soyadımı vermezdım yanı gercek kımlıgımı. ama bılmelı. benım en yakın arkadasmın 3 yıllık sevgılısı bana tecavuz etmeye kalktı ayol zor kurtuldum.bunu soyleyemedım. erkek arkadasıma anlattım. kız da erkek arkadasımın akrabasıydı. kıza anlatmıs basta bana ınandı zaten ılk yaptıgı sey degılmıs.ıkı hafta sonra anlat nasıl oldu dıye anlattım kız benu suclamaya basladı ayol.
yapamadım gene söyleyemedim ya..
ya o kadar seviyoki,adamın kendine bilgisayarı falan kıskandığı için öğretmediğini sanıyo ya.ben öğretsem kızar adam.ama bugün sadece kendi face mi gösterdim.bak burda resimler oluyo,arkadaşların yorum yapabiliyo falan dedim ama anladığını sanmıyorum..
allalala ne ilginç biriymiş. peki aldatılmayla ilgili düşüncelerini öğrenebildiniz mi??
sadece tektaş değil son zamanlarda bi sürü hediye almış.demekki erkekler durup dururken üzerimize düşmeye başlayıp hediyeler alırsa korkmak lazım..
bu tektaş hikayesi doğru galiba. her tektaş bir başka kadın..