Kocası gece çalışanlar

Haddem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
234
86
28
35
Selam arkadaşlar eşleri gece çalışanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ben cok zorlanıyorum alışamadım bi türlü sis neler yapıosnz

Bekarım ama korkardım ben ya o_O hele ki en ufak saçma bir korku sahnesine bile yanımda birisi olmadan bakayan ben. Bu yazıyı okurken de korktum. Gerisini sen düşün. :skandal:

o zaman yandın sen
Eşim bir gündüz bir gece çalışıyor 1 aydır senelerce devamda edebilir aylarda sürebilir belirsizlik cok kötü maalesef ailemin evi uzak onlar Avrupa yakasında ben Anadolu yakasındayım vede hamileyim ilk hamileliğim böyleyken daha zor

Benimki de bazen gece çalışır sürekli değil benim için çok sıkıcı geçer önceden korkuyordum ama alışmak zor olmadi:KK73:

Bittim bittim. Kendi kendimi yerim sabaha kadar, eritirim, yok olurum sanırım. Sen nasıl dayanıyorsun? :olamaz:
Eylül 2016 sa evlendim canım annem o kdr yolu çekip çoğunlukla geldi eşim gecedeyken hamile olmadan önce bende gidiyordum ama eşim artık araba kullanmama izin vermediği için gidemiyorum sabahı sabahnediyorım sabah 5 e kdr falan dayanıyorum sonra sızıyorum sızsam bile pskolojik olarak sürekli uyanıyorum maalesef

Eşim bir gündüz bir gece çalışıyor 1 aydır senelerce devamda edebilir aylarda sürebilir belirsizlik cok kötü maalesef ailemin evi uzak onlar Avrupa yakasında ben Anadolu yakasındayım vede hamileyim ilk hamileliğim böyleyken daha zor
Umarım hep gündüz çalışır, eşine de Zor olur gündüz uyu gece çalış. Sana daha zor hamilesin üstelik uyuman gerekir o_O

Ben eşimde haftada 3 gece,gece mesaisine kalıyor ama masabaşı çalıştığı için görüntülü arama yapıyoruz. Gece 12 sabah 8 çalışıyor. Benim uykum gelene kadar( ki genelde sabah 6 gibi geliyor uykum) muhabbet ediyoruz...O isini yapıyor ben izliyorum onu..Senin bu şansin var mı bilmiyorum ama o yokken ben uyumuyorum.Zor bir durum :işsiz:

Benim eşim iş için sürekli şehir dışına çıkar evdeyse de gece evde çalışır sabaha kadar. O kadar alıştım ki yalnızlığa. Kendi keyfime göre davranıyorum. Gerilim korku tarzı şeyler zaten izlemem. Kedim var sarılır yatarım. Kız kardeşim de bekar annem babam yazın başka şehirde oluyorlar kardeşim de tek kalır. Liseden beri hep özenirim yalnız yaşamaya korkmuyorum ben seviyorum.

Ben eşimde haftada 3 gece,gece mesaisine kalıyor ama masabaşı çalıştığı için görüntülü arama yapıyoruz. Gece 12 sabah 8 çalışıyor. Benim uykum gelene kadar( ki genelde sabah 6 gibi geliyor uykum) muhabbet ediyoruz...O isini yapıyor ben izliyorum onu..Senin bu şansin var mı bilmiyorum ama o yokken ben uyumuyorum.Zor bir durum :işsiz:
Maalesef konuşma şansımız YÖK gibi sadece yazışoyorız arada mesleğinden dolayı rahat değiliz

Benim eşim iş için sürekli şehir dışına çıkar evdeyse de gece evde çalışır sabaha kadar. O kadar alıştım ki yalnızlığa. Kendi keyfime göre davranıyorum. Gerilim korku tarzı şeyler zaten izlemem. Kedim var sarılır yatarım. Kız kardeşim de bekar annem babam yazın başka şehirde oluyorlar kardeşim de tek kalır. Liseden beri hep özenirim yalnız yaşamaya korkmuyorum ben seviyorum.
Tebrikler büyük başarı valla

Selam arkadaşlar eşleri gece çalışanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ben cok zorlanıyorum alışamadım bi türlü sis neler yapıosnz
Benimki de görevde, karanlık fobim var, ışık açmıştım, elektrikler gitmediği halde ışık kapandı, beni aldı bi korku hemen telefona sarılıp aradım eşimi... Ben daha alışamadım :KK70:

Tebrik ederim o zaman seni

Benimki de görevde, karanlık fobim var, ışık açmıştım, elektrikler gitmediği halde ışık kapandı, beni aldı bi korku hemen telefona sarılıp aradım eşimi... Ben daha alışamadım :KK70:
Ben gündüz temizlik yapmayıp gece yapıyorum vakit geçsin die Ama cok zor 18 haftam kaldı bebeğimin doğmasına o zaman rahatlarım sanırım

Fosur fosur uyurum affetmem :deli: Allah'a şükür korkularım yok ama yanlızlıktan ve karanlıktan deli gibi korkan bir kardeşim var. Sizi anlıyorum çok zor.

Bol bol dua edin, kapıyı güzelce kilitleyip yatın. Allah'a emanet.

Kendinizi motive edin cesaret verin arkadaşlar ben şehrin dışında küçücük bir sitede müstakil evde kalıyorum. Perdeler açık, kedime güveniyorum. O böcek yürüse dışarıda kulakları diktiği için onun algısına güveniyorum.
Başucumda pilli masa lambası ve el feneri vardır. Aklıma getirmem korkulacak şeyler.

Back
X