• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocas Arkadam aldatyor...

allah yardımcın olsun . işin zor gerçekten. Eşinle aran açılmaz inşallah. insan boyle bisei bılınce nasıl sessız kalır ki. kadına anlatsan bu defada eşinle büyük sorunlar yaşayacaksın.
Sen o kadının kardesını yada en yakın arkadasını falan
tanıyormusun ? acaba sen kadına deılde onlaramı soylesen. Boylece kocanlada aran acılmaz kadın gerceklerı ogrendıgınde.

yuzune esin seni aldatiyor be bacimm denilirse:1shok:
Karsisindaki guvendigi sevdigi biri olsada gururu kirilir kendini kucuk dusmus hisseder..:delphin:
Sahsen ben oyle hissederdim..
Hassas bir konu..hemde cokkkk:delphin:

Komsumuzun basina geldi kadin kocasini cok seviyordu kocasi diliyle kandiriyordu esi ne istese yapardi kisacasi hic dikkat cekmedi acik vermedi..
Kadincagizinda aklina hic gelmedi..neredeyse herkes biliyordu aciyarak bakiyorlardi:1ninca:
Bir cesuryurek ciktiii ve kocan seni aldatiyor haberin olsun dedi..
Sonra kadin yogun bakimlarda yatti uzuntuden..kocasi bin pisman oldu..
Evlerinde huzur kalmadi..cocuklar mutsuzsenağlama
kadinda calismiyor..mecbur katlaniyor hemde heran aldatildigini hissederek..
Bilmiyorummm duruma gore degisir belki ama o olaydan sonra kimsenin gunahinin sorumlulugunu uzerine alamam gibi geliyor..
,
aynen böyle düşünüyorum bende karı kocanın arasına girmek tehlikeli bişey bence ; sadece yapman gereken karşıdaki kadına duygularını anlatan bi mail yaz evli olduğundan adamın karısının da arkadaşın olduğundan bahset bize nasıl anlattıysan öle yani belki arkadaşının hayatını etkilemeden değişir herşey ...Bide kendi evliliğinde de sorun olucak kocandan saklı böyle bişeye kalkışma Allah korusun adam edepsizliği aşikare yapıyo madem üstüne sıçratma kocana dicek bişey onunda onuru var kavga çıkıcak çirkefe bulaşacağına dediğim gibi yap

Son düzenleme:
canım akşam eşimle konuştum,ben dyanamıyom söylemem lazım dedi.çok kızdı,herşeye burnunu sokma dedi.eğer adam gelip bişey derse beni katil edersin dedi.o yüzden ben karar verdim eşimden gizlide olsa ona gerçekleri anlatmam lazım.yalnız şuan evlerinde misafir var.pazartesi gidecek diyodu.ben pazartesi onu kahve içmeye çağırıp önce bi ağzını yoklayım diye bi karar aldım.

canım bak eşin sana çok ciddi bir mesaj vermiş. (eğer adam gelip bişey derse beni katil edersin )

bence eşini dikkate al ve bu işe bulaşma, yoksa sen huzursuz olacaksın ve Allah korusun eşinin başı belaya girebilir. bunlar çok hassas konular çünkü.

ha bu demek değildir ki kadının bu konudan haberi olmasın, aptal yerine konulmaya devam etsin.bütün bunlardan habersiz adamdan birde 2. çocuk doğursun. tabiki değil. senin de vicdanın rahatsız zaten bu konuda. arkadaşın bir şekilde öğrensin ama hiç bir şekilde birinci ağızdan senden değil. başka bir şekilde öğrensin bu konuyu ama mutlaka öğrensin. ister gizli mektup, ister gizli telefon artık ona sen karar ver ama hiç bir şekilde doğrudan senden öğrenmesin. o pislik adama ve sevgilisine de bu konuyu bildiğini hiçbir şekilde belli etme. işte kadına internet öğretmeye falan da kalkma. öğretirsin, kadın o yolla öğrenir. bu sefer adam hani sen internet bilmiyordun nerden öğrendin derse, senden öğrendiğini söylerse yine sen suçlu olursun. gerçekten hiç bulaşma ama kadını bir şekilde haberdar et.
bazı arkadaşlar işte adama veya sevgilisine gizli mesaj at falan demiş ama o zaman da yapacaklarını gizli gizli yaparlar yani bişey değişmez. önemli olan kadının gözünün açılması.

peki caycan, bu arkadaşın netten anlamıyor demişsin, erkek kardeşleri olduğundan falan da bahsetmişsin. peki bu erkek kardeşlerine gizli mektup yazsan veya tel.lerini biliyorsan gizli telefon edip facebooka bakmalarını kardeşlerinin aldatıldığını falan söylesen onlar baksa icabına. belki boşanmaya falan gitmeden adamın icabına bakarlar, gözünü korkuturlar takibe falan alırlar. gidip kadını bulup gözünü korkuturlar yani yapılacak çok şey var ama sen sakın sahne önünde olma. bazı arkadaşların dediği gibi yarın birgün onlar iyi olur sen ara bozmaya çalışan, kıskanç kişi olarak nitelendirilebilirsin. hepsinden de öte eşinle böyle bir konu yüzünden aranı bozma.

esinin katil olmasini,evinde huzursuzluk olmasini goze aliyorsan devam et..
baskalari birbirini affeder yuvasini duzeltir dikkat edinde olan size olmasinn..

