Kocası küsen kadınlar klubu

esetnod32

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
278
29
323
Kocası küsen kadınlar grubu
Arkadaslar kocasi kusen hanimlar (1 ay 2ay 10 gun 15 gun ) cozumlerinizi nasil buldunuz tutumlariniz ne oluyor nasil bir yol izliyorsunuz burda paylasalim beraber bu isi cozmeye calisalim

şimdi bunu da içeren bir başlık açtım. eşimle biz 15 gün konuşmadık. o bana ben ona küstüm. ne zamanki onu gerçekten umursamadığımı gördü. "bu kız konuşmıycak" dedi geldi barıştık. ara ara oluyor. iki tarafta küsmemeyi öğreniyor. bu küsme tamamen çocukluk ve olgunlaşamamak.

bizde de hep ben küserdim :) aslında zevkli de oluyor. onunla konuşmuyormuş gibi yapıp ortaya konuşmak :) sanki evde başka biri varmışçasına :)

Eğer karşımdaki adam bana sinirli ise ben susarım..
Sakinleşmesini beklerim..
Bir gün iki gün üç günlük kadar bir küslük yaşamadım fakat küs olduğum dakikalarda hiç bir şey yapmam bir odaya geçerim .
Odadan dışarı çıkmam
Ne yemek yer ne de içerim
Benimkinin boğazından bensiz bir lokma geçmez o yüzden o küs olsa biler , sanki ben küsmüşüm gibi bu seferde o benim gönlümü almaya gelir..

ağız tadıyla küsülmüyor bizde malesef :ssz:
Kocanın aşırı uzlaşmacısıda çekilmiyor yeminle..
Çocuklar duymasında ki İdil var ya onun gibi birşey bizdeki:9::9:

Eğer karşımdaki adam bana sinirli ise ben susarım..
Sakinleşmesini beklerim..
Bir gün iki gün üç günlük kadar bir küslük yaşamadım fakat küs olduğum dakikalarda hiç bir şey yapmam bir odaya geçerim .
Odadan dışarı çıkmam
Ne yemek yer ne de içerim
Benimkinin boğazından bensiz bir lokma geçmez o yüzden o küs olsa biler , sanki ben küsmüşüm gibi bu seferde o benim gönlümü almaya gelir..

ben küsemiyorum ki yanındayken hemen güldürüyor beni :19: hiç olmadı gıdıklıyo :19::19::1::1:

o sinirlenince kolay sakinleşmiyo ama bende siniri geçene kadar bişey demem aslında ben cevap vermeyince daha çok deliriyo :44::9::9::9:

Mümkün ise küsmemeye çalışıyorum. Çünkü o kadar inatçı ki kendileri benim haklı olduğum bir konuda bile küstü ise hayatta geri adım atmaz.. ben haklı iken haksızmış gibi barışmaya çalışırım sonra . Ahhh gıcık oluyorum bu huyuna..Ağız tadı ile bir küsme zevki yaşayamıyorum.

ben küsemiyorum ki yanındayken hemen güldürüyor beni :19: hiç olmadı gıdıklıyo :19::19::1::1:

o sinirlenince kolay sakinleşmiyo ama bende siniri geçene kadar bişey demem aslında ben cevap vermeyince daha çok deliriyo :44::9::9::9:

Ben eskiden bana sinirlenip küstüğünde yirmi kere arar yirmi kere kapıya gider rahat bırakmazdım matiyi..
Ama şimdi öyle yapmıyorum
Baktım sinirli mi geçip oturuyorum o siniri geçinci geliyooo :52::52:

Arkadaslar kocasi kusen hanimlar (1 ay 2ay 10 gun 15 gun ) cozumlerinizi nasil buldunuz tutumlariniz ne oluyor nasil bir yol izliyorsunuz burda paylasalim beraber bu isi cozmeye calisalim

sakin bir mizaca sahip olan eşimin en büyük tepkisidir bu küser susar ve surat asar
valla ben buna psikolojik şiddet diyorum
çünki kendimi çok kötü hissettiriyor
ve malesef en sonunda geri adım atan ve onun dediğini yapan ben oluyorum
yinede hemen barışmaz bir süre daha devam eder
karnıma ağrılar giriyor bu dönemlerde
yaa diyorum acaba azıcık bağırıp çağırıp tartışan bir eşim olsaydı
eminim arada münakaşada benimde haklı olduğum zamanlar dediğimi yaptırdığım olurdu
böylesiiii çokkk zorrrrr

eşimle 1 dk küs kalamayız. karşılıklı gülmeye başlarız. önceden birkaç kez küsmüştük. ama şimdi bu gülme olayına başladık. daha iyi oluyor. küs küs kalmak yıpratıyor insanı. gülünce her şey geçiyor. tavsiye ederim. :34:

Sırf bu icerik için beş yüz bin tane konu acmışsınız, neden bir tanesiyle devam etmiyorsunuz?

Eskiden olsa hemen koşa koşa gider barışmak için binbir türlü şey yapardım. Ama artık kesinlikle umursamıyorum. Erkeklerin de nazlısı hiç çekilmiyor :ssz:

kocası küsen kadınlar grubu
arkadaslar kocasi kusen hanimlar (1 ay 2ay 10 gun 15 gun ) cozumlerinizi nasil buldunuz tutumlariniz ne oluyor nasil bir yol izliyorsunuz burda paylasalim beraber bu isi cozmeye calisalim

[sıze=3]eşin ne burcu?:31::31::31:[/sıze]

Bilinçli olarak küsüyorlar onlarında
kk gibi kendi forumları var hanımlara küsün diye topik açan ezik erkek topiği küserse küssün ne güzel ,evde keyfine bak ,ne hali varsa görsün !

Hanimlar kocasi kusen acik yazili 1 ay 15 gun boyle huyu olan hanimlar tecrubelerini yazsin cozum bulalim diye actim konuyu / kocam kusmez 1 dk kus kalamaz bunlar icin degil yoksa baslik kocasi kusmeyen hanimlar diye olurdu oyle degilmi tesekkurederim. Bu konuyla ilgili tecrubeli hanimlarin fikirlerinibekliyorum.

Back
X