Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocası küsen kadınlar grubu
Arkadaslar kocasi kusen hanimlar (1 ay 2ay 10 gun 15 gun ) cozumlerinizi nasil buldunuz tutumlariniz ne oluyor nasil bir yol izliyorsunuz burda paylasalim beraber bu isi cozmeye calisalim
Eğer karşımdaki adam bana sinirli ise ben susarım..
Sakinleşmesini beklerim..
Bir gün iki gün üç günlük kadar bir küslük yaşamadım fakat küs olduğum dakikalarda hiç bir şey yapmam bir odaya geçerim .
Odadan dışarı çıkmam
Ne yemek yer ne de içerim
Benimkinin boğazından bensiz bir lokma geçmez o yüzden o küs olsa biler , sanki ben küsmüşüm gibi bu seferde o benim gönlümü almaya gelir..
ben küsemiyorum ki yanındayken hemen güldürüyor benihiç olmadı gıdıklıyo
o sinirlenince kolay sakinleşmiyo ama bende siniri geçene kadar bişey demem aslında ben cevap vermeyince daha çok deliriyo :44:![]()
Arkadaslar kocasi kusen hanimlar (1 ay 2ay 10 gun 15 gun ) cozumlerinizi nasil buldunuz tutumlariniz ne oluyor nasil bir yol izliyorsunuz burda paylasalim beraber bu isi cozmeye calisalim
ağız tadıyla küsülmüyor bizde malesef
Kocanın aşırı uzlaşmacısıda çekilmiyor yeminle..
Çocuklar duymasında ki İdil var ya onun gibi birşey bizdeki![]()
kocası küsen kadınlar grubu
arkadaslar kocasi kusen hanimlar (1 ay 2ay 10 gun 15 gun ) cozumlerinizi nasil buldunuz tutumlariniz ne oluyor nasil bir yol izliyorsunuz burda paylasalim beraber bu isi cozmeye calisalim