Şimdi siz birşey söylemeseniz bile eşiniz bildiğinizi biliyor bu konuyu ve ilk aklına gelen siz olucaksınız söylemesenizde..
Keşke eşinize bu durumu öğrendiğinizi söylemeseydiniz sözde söylememenin tek nedeni aile meselelerine girmemek.
Zor bir durum ama ben olsam bir yolunu bulur söylerdim çünkü aynı şey benim başıma gelsin ne kadar az tanıyorsam tanıyayım kesinlikle bilen kişinin bana söylemesini isterdim dostluktan arkadaşlıktan çok vicdan meselesi bu.
Empati kurun biraz sonucu ne olursa olsun.Zaten adamın gözü oynaşta bir kere yaptığı ve ders aldığı bir hata değil bu..Yapmaya devam edeceği bir oyun gönül eğlendirmece bu..

Ama kocanız ne der bilemem dedim ya bildiğinizi söylemeseydiniz keşke..
Hem eşiniz de beni KATİL EDERSİN demiş yanii onun için ciddi bir konu bu eşinle konuş açık açık söylemek yerine o zaman o bayanla konuş ne bileyim uyandır onu gözünü açsın bence biraz:mymeka:

allah yardımcın olsun . işin zor gerçekten. Eşinle aran açılmaz inşallah. insan boyle bisei bılınce nasıl sessız kalır ki. kadına anlatsan bu defada eşinle büyük sorunlar yaşayacaksın.
Sen o kadının kardesını yada en yakın arkadasını falan
tanıyormusun ? acaba sen kadına deılde onlaramı soylesen. Boylece kocanlada aran acılmaz kadın gerceklerı ogrendıgınde.

kadının kardeşlerini tanımıyom.yani kızkardeşiyle aynı ortamda bulunduk bikaç kere ama tl falan bilmiyom.yada adresini.ama arkadaş olarak bizim sitede oturan diğer komşularımız var.bide bir arkadaşımız ortak.onlara söylesem bei araya sokarak söylerler belki.kimseye güvenemem,hani biz ondan duyduk falan derlerse..

,
aynen böyle düşünüyorum bende karı kocanın arasına girmek tehlikeli bişey bence ; sadece yapman gereken karşıdaki kadına duygularını anlatan bi mail yaz evli olduğundan adamın karısının da arkadaşın olduğundan bahset bize nasıl anlattıysan öle yani belki arkadaşının hayatını etkilemeden değişir herşey ...Bide kendi evliliğinde de sorun olucak kocandan saklı böyle bişeye kalkışma Allah korusun adam edepsizliği aşikare yapıyo madem üstüne sıçratma kocana dicek bişey onunda onuru var kavga çıkıcak çirkefe bulaşacağına dediğim gibi yap

mail atamam bilgisayardan anlamıyo..

canım bak eşin sana çok ciddi bir mesaj vermiş. (eğer adam gelip bişey derse beni katil edersin )

bence eşini dikkate al ve bu işe bulaşma, yoksa sen huzursuz olacaksın ve Allah korusun eşinin başı belaya girebilir. bunlar çok hassas konular çünkü.

ha bu demek değildir ki kadının bu konudan haberi olmasın, aptal yerine konulmaya devam etsin.bütün bunlardan habersiz adamdan birde 2. çocuk doğursun. tabiki değil. senin de vicdanın rahatsız zaten bu konuda. arkadaşın bir şekilde öğrensin ama hiç bir şekilde birinci ağızdan senden değil. başka bir şekilde öğrensin bu konuyu ama mutlaka öğrensin. ister gizli mektup, ister gizli telefon artık ona sen karar ver ama hiç bir şekilde doğrudan senden öğrenmesin. o pislik adama ve sevgilisine de bu konuyu bildiğini hiçbir şekilde belli etme. işte kadına internet öğretmeye falan da kalkma. öğretirsin, kadın o yolla öğrenir. bu sefer adam hani sen internet bilmiyordun nerden öğrendin derse, senden öğrendiğini söylerse yine sen suçlu olursun. gerçekten hiç bulaşma ama kadını bir şekilde haberdar et.
bazı arkadaşlar işte adama veya sevgilisine gizli mesaj at falan demiş ama o zaman da yapacaklarını gizli gizli yaparlar yani bişey değişmez. önemli olan kadının gözünün açılması.

