Kocası hamilelik bunalımına giren var mı?

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
Kızlar kocam bunalıma girdi. Gelecek kaygısı duyuyor sanırım. İş kurma düşüncelerimiz de var onların da etkisi var galiba. Bir depresif bir mutsuz gibi.... Doktora gidince bebişi görünce falan mutlu oluyoruz, karnımı seviyor ama hamileliğimi öğrendikten sonra uzun zaman dokunmadı karnıma. 11. Haftadan sonra sevmeye başladı. Ki istenmeyen bir gebelik te değil yani isteyerek karar verip bıraktık korunmayı. Bu durumu yaşayan var mı? Bana önerileriniz nedir acaba?

Kimse yaşamamış galiba böyle bir durum ne güzel

Ilerki zamanlarda dogunca bebeginiz duzelir bence.ben yasamadim bilmiyorum.tek bildigim erkekler sonradan baba olmayi ogreniyorlar su an farkinda bile olmayabilir durumun.duzelir uzulmeyin hic

ilk gebeliğimde eşim çok içinde değildi hareketlerini hissetmesi için elini karnıma koymasını isterdim sıkılırdı bir süre sonra falan.. arkadaşın dediği gibi çok içine giremiyorlar. ama şuan 2. çocuğumuza hamileyim ve eşim ben demeden kendisi geliyor hissedebilirmiyim acaba diye :)

ayrıca mutsuz görünüyorsa kendisine sormayı bir dene belki işte çok yoruluyordur ya da moralini bozan birşey vardır. ya da belki bebeğiniz olacağı için maddi olarak telaşlanıyordur.. herşey olabilir.. ama eminim bebeğiniz doğunca düzelecektir..

Kızlar kocam bunalıma girdi. Gelecek kaygısı duyuyor sanırım. İş kurma düşüncelerimiz de var onların da etkisi var galiba. Bir depresif bir mutsuz gibi.... Doktora gidince bebişi görünce falan mutlu oluyoruz, karnımı seviyor ama hamileliğimi öğrendikten sonra uzun zaman dokunmadı karnıma. 11. Haftadan sonra sevmeye başladı. Ki istenmeyen bir gebelik te değil yani isteyerek karar verip bıraktık korunmayı. Bu durumu yaşayan var mı? Bana önerileriniz nedir acaba?

merhaba benim yaşadığımda seninkine benzer şeylerdi.
hatta çok daha ağırdı.
bilmiyorum hamilelik bunalımı mı.
ama lohusalık depresyonunu ben değil o yaşadı.
ve bu bende çok ağır izler bıraktı. artık çocuklarım için yaşıyorum
herşey sende bitiyor sakın içinde büyütme acaba şöyle mi böyle mi diye
akışına bırak
şu anda çocuklarımdan başka hiç bir şey umrumda değil
ayrıca 3. çocuğuma hamileyim eşimin çok istemesi beni buna itti
çok sıkıntı çektim testlerde bi sürü sıkıntı oldu
mesajlarımda bahsettim. fakat bir kere olsun teskin edilmedim. bi şey çıkmaz bi şey olmaz diyerek beni sürekli başından savdı.
Her hamileliğim ayrı ayrı sıkıntılı geçti ve tek başıma atlattım
ve ben bunları hep içimde büyüttüm
senin durumun daha farklı olur umarım
hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar dilerim

bazi babalarda oluyomus duymustum arkadsslarimdan bebeği kucagina almiyanlar.bile varmis erkek olmadığım icin nie boyle davrandiklarini bilemicem bi tahminde yuretimiyorum suan ama iyi olur inslah diyelim :)

Kızlar sağolun teşekkür ederim herkese. Bana neden canının sıkkın olduğundan bahsetmiyor. Ama parasal olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü ben de çalışıyordum ve ilk haftalarda kanamam olup ta yatmam gerekince işimden de oldum. Anaokullarında satranç öğretmenliği yapıyorum ve evde geçirmem gereken 1 ay için beni beklemeyip başkasını buldular yerime ve tekrar aradığımda bu sene böyle olsun artık deyip işin içinden çıkıverdiler. Tek okul yapmadı böyle. O okulda devam edeceğim neyseki ama iki okuldan olmuş oldum. Oradan kazanacağım para aylık 800 lira az değil yani. Durum böyle olunca sıkıntı oluyor tabi. Doğum için para biriktirmek gerek diyor. Sanırım sıkıntısı bu. Beni strese sokmak istemediği için geçiştiriyor. Evden işe işten eve olmasa diyeceğim ki aldatıyor :) ama buna dair hiç bir şey yok. Bana ilgisinde de sıkıntı yok zaten sadece düşünceli.... Ben de işle ilgili bir sıkıntısı mı var acaba diyorum çünkü oldum olası anlatmaz işle ilgili sıkıntılarını. İnşallah düzelir. Ben de mümkün olduğunca onu mutlu etmeye çalışıyorum. Seviniyor böyle olunca. Umarım iyi olur....

bende 2. çocuğuma hamileyim bizde de aynı sorun var maalesef mutsuz gibi geliyor bana da soruyorum istemiyomusun diye saçmalaama diyor ama bilemiyorum

Back
X