peki caycan, bu arkadaşın netten anlamıyor demişsin, erkek kardeşleri olduğundan falan da bahsetmişsin. peki bu erkek kardeşlerine gizli mektup yazsan veya tel.lerini biliyorsan gizli telefon edip facebooka bakmalarını kardeşlerinin aldatıldığını falan söylesen onlar baksa icabına. belki boşanmaya falan gitmeden adamın icabına bakarlar, gözünü korkuturlar takibe falan alırlar. gidip kadını bulup gözünü korkuturlar yani yapılacak çok şey var ama sen sakın sahne önünde olma. bazı arkadaşların dediği gibi yarın birgün onlar iyi olur sen ara bozmaya çalışan, kıskanç kişi olarak nitelendirilebilirsin. hepsinden de öte eşinle böyle bir konu yüzünden aranı bozma.

erkek kardeşlerini tanımıyom bikere gördüm ayaküstü.ama kızkardeşi var tanıyom,bikaç kere aynı ortamda bulunduk.onunda pek samimi olmadığımız için telini falan bilmiyom.öğrenebilme imkanım olsa onlara postalamak daha mantıklı olabilir.ama nasıl bulurum onuda bilmiyom.tek bildiğim içim içimi yiyo bilmesi gerek..

Şimdi siz birşey söylemeseniz bile eşiniz bildiğinizi biliyor bu konuyu ve ilk aklına gelen siz olucaksınız söylemesenizde..
Keşke eşinize bu durumu öğrendiğinizi söylemeseydiniz sözde söylememenin tek nedeni aile meselelerine girmemek.
Zor bir durum ama ben olsam bir yolunu bulur söylerdim çünkü aynı şey benim başıma gelsin ne kadar az tanıyorsam tanıyayım kesinlikle bilen kişinin bana söylemesini isterdim dostluktan arkadaşlıktan çok vicdan meselesi bu.
Empati kurun biraz sonucu ne olursa olsun.Zaten adamın gözü oynaşta bir kere yaptığı ve ders aldığı bir hata değil bu..Yapmaya devam edeceği bir oyun gönül eğlendirmece bu..

Ama kocanız ne der bilemem dedim ya bildiğinizi söylemeseydiniz keşke..
Hem eşiniz de beni KATİL EDERSİN demiş yanii onun için ciddi bir konu bu eşinle konuş açık açık söylemek yerine o zaman o bayanla konuş ne bileyim uyandır onu gözünü açsın bence biraz:mymeka:

işte bende pazartesi çağırıp biraz ağzını yoklasam diyorum.direk söylemek değilde,biraz olaya benzer şeylerden bahsedip nabız tutsam diyorum..

mail atamam bilgisayardan anlamıyo..

Ben zaten diğer kadına mail at diyorum
dandik bi mail adresinden kendini tanıtmadan hatta erkekmişsin gibi yaz
aldatılan kadının bi akrabası gibi yani adama eniştem falan yaz
ne bileyim ama neden durudk yere kendi aile hayatını tehlikeye atıcaksın

canim diger yorumlari okumadim ama bak söylede yapabilirsin:
arkadasina "oturmaya" git ve orda bilgisayarini kullanabilirmiyim diye sor,
eminim evet diyecektir. Sonra gel sende yanima de ve facebookta birseye bakmak
bahanesiyle siteyi ac, tam o yorumlara getir ve acil wc ye git :-) ehhh ozamanda
okumamasi mümkün degil demi...

canim diger yorumlari okumadim ama bak söylede yapabilirsin:
arkadasina "oturmaya" git ve orda bilgisayarini kullanabilirmiyim diye sor,
eminim evet diyecektir. Sonra gel sende yanima de ve facebookta birseye bakmak
bahanesiyle siteyi ac, tam o yorumlara getir ve acil wc ye git :-) ehhh ozamanda
okumamasi mümkün degil demi...

ozaman benim bildiğimi bimiş olur.ben kendimi göstermeden ona gerçekleri göstermeliyim..eşim bu işe karışmamı istemiyo çünkü... :1no2:

Eşinin sözleri de pek yabana atılır cinsten değil...Kendince başınız belaya girsin istemiyor..
Ama senin beynine de kurt girmiş kemirip duruyor...hadi hayırlısı..
Kendini bu işin içine bulaştırmadan nasıl yapacaksın bilmem..
Geriye yine babadan kalma ''postalamak'' usulü kalıyor...
ama hem ağzını arayıp,sonrada postalarsan dikkat senin üzerine çekilmeyecek mi?

Bindin bir alamete gidiyorsun kıyamete..hadi bakalım ....

Eşinin sözleri de pek yabana atılır cinsten değil...Kendince başınız belaya girsin istemiyor..
Ama senin beynine de kurt girmiş kemirip duruyor...hadi hayırlısı..
Kendini bu işin içine bulaştırmadan nasıl yapacaksın bilmem..
Geriye yine babadan kalma ''postalamak'' usulü kalıyor...
ama hem ağzını arayıp,sonrada postalarsan dikkat senin üzerine çekilmeyecek mi?

Bindin bir alamete gidiyorsun kıyamete..hadi bakalım ....

ya biliyomu bilmiyomu bi ölçeyim diyorum.uyuyamıyomki geceleri.daha 2saat önce geldi börek verdi gitti.yüzüne bakamıyom.kendime kızıyom.onu bende aldatıyomuşum gibi geliyo böyle bilmeyip saf saf eşinden bahsedince..

aceba başbaşamı olsak,ortak komşulardan çağırsakmı.ben aldatmaya bi örnek veririm onlarda muhabbetin içinde birer örnek.yoksa yalnızmı olsak..

şahsen benim eşim aldatan biri için ailemizin içine edicek alnını karişlarım.bir de demekki tum erkekler birbirinizi kolluyorsunuz die kavgada cıkartırım benim vicdanım el vermiyor ki anlatmişim erkekler gibi taşlaşamam

beni kimse boyle birşey için eleştiremez benim için onemli 4-5 kişi dişinda herkesi cok rahat silebilirim.

Caycan cım ;

Bence bu duruma karışmayın derim kimbilir sizin gibi arkadaşınızın kaç arkadaşı bunu gördü ve sesini çıkarmıyor .. Belki de adam o eski aşığından vazgeçip normal düzenine devam edecek .. Sonuçta bir çocuğu var düzeni var .. Hani olur da siz söylediğinizde ayrılık yaşarlarsa kendinizi suçlu hissedersiniz ..

Bu arada arkadaşınız nasıl birisi ? Fazla paraya pula değer mi veriyor sürekli tasarruf mu eder ? eğlenmeyi - gezmeyi - hoş vakit geçirmeyi seven birisi mi ? Bunları yapmayı sevmiyorsa da adam bunalmış olabilir gözü bir an dışarı kaymış olabilir ..

Bir tanıdığımızın durumu malesef böyle olmuştu . Ev - araba aldılar Kadın hep tasarruf etti bu huyunu bırakmadı , ama eşi aksine yemeyi içmeyi gezmeyi seviyordu ve sonunda malesef ki olan oldu

Arkadaşınız fazla monoton yaşamayı tercih ediyorsa eğer O na akıl verin ; artık kendisi için yaşasın.. Tabii ben bu kadar yazdım yazdım arkadaşınız düşündüğümün tam aksinde de olabilir ..

Açıkçası ben çok korkarım böyle bir meseleye karışmaya .. İnşallah adam düzelip evinin yoluna döner kadıncağız duymadan . :Saruboceq:

Caycan cım ;

Bence bu duruma karışmayın derim kimbilir sizin gibi arkadaşınızın kaç arkadaşı bunu gördü ve sesini çıkarmıyor .. Belki de adam o eski aşığından vazgeçip normal düzenine devam edecek .. Sonuçta bir çocuğu var düzeni var .. Hani olur da siz söylediğinizde ayrılık yaşarlarsa kendinizi suçlu hissedersiniz ..

Bu arada arkadaşınız nasıl birisi ? Fazla paraya pula değer mi veriyor sürekli tasarruf mu eder ? eğlenmeyi - gezmeyi - hoş vakit geçirmeyi seven birisi mi ? Bunları yapmayı sevmiyorsa da adam bunalmış olabilir gözü bir an dışarı kaymış olabilir ..

Bir tanıdığımızın durumu malesef böyle olmuştu . Ev - araba aldılar Kadın hep tasarruf etti bu huyunu bırakmadı , ama eşi aksine yemeyi içmeyi gezmeyi seviyordu ve sonunda malesef ki olan oldu

Arkadaşınız fazla monoton yaşamayı tercih ediyorsa eğer O na akıl verin ; artık kendisi için yaşasın.. Tabii ben bu kadar yazdım yazdım arkadaşınız düşündüğümün tam aksinde de olabilir ..

Açıkçası ben çok korkarım böyle bir meseleye karışmaya .. İnşallah adam düzelip evinin yoluna döner kadıncağız duymadan . :Saruboceq:

ya aslında kadın öyle tasarruflu değil,maddi güçleri yerinde diyeyim.işin şöylede bi tarafı var kadın adamdan 8 yaş büyük.ve evde ne varsa kadının ailesi almış.iç güveysi gibi bişey yani.ama sesini çıkaramayan bi adam değil..

Back